Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Battlefield: Hardline – Ultra versus Low Comparison Screenshots Πιο console port πεθαίνει.. 1
Oroku Saki Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 χαχαχαχαχαχα α ρε troloku Saki με έκανες και γέλασα πάλι, έχω bf3/4 και ούτε καν έχω αγγίξει το sp ούτε καν για να ξεκλειδώσω τα όπλα για το mp. Δεν με ενιαφερει το mp προτιμω sp. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Visceral, please make a Dead Space 4, kthx. 2
NT1G Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν με ενιαφερει το mp προτιμω sp. Τοτε παίζεις λάθος παιχνίδι. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2015 από NT1G
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δεν με ενιαφερει το mp προτιμω sp. Πες καλυτερα οτι παιζεις παιχνιδια μονο απο θειο και ασε τις ψευτο δικαιολογιες...... 7
StigmaX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Πες καλυτερα οτι παιζεις παιχνιδια μονο απο θειο και ασε τις ψευτο δικαιολογιες...... Αχαχαχα. +1
Xorxhs! Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 αν θέλει κανεις να παίξει τώρα ένα mp fps, πάει στο hardline ή στο advanced warfare?
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 αν θέλει κανεις να παίξει τώρα ένα mp fps, πάει στο hardline ή στο advanced warfare? Counter Strike,Payday 2,TitanFall,Planetside 2 ή Battlefield 4 στα 12ευρω. Τα παραπανω παιχνιδια δεν αξιζουν αφενος για τους χαρτες που σου ζητανε να πληρωσεις,αφετερου για το Hardline που δεν διαφερει σημαντικα απο το BF4 και αρα δεν αξιζει για τα χρηματα που ζητανε(το Call Of Duty μια απο τα ιδια και δεν εχει και Dedicated server απο οτι θυμαμαι εκτως αν το αλλαξανε).
Xorxhs! Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 νομιζω ότι το bf4 είναι ακομα buggy και το cod δες εχει dedicated servers...Ισως δοκιμασω το titanfall 1
ggramenos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) νομιζω ότι το bf4 είναι ακομα buggy και το cod δες εχει dedicated servers...Ισως δοκιμασω το titanfall επειδή τα εχω και τα τρια.....το BF4 μπορει να εχει καποια bugs ακομη αλλα εχει βελτιωθεί αρκετα σε σχεση με αυτό που ηταν πριν μιας και εχει πεσει το update της αρκούδας και επεται συνεχεια...εγω TDM παιζω και δεν εχω κανενα παραπονο...στο COD μπορει οι servers να είναι P2P αλλα μονο αν πεσεις σε καποιον luggy θα το καταλάβεις και οι πιθανότητες είναι 1/10,απο προσωπικη εμπειρια,....στο Titanfall οι (Azure)Servers εχουν παρει ΜΟΝΟ τα θετικα τοσο από το BF4, οσο και από το COD...απλα ένα τελειο Online...το μονο σιγουρο είναι ότι οποιο από τα τρια(...θα σου ελεγα να αγορασεις και τα τρια αν τα βρεις σε καλη τιμη ) και να παρεις θα το ευχαριστηθείς... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2015 από ggramenos 1
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ετσι μπραβο EA κοψε την σειρα Dead Space(που και αυτη πιο πολυ Action την εκανες και εβαλες και Microtransactions in game για να μην ξεχνιομαστε) για να ασχοληθει αλλο ενα Studio με το Battlefield.Ευγε παιδι μου.....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 και εβαλες και Microtransactions in game για να μην ξεχνιομαστε Πράγματι, το είχα ξεχάσει αυτό. Πάντως ναι, στο DS3, το καλύτερο κομμάτι ήταν το μιας ώρας περίπου DLC μετά το τέλος. Sigh... 1
KilliK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 εχει βγει καμια καλη προσφορα για το Battlefield: Hardline?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα