Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, η CD Projekt RED πρέπει να θέλει πολύ να τα αρπάξει με DRM-Free από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του W3 και με 16 free DLC. Στο Hardline διαφήμισαν το Premium πριν καν κυκλοφορήσει το κυρίως παιχνίδι, τι να λέμε..Λεφτά πάλι ίσως πάρουν όταν βγει το BF5 με Frostbite 4, με αλλαγμένο gameplay και με λιγότερα bugs(Fixed netcode/Εάν και εφόσον).

προφανως δεν καταλαβες το νοημα του κειμενου μου, και απαντησες με ασχετα πραματα. oh well, δεν πειραζει..

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα λεφτά θα τα πάρουν εάν και εφόσον το αξίζουν και δεν νομίζω ότι στην προκειμένη τίθεται θέμα υποκειμενικότητας, έβγαλαν το BF4 τελείως broken όπου τα crashes πήγαιναν σύννεφο και ακόμα και τώρα το netcode είναι για κλάματα. Αν μετά από όλα αυτά κάποιος εξακολουθεί να τους δίνει τα λεφτά του, γούστο του και μαγκιά του, αλλά να μην αρχίσουν τις γκρίνιες ότι crash-άρει, το netcode κλπ κλπ..Πλέρωσες ; Ήθελες και τα έπαθες. Το ''αρπαχτή'' σημαίνει προχειροδουλειά τύπου BF4, όπου η εταιρεία βγάζει ένα broken παιχνίδι και σου λέει σκάστα και τώρα ξανά τα ίδια. Αλλά.. Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

προφανως δεν καταλαβες το νοημα του κειμενου μου, και απαντησες με ασχετα πραματα. oh well, δεν πειραζει..

Όχι ότι δεν ξέρεις πως να δικαιολογηθείς τώρα, την στιγμή που είπες ''Όλοι θέλουν να τα αρπάξουν'' και σου έφερα τρανταχτό παράδειγμα που αναιρεί το ''Όλοι''..

Δημοσ.

Καλα οποιος λεει οτι παιζει το bf για το singleplayer εχει χασει το νοημα...

Εγω ειχα λιωσει το battlefield 3 στο ps3 οταν ειχε βγει (κανα 500αρι ωρες) και περυσι που βγηκε και free στο pc επαιξα και κει κανα 60αρι ωρες... Γενικα το bf3 ηταν παιχνιδαρα ασχετα με τα bugs που ειχε...Τα maps,οπλα ηταν τελεια. Το bf4 που το αγορασα και αυτο (στο pc) επαιξα 15 ωρες και το παρατησα...Οτι πιο απαραδεχτο εχω δει ποτε...Παιζει να ναι το παιχνιδι με τα περισσοτερα bugs που εχει βγει ever!!! Τωρα θα ηθελα κανα παιχνιδακι να παιζω να χαλαρωνω λιγο γιατι στο κωλοcounter εχει φυγει χολη :P Οποτε εβαλα και ειδα λιγο stream χθες BF Hardline.. Μου φαινεται πολυ πετσετα το game, οτι το καναν απλα ετσι για να το κανουν... Αντι να φτιαξουν το 4 ξερω γω...Καναν ενα payday-bf4 mix που εμενα προσωπικα δεν μου λεει και κατι...

Αντι να βγαλουν bad company 3 που το 2 ηταν απο τα καλυτερα fps τετοιου τυπου (μετα απο cs) για μενα...Γλυκαθικαν με τα λεφτα τωρα και τα πετανε εξω απο την πορτα τα παιχνιδια λες και ειναι σκουπιδια..

Anyway, long story short μαπα

• Like 2
Δημοσ.

...ρε παιδιά...συγνώμη κιόλας,αλλα δεν μπορούσα να κρατηθω....επειδη λέτε για το BF4 ότι εχει ένα σωρό προβλήματα και κάθομαι και τα διαβάζω σαν μην πω τη..η εγώ το παίζω σε άλλο πλανήτη και δεν έχω θέματα με το game η δεν ξέρω τη να πω ειλικρινά...ειχε τα θεματακια του δεν λέω...αλλα αυτή την στιγμη,πλην κάποιον εξαιρέσεων  όπου μπορεί να έχουν ακομη πρόβλημα και μόνο αυτοί ξέρουν γιατί,το παιχινιδι είναι μια χαρά,κατα γενικη γενική ομολογία  μη τρελαθούμε...εντελως φιλικά,χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν...

Δημοσ.

Πόσος καιρός πέρασε για να είναι στο επίπεδο που είναι τώρα ; 1.5 χρόνο περίπου..Και 'γω αναφέρθηκα στο launch κυρίως που γινόταν της μουρλής αλλά και τώρα το netcode είπαν ότι το έφτιαξαν(Για δεύτερη ή τρίτη φορά το λένε) και δεν άλλαξε τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...γιατι το λες αυτό ότι δεν αλλαξε κάτι...με τοσο update που εχει φάει;Η να σου θυμήσω την  φανταστική beta του BF4 η οποία δεν εχει να ζηλέψει κάτι από την εξίσου καταπληκτική  beta του  hardline....εχω 50 παιχνίδια στο Steam,Origin,Uplay...και αυτά που ξεχωρίζω για το online τους ειναι μετρημένα στα δάχτυλα..ενδεικτικά, το BF3/BF4,NFS Rivals,Titanfall,MOH,Crisis 3.... τα Far Cry 3 και 4 και το COD AW  χωρίς βέβαια  να του λείπουν τα προβλημακια ...οπως και το Hardline και με βάση αυτό που έπαιξα στην beta ,πιστεύω δεν θα εχει προβλήματα ιδιαίτερα στο online κομμάτι ...τωρα το αν θα πουλήσει και ποσο θα πουλήσει,ειναι γνωστό και καλό ειναι να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας..

Επεξ/σία από ggramenos
Δημοσ.

...ρε παιδιά...συγνώμη κιόλας,αλλα δεν μπορούσα να κρατηθω....επειδη λέτε για το BF4 ότι εχει ένα σωρό προβλήματα και κάθομαι και τα διαβάζω σαν μην πω τη..η εγώ το παίζω σε άλλο πλανήτη και δεν έχω θέματα με το game η δεν ξέρω τη να πω ειλικρινά...ειχε τα θεματακια του δεν λέω...αλλα αυτή την στιγμη,πλην κάποιον εξαιρέσεων  όπου μπορεί να έχουν ακομη πρόβλημα και μόνο αυτοί ξέρουν γιατί,το παιχινιδι είναι μια χαρά,κατα γενικη γενική ομολογία  μη τρελαθούμε...εντελως φιλικά,χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν...

Το bf4 η beta ηταν καλυτερη απο το παιχνιδι οταν βγηκε...Ειχε γινει χαμος οταν βγηκε το παιχνιδι μαλλον δεν παρακολουθεις σωστα τις εξελιξεις(στο reddit ειδικα λεγανε οτι τα κανανε επιτηδες)...Επισης τωρα εχει περασει 1 χρονος και προφανως φτιαξαν πολλα bugs, εγω ομως πληρωσα 50 ευρω και το αγορασα τον πρωτο μηνα, τι μλκιες μου λες?Υπαρχουν απειρα τετοια, τα χω δει πριν κανα χρονο αλλα δεν μπορω προφανως να σου δωσω ολα τα βιντεο...Πετουσε ο αλλος ammo pack και εκανε teamkill με το ammo pack, αν ειναι δυνατον...Το παιχνιδι με τα περισσοτερα bugs στο launch, EVAAAA !

Δημοσ.

.Πετουσε ο αλλος ammo pack και εκανε teamkill με το ammo pack, αν ειναι δυνατον...Το παιχνιδι με τα περισσοτερα bugs στο launch, EVAAAA !

...το ειχα  δει και εγω το βιντεο και δεν διαφωνω ....εγω το ειχα παρει Γεναρη του '14 και στις 273 ωρες που εχω ριξει στο παιχνιδι αυτό δεν το εχω βιωσει,δεν ξερω αν παιζει ρολο το ότι παιζω μονο  TDM ...εκτος από καποια crashes και αποσυνδεσεις...τιποτα άλλο περιεργο δεν ειχα...

Δημοσ.

...το ειχα  δει και εγω το βιντεο και δεν διαφωνω ....εγω το ειχα παρει Γεναρη του '14 και στις 273 ωρες που εχω ριξει στο παιχνιδι αυτό δεν το εχω βιωσει,δεν ξερω αν παιζει ρολο το ότι παιζω μονο  TDM ...εκτος από καποια crashes και αποσυνδεσεις...τιποτα άλλο περιεργο δεν ειχα...

Πρωτα απ'ολα ενταξει δεν εχεις παιξει και τις τρελες ωρες οποτε μπορει να ετυχε και σε εσενα δεν ηταν καποιο bug, η να ετυχε καποιο και απλα να μην το θεωρησες bug, πχ οπως λεει στο βιντεο πολλοι απλα θεωρουσαν οτι αστοχησαν αλλα στην ουσια δεν πηγαιναν καν οι σφαιρες...Επισης στο tdm δεν εχει καν οχηματα, καμια σχεση...διαφορετικο πραγμα τελειως..Εγω στο bf3 που ειχα φιλο που επαιζε στανταρ 4-5 ωρες την μερα μου λεγε τρελα bug που του εμφανιζονταν ενω σε μενα δεν εβγαιναν ποτε γιατι ειχα παιξει λιγοτερο...Το οτι δεν τα εχεις συναντησει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν...

• Like 1
Δημοσ.

ας τα παρουμε απο την αρχη γιατι καποιοι στο thread τα εχουνε μπερδεμενα. (συμπεριλαμβανομενου του χθεσινου CSα που εκατσε και επαιξε BF με gamepad στα 30fps με 24 παικτες :-P )

το bf4 ειναι δουλεια της dice stockholm ( εχω και γνωστη που δουλευει data analyst εκει λολ )

εδω και μηνες οι σουηδοι ασχολουνται κυριως με το battlefront, το πατσαρισμα του bf4

το εχει αναλαβει η dice LA.

το hardline ειναι τιτλος που αναπτυσεται 3 χρονια τουλαχιστον απο το studio της visceral. το μονο κοινο που εχουν αυτοι οι 3 developer ειναι ο νταβατζης τους (ΕΑ)

για το campaign του hardline εχω ακουσει πως δεν ξεκλειδωνεις multiplayer οπλα τερματιζοντας το οπως σε αυτο του bf4. επειδη ακριβως ειναι visceral κραταω ελαφρως μεγαλυτερο καλαθι για το single αυτη τη φορα.

περιμενω να εχει βαθμολογια στις πιστες, πιο dynamic level design απο το bf3 που θυμιζε tech demo και φυσικα μεγαλυτερη διαρκεια, το multi στα BF για μενα εχει πεθανει απο το '12, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες ....

Δημοσ.

Ναι τωρα μου το πε ενας φιλος μου για το hardline οτι δεν ειναι dice και οτι τον τιτλο τον εχει αγορασει η ΕΑ οποτε μπορει να βαλει οποιον developer θελει...

Δημοσ.

Aπατο θα παει. Ειπαμε ολα τα battlefied ειναι να παιξεις μια φορα το single player το τερματιζεις και τελος δεν ξανασχολεισαι με αυτο. Ετσι και κανω εγω. Ουτε multiplayer ουτε τιποτα αλλο.

χαχαχαχαχαχα α ρε troloku Saki με έκανες και γέλασα πάλι, έχω bf3/4 και ούτε καν έχω αγγίξει το sp ούτε καν για να ξεκλειδώσω τα όπλα για το mp. :eek:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...