Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει βγει καμια καλη προσφορα για το Battlefield: Hardline?

Καλη προσφορα για Battlefield παιχνιδι που μολις βγηκε?:D

Δες σε Kinguin,G2A,instant-gaming κλπ μπας και αλλα χλωμο το κοβω.Αλλωστε βλεπεις δεν υπαρχει και μεγαλο ενδιαφερον σε σχεση με το BF4.

• Like 2
  • Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη ο θειος δε μπορει να μου το φερει προς το παρον,το απεκτησα ως δωρο για την ονομαστικη μου γιορτη (αυριο) απο τη κοπελα μου.Θα το εγκαταστησω σε κανα τριωρο,αφου τελειωσω μια δουλεια που εχω να κανω  για να ειμαι ησυχος και να το απολαυσω.Προβλεπεται πολυ λιωσιμο...

• Like 1
Δημοσ.

Battlefield 4

jYfUGLB.png

Battlefield Hardline

1YWCHLD.png

Που το βλεπεις ποσοι παιχτες ειναι online? και ποσοι ειναι σε one και ps4? Ετσι για να συγκρινουμε και το pc με τις εκδοσεις των κονσολων.

Δημοσ.

Επειδη ο θειος δε μπορει να μου το φερει προς το παρον,το απεκτησα ως δωρο για την ονομαστικη μου γιορτη (αυριο) απο τη κοπελα μου.Θα το εγκαταστησω σε κανα τριωρο,αφου τελειωσω μια δουλεια που εχω να κανω  για να ειμαι ησυχος και να το απολαυσω.Προβλεπεται πολυ λιωσιμο...

1000φορες για μενα αγαπητε να σου κανανε δωρο το Witcher 3 στα χρηματα αυτα και ας μην εχει Multiplayer ή το GTA V παρα το Hardline :(

• Like 2
Δημοσ.

Και ποιο ειναι το συμπερασμα απο αυτα τα stats? Οτι η pc εκδοση εχει πουλησει περισσοτερο απο την 360 και ps3 εκδοση αφου  εκει εχει μονο 10.000 παιχτες η καθε κονσολα.  Aρα αυτο δειχνει οτι περισσοτεροι παιζουν στο pc παρα στο 360 και το ps3Ενω στο one και το ps4 αν και βλεπουμε πως εουν περισσοτερους παιχτες και απο το pc  και παλι ειναι πολυ λιγοι για καινουργιο battlefied παιχνιδι.

91.000 peak στο ps4 για σημερα αυτη τη στιγμη λεει.

Δημοσ.

Απόλαυση χθες!   :D

Σουβλάκια  +

Μαλλον  θα συμφωνησω με το πρωτο review περισσοτερο καθως και στο CoD ηταν τα πραγματα οπως τα ελεγε,δηλαδη τραγικα σε αντιθεση με τα αλλα Site που δινανε κλασσικα 8ρια και 9ρια.

Δημοσ.

Απόλαυση χθες!   :D

Σουβλάκια  +

ήρθα να δώσω τα φιλάκια μου,σε όσους το περίμεναν πως και πως,με αυτό το video..Αλλά το έχετε βάλει ήδη

<3

ΑΓΑΠΗ μόνο γιαυτον τον νεκρό τίτλο ή νεκρής σειρά(BF) να πω καλύτερα;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...