Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπατο θα παει. Ειπαμε ολα τα battlefied ειναι να παιξεις μια φορα το single player το τερματιζεις και τελος δεν ξανασχολεισαι με αυτο. Ετσι και κανω εγω. Ουτε multiplayer ουτε τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Aπατο θα παει. Ειπαμε ολα τα battlefied ειναι να παιξεις μια φορα το single player το τερματιζεις και τελος δεν ξανασχολεισαι με αυτο. Ετσι και κανω εγω. Ουτε multiplayer ουτε τιποτα αλλο.

να φανταστώ battlefield δεν έχεις αγοράσει ποτέ για την εμπειρία ε;

αλλα ξέχασα,πληρώνεις hardware.

anyway.

απ ότι βλέπω και γω δεν έχει αλλάξει πολύ απο την beta,κρίμα για τον κόπο,θα μπορούσαν να φτιάξουν καλύτερα το 4.

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς τότε το παιχνίδι δεν απευθύνεται σε εσένα. Μπορείς τώρα να μπεις πάλι στη σπηλιά σου.

• Like 1
Δημοσ.

:D τα battlefield τα παίζεις για το multiplayer και οχι τοσο για το single. εκει ειναι ολο το ζουμι!.

• Like 2
Δημοσ.

....και εγω είμαι σε περιεργη φαση...παρ'ολο οπου επαιξα την beta και στο PC και στο Ps4,το game δεν με κερδισε όπως το BF4 το οποιο αγορασα με μεγαλη χαρα όταν βγηκε τοσο για το PC οσο και για την κονσολα...χωρις να σημαινει ότι δεν θα το αγορασω καποια στιγμη οπου θα πεσει και η τιμη του...όπως και δεν μπορω να δω το Hardline αντικαταστατη του BF4 σε καμια περιπτωση....http://bf4stats.com/ VS http://bfhstats.com/

Δημοσ.

Σου εχω πει αρκετες φορες να κοψεις τον πληθυντικο σε πραγματα που μονο εσυ λες και πιστευεις,αλλα εσυ εκει συνεχιζεις. 

Ας μην ειχε το BF4 τα οποια προβληματα εχει ακομα και θα σου λεγα εγω αν θα αγοραζε εστω και το 1/3 των κατοχων του 4 το Hardline,εκτως απο τους κατοχους κονσολων που εκει τα πραγματα ειναι περιορισμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει preload και περιμενω....και περιμενω....και περιμενω....Μπαινω στο battlelog και λεω ας κανω join σε εναν server...Και μπηκε..Τι σκατα?? Στο origin μετραει αντιστροφα ρολοι!

• Like 1
Δημοσ.

Ας μην ειχε το BF4 τα οποια προβληματα εχει ακομα και θα σου λεγα εγω αν θα αγοραζε εστω και το 1/3 των κατοχων του 4 το Hardline,εκτως απο τους κατοχους κονσολων που εκει τα πραγματα ειναι περιορισμενα.

Έτσι, χαίρω πολύ. Αν είχε διαφορές ουσιαστικές σαν παιχνίδι σε σχέση με το 4, το netcode ήταν κομπλέ και δεν είχε bugs θα το αγόραζαν οι περισσότεροι(Αν όχι όλοι). Αντί αυτού όμως, τους ενδιαφέρει να διαφημίσουν το Premium πριν καν βγει το κυρίως παιχνίδι..

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα μιλανε οι βαθμολογιες για το τι ρολο βαραει και το παιχνιδι και η EA με τις βλακειες που κανει.

Αλλωστε οταν καθεται και μου το διαφημιζει και τοσο πολυ για να βγει αυτη η πατατα,που αρκετοι ειναι αυτοι που το θεωρουν σαν Dlc του BF4,ε τοτε θα φαει το κραξιμο που ειναι να φαει(κυριως για την τιμη που το χρεωνει).

οχι, οι βαθμολογιες δεν ειναι ενδεικτικες της ποιοτητας του παιχνιδιου επειδη ειναι επηρεασμενες απο την προκταλειψη που υπηρχε εξαρχης κατα του παιχνιδιου.

το πες και μονος σου. "αρκετοι το θεωρουν σαν DLC του BF4, οποτε θα φαει το κραξιμο". αυτη η σταση αυτοματως καθιστα την γνωμη τους αναξιοπιστη.

για δυο λογους. πρωτον, αντικειμενικα το παιχνιδι με βαση αυτα που προσφερει δεν ειναι DLC  και δευτερον, το αν ειναι η οχι DLC δεν ειναι κριτηριο για το ποσο πραγματικα καλο ειναι το ιδιο το παιχνιδι.

επομενως, αυτες οι βαθμολογιες καλο ειναι να μην παιρνονται τοσο στα σοβαρα, τουλαχιστον τωρα στην αρχη.

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι πολύ BF fanboy για να μην καταλαβαίνεις ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να τα αρπάξουν..Το μόνο που τους ''σώζει'' είναι πως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να είσαι πολύ BF fanboy για να μην καταλαβαίνεις ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να τα αρπάξουν..Το μόνο που τους ''σώζει'' είναι πως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

προσωπικη επιθεση δεν ειναι επιχειρημα που να στηριζει την θεση σου, ειναι αστοχη πλανη.

επσιης, ολοι θελουν να τα αρπαξουν. το θεμα ειναι τι κερδιζεις εσυ απο αυτη την συναλλαγη.

το Ηardline μεχρι τωρα δεν φαινεται να ανηκε στην κατηγορια  κυνικων cash grabs οπως το Destiny η το ΑC:U, αλλα εχει γινει προσπαθεια να βγει ενα καλο αποτελεσμα.

το αν σε καποιον δεν αρεσει αυτο το αποτελεσμα επειδη πολυ απλα το παιχνιδι δεν ειναι σαν το BF4, και οχι επειδη το gameplay ειναι σπασμενο, αυτο ειναι καθαρα δικο του προβλημα.

Δημοσ.

Ναι, η CD Projekt RED πρέπει να θέλει πολύ να τα αρπάξει με DRM-Free από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του W3 και με 16 free DLC. Στο Hardline διαφήμισαν το Premium πριν καν κυκλοφορήσει το κυρίως παιχνίδι, τι να λέμε..Λεφτά πάλι ίσως πάρουν όταν βγει το BF5 με Frostbite 4, με αλλαγμένο gameplay και με λιγότερα bugs(Fixed netcode/Εάν και εφόσον).

Τρομερό downgrade έχουν φάει τα γραφικά,σε σχέση με του bf4

Και αυτό και μάλιστα τρέχει και χειρότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...