Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας τα παρουμε λιγο απο την αρχη γιατι καποιους σας βλεπω συγχυσμενους, ( προφανως τα 50 ευρω + preorder για το BF4 ετσουξαν .... δεκτο :P

1) netcode ειπαμε ειναι ιδιο με την τωρινη κατασταση στο BF4 

ακριβως τα ιδια προβληματα με το BF4

πχ 

μεχρι το lvl 26 εφαγα απειρα trade kill στην μαπα και μιλαμε για  CQC φασεις οχι  sniper duel .... 

καλως ή κακως  τα παραπανω ειναι "trademark" της σειρας, εδω θυμαμαι στο 2142 μου εκατσε  trade kill σε knife vs knife (ya rly )  οποιος θελει modern combat με αμεση αποκριση και "σωστο" hitreg  μπορει να παιξει csgo σε γειτονικο server  με  128tick rate εδω εχουμε 30  λογω physics καΙ κονσολων. 

οσοι μαλιστα αδιαφορουνε για τα οχηματα ή/και προτιμανε το hardcore mode  μπορουν να ερθουν να παιξουμε παρεα  Insurgency (64tick default )  αντι να σπαταλανε το χρονο τους με τα bugfield 

2) define# "βαρος" στα οπλα, ενδεικτικα εχω 300hrs στο BF3 με μπολικα  LMG kills, 42.5 % acc στο .44 magnum και γενικο accuracy 20%, για μια περιοδο ειχα μαθει  τις τιμες απο το symthic  απεξω :P  οσες φορες ειχα  rifle/smg/shotgun στην beta μια χαρα το χαρηκα, μονο με το M240B σκαλωσα λιγο γιατι δεν εβγαινε το bipod  :s  

3) παιζει για πρωτη φορα στα χρονικα της σειρας να εχουμε BF με αξιολογο single player campaign, και εσεις κριτικαρετε το σεναριο απο ενα Multiplayer demo ? απλα ελεος  .... οσο για το αν θα επρεπε να το λενε "battlefield" ή οχι

για το bad company 2 που δεν ειχε ουτε commander ουτε prone ουτε commo rose, ουτε καν mode με 64 παικτες, τι θα επρεπε να πουμε ? σε 20 μερες κλεινουμε ολοκληρα 18 χρονια απο το  "Νorth Hollywood shootout" μια ενοπλη συμπλοκη μεταξυ εκγληματιων και αστυνομιας που αλλαξε ριζικα τα οπλα και τις τακτικες που χρησιμοποιουν οι αξιωματικοι σημερα.  ->  http://en.wikipedia.org/wiki/North_Hollywood_shootout 

4) για το perfomance και τα γραφικα εχω και εγω τα παραπονα μου, αλλα μεχρι να δω την τελικη εκδοση δεν μπορω να βγαλω πληρες συμπερασμα, το build που παιζουμε τωρα δεν εχει καν υποστηριξη για mantle ! 

οσο για το αν αξιζει το 20αρικο  (ηδη 35$ στο G2A) ή οχι, εγω το βλεπω σαν την φαση με τα windows, οπως πηγα απο τα XP κατευθειαν στα 7αρια, ετσι θα κανω και με τα BF  πηγαινοντας απο το 3 στο hardline :P   οι βελτιωσεις στο gameplay / interaction σε συγκριση με το 3 ειναι παραπανω απο εμφανεις  και ταυτοχρονα αλλαζει ολοκληρο το setting, US vs CHINA are so 00s :P 

Δημοσ.

Πάντως εγώ που το κάτεβασα και έπαιξα λίγο για κανα 20λεπτο οχι δεν με ενθουσίασε αλλά το διέγραψα αμέσως!

Σενάριο δεν έχει! Single-Player / Story δεν έχει, δηλαδή ποιός πολεμάει ποιόν και γιατί ?!!!!! Κλέψτες και αστυνόμοι ? Παίζω καλύτερα και το PayDay 2!  :cry:

Τα γραφικά είναι ίδια με το BF3 και ίσως λίγο να πλησιάζει το BF4, επίσης ζητά τρελές σχετικά απαιτήσεις για γραφικά στα ultra (σε αναλογία Hardware - απόδοση - απεικόνιση). 

Το μόνο που άρεσε είναι το trailer!  :-D 

Anyway, εγώ βλέπω σε λίγο καιρό να εγκαταλείπει πολύς κόσμος την σειρά Battlefield αν συνεχίσουν έτσι! 

Κρίμα, είχα την EA Games για ποιό σοβαρή εταιρία με μεγάλες ιδέες! Ύστερα από αυτά που είδα, ακύρωσα και την προ-παραγγελία!

Δική μου άποψη φυσικά και όποιος θέλει μπορεί να διαφωνήσει!  :devil:

Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι κατέβασες έτσι?

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι κατέβασες έτσι?

Άμα διάβαζες και το προηγούμενο ποστ θα ήξερες τι "κατέβασα"! 

Τις αντιρρήσεις μου εκφράζω. Anyway ο καθένας μπορεί να είναι αντίθετος αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να διαβάζει και τα ποστ πιο προσεκτικά!  :-(

Δημοσ.

Τις αντιρρήσεις μου εκφράζω. Anyway ο καθένας μπορεί να είναι αντίθετος αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να διαβάζει και τα ποστ πιο προσεκτικά!  :-(

Μια χαρά τα διάβασα τα post εγώ... Άλλοι περίμεναν να παίξουν single player campaign στη mp beta...

• Like 3
Δημοσ.

Μα το θεμα ειναι οτι εγραψες αντιρρησεις αλλα αλλα καταλαβες οπως εγραψε ο Psycho πιο πισω.

Δεν αντιλέγω οτι είναι αποκλειστικά και μόνο multiplayer μιας και έχω το The Crew της Ubisoft οπότε γνωρίζω σε τι θα πέσω!

Θα ήθελα single-player στο game. Χωρίς story όμως δεν έχει και τίποτα το ενδιαφέρον. 

συγνώμη αν το διατύπωσα λάθος το προηγούμενο post!

Όλα τα Battlefield έχουν Single-Player και το Hardline δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.Επίσης, το MP έχει να κάνει με τρομοκράτες και μπάτσους.

Βεβαια θα συμφωνησω στο οτι και εγω βλεπω πιο πολυ να μενει ο κοσμος στο BF4 παρα να πληρωσει ενα καρο λεφτα για να καταντησει να παιζει μετα το Story(που μακαρι να ειναι εστω καλο) ενα Counter Strike με καλυτερα γραφικα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι μάσκες αυτές βγαίνουν λόγω καρναβαλιού;

Πάντως να ευχαριστήσω την ΕΑ που κάνει ότι μπορεί ώστε οι παλιοί παίκτες της σειράς  να μην ακουμπήσουμε BF αν ακολουθήσουν και τα επόμενα αυτή την πορεία.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ετσι.Θειος campgain αλλα οχι unistall εκτος αν γεμισει μετα απο καιρο ο δισκος και χρειαστει να διαγραψω κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...