Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις δοση υπερβολής το μονο θετικο ειναι τα κομματια που ακουγονται στο ραδιο των οχηματων....μου εχει ανεβασει την πιεση οσο κανενα online παιχνιδι  

• Like 2
Δημοσ.

Mου το εκανε δωρο ενας φιλος και θα σας πω μερικα πραγματα.Μονο μην ακουσω ξανα για esports και pro players γιατι θα ανεβασω ενα εκατομμυριο βιντεο για να δει ο κοσμος σε τι παιχνιδι παιζει.Ενταξει πλεον αηδιασαμε με ολα  αυτα που βλεπουμε καθε μερα.Δεν υπαρχει balance στα οπλα και σε συνδυασμο με ping και netcode καταλαβαινεις τι γινεται.Στο hotwire που υποτιθεται εχει δραση καμπερωνουν με c4 και το @@@@@ κανονικα το game.Επειδη ελεγαν για θεμα συνεργασιας στο game θα σας φανει παραξενο αλλα εχω δει περισσοτερη απο οτι στο 4.Δεν crasharei και γενικα τρεχει πιο καλα απο οτι το 4.Υπηρχε γκρινια στο 4 για τα οχηματα και τωρα εχει γεμισει η καθε γωνια με με καμπερηδες.Σε ριχνουν με 1-2 shoot και  ενω τους εχεις γαζωσει κανονικα  μενει με 40 life!!!Αν δεν εκανε αυτα τα τρελα θα ηταν ενα διασκεδαστικο fps αλλα δυστυχως μετρια πραγματα.Δεν βλεπω μονο χαλια στο game αλλα και στο community που πλεον δεν παιζει για διασκεδαση αλλα ο καθενας προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι κατι μεσα απο ενα παιχνιδι.Πραγματικα καταντια γιατι αν υπηρχε ενα υγιες community μπορει και να μην τρωγαμε ολα αυτα στη μαπα.Μπραβο στα ατομα που ψαλανε κανονικα ολους αυτους τους τυπους του youtube που προσπαθουν να πεισουν οτι εινα απο τα καλυτερα bf.Για εμενα η σειρα σταματα εδω και ας βγαλουν οτι θελουν στο μελλον.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

πλεον δεν παιζει για διασκεδαση αλλα ο καθενας προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι κατι μεσα απο ενα παιχνιδι.

Χρόνια τώρα γίνεται αυτό. :)

Δημοσ.

Το community σε οποιοδηποτε Online παιχνιδι που μπορει να παει για Competitve κατανταει στο τελος ετσι,ειτε απο τα Mmo,ειτε απο τα moba ειτε απο τα Fps.

Εν μερη στα Strategy δεν γινεται αυτο καθως πρεπει να σου κοβει και λιγο για να διακριθεις.

Οσο για καμπεριδες,εδω στο πιο γρηγορο Call Of Duty και βλεπεις τετοιους στο BF δεν θα δεις?

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ενδεικτικό του ποσο ασχολείται ο κόσμος με το παιχνιδι...ενα μηνα εχει να γραψει καποιος ενα σχολιο ...χαχαχχα.

ας το ειχε ο θειος και θα σου ελεγα εγω :)

• Like 1
Δημοσ.

ας το ειχε ο θειος και θα σου ελεγα εγω :)

Μπα... Μάλλον ήθελες να πεις, "ας ήταν αξιόλογο". Τότε δεν θα περίμενε κανείς θείους κλπ. Το Battlefield franchise είναι γνωστό και αγαπητό για το multiplayer κομμάτι του. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε σκεφτεί πώς υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που το έχουν και δεν γουστάρουν να σχολιάσουν για το παιχνίδι η πολύ απλά δεν συμμετέχουν στο φόρουμ..

Δημοσ.

Το έχουν κάποιοι ναι, αν άξιζε όντως δεν θα είχαμε μόνο 34 σελίδες τώρα αλλά 134 τουλάχιστον γιατί προφανώς θα το είχαν(με) πολύ περισσότεροι. Αυτό λέμε.

Δημοσ.

Έχετε σκεφτεί πώς υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που το έχουν και δεν γουστάρουν να σχολιάσουν για το παιχνίδι η πολύ απλά δεν συμμετέχουν στο φόρουμ..

Δες ποσες σελιδες εχει το Battlefield 4 και θα καταλαβεις τι εννοουμε. Το'' ατομα εχουν το παιχνιδι αλλα δεν συμμετεχουν στο φορουμ ''ειναι ασχετο και του θεματος αλλα και της κουβεντας.

Αλλα απο την αλλη να μου πεις ο Ελληνας μονο για Lol και Fifa/pro κουβεντιαζει αρα λογικο να μην συμμετεχουν αρκετοι σε Forum οχι μονο στο Insomnia αλλα γενικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...