Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ λιγο επαιξα την beta, αλλα περιεργως τρεχει καλα o.O Με ultra settings ειχα 60+ fps με drops μεχρι 50

Ε ουτως ή αλλως δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο,απο οτι λενε ιδιες απαιτησεις με το BF4 εχει και απο γραφικα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα :P

Δημοσ.

Battlefield hardcore camping γινεται στο conquest.Φωναζαν για τα οχηματα  στο 4 αλλα τωρα εχει γινει η χαρα του καμπερι.Μετα απο 6 ωρες που επαιξα εχω δει τα εξης.

Τα οπλα παρολο που εχουν παραπανω recoil εχουν μεγαλυτερη ακριβεια απο οτι στο 4.

Νetcode,one shot kill,back the wall kill,και αυτο που σκοτωνεστε ταυτοχρονα εξακολουθουν να υπαρχουν.

Aυτο που αλλοι δεν πεφτουν με ενα γεμιστηρα και αλλοι πεφτουν με 3 σφαιρες συνεχιζεται.

Φορτωνει πιο γρηγορα το loading screen και γενικα μπαινει ευκολα χωρις να βγαζει error στους server.

Δεν σποταρει κανεις,δεν κανουν revive ουτε και ριχνουν ευκολα medic και support kits αλλα  αυτο γινεται και στο 4.

Φτιαξτε ενα σωστο bf που δεν θα εχει προβληματα και που θα ανταμειβεται η συνεργασια και οχι το ποιος θα παρει τα πιο πολλα kill.Ο καθενας κοιταει τα stats και χαθηκαν οι συνεργασιες που υπηρχαν σε παλαιοτερα παιχνιδια.Στο τελος θα καταληξει σε run and gun game αν δεν αλλαξει το gameplay.Δεν γινεται να τους ευχαριστησεις ολους, αλλιως  καντο run and gun η ενα παιχνιδι που θα απαιτει συνεργασια για να κερδισεις.

Δημοσ.

^ blame the player not the game :P 

εγω παντως δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω λεφτα για bugfield 4, εκτος αμα βαλουν μεσα κατι σαν το hotwire mode του hardline :P το conquest εναι λιγο "ανοστο" ναι, αλλα το ιδιο ισχυει σε καθε  μπασταρδο παιδι της σειρας, το BC2 πχ ητανε φτιαγμενο για το παιζεις SQDM και rush, οχι conquest .... 

ελπιζω μονο να υπαρχουν server με ολα τα mode στο rotation, δηλαδη να παιζει μια hotwire μια heist ξερω γω, οχι 24/7 το ιδιο map/mode 

FYI το demo εεεε η beta πηρε παραταση μεχρι και την δευτερα :) 

Δημοσ.

Σπαστικά frame-drops έχει πάντως..Ειδικά όταν ξεκινάει η αμμοθύελλα πέφτει πολύ, μόλις γεμίσει επανέρχεται.Ένα καλό που παρατήρησα είναι ότι το loading είναι πολύ πιο γρήγορο από του BF4.

Δημοσ.

Σπαστικά frame-drops έχει πάντως..Ειδικά όταν ξεκινάει η αμμοθύελλα πέφτει πολύ, μόλις γεμίσει επανέρχεται.Ένα καλό που παρατήρησα είναι ότι το loading είναι πολύ πιο γρήγορο από του BF4.

Με fx8350 και 270x, τα πάντα στο high, δεν έχω δει το παραμικρό frame drop.

Δημοσ.

Το παιχνιδι πραγματικα δεν εχει νοημα να υπαρχει απ μονο του. προσωπικα το θεωρω για τον καδο. ειναι ενα υβριδιο BF, CS, Payday,GTA  και εγω δεν ξερω τι να πω με όλα τα ασχημα που βιωσαμε στο BF4. Δεν επρεπε καν να μπει στην σειρα BF. Δωστε μια άλλη ονομασια εστω  "κλεφτες κ αστυνομοι" θα το εκτιμουσα, H σειρα BF μας εχει συνιθησει σε ενα μιλιταριστικό πλαισιο με ότι εμπεριεχει. Το θεωρω πισογυρισμα, Ευχομαι η DICE(δεδομενης της εμπλοκης της visceral στο hardline) να εκτεταλευτει τον χρονο που θα προκυψει και να παρουσιασει ενα BF5 αξιο των προσδοκιων όλων μας. Καποια modes δεν ταιριαζουν σε όλα τα παιχνιδια , γιατι ντε και καλα να υπαρχουν με το ζορι βλ conquest. To hotwire ok δεκτο οπως και το heist αλλά το έχουμε ξαναδει το εργο και μαλιστα σαν ολοκληρωμένο παιχνιδι. Το βλεπετε αλλωστε και στο BF ο κοσμος γουσταρει Conquest Large , μεγαλες πιστες , ολα τα οπλα, οχηματα κτλ κτλ. Αν δω κανενα Free for All στο Hardline δεν θα παραξενευτω αλλά ήδη θα εχει πεσει στα ματια μου.

Δημοσ.

Πάνω απο 200 ώρες στο BF3, δεν μου άρεσε καθόλου το 4 (και το αγόρασα κι όταν τελείωσαν τα περισσότερα τεχνικά προβλήματα φανταστείτε, πριν κάτι μήνες), και το hardline είναι ξεκάθαρα το επόμενο βήμα στην κατρακύλα της σειράς battlefield. Όπλα χωρίς "βάρος", πρόοδος στα γραφικά μηδαμινή, netcode της πλάκας, μεγάλα loading times, spawn και insta-death είναι μερικά απο τα "καλούδια" που βλέπει κανείς με μια ματιά.

Δεν πρόκειται να το αγοράσω.

Δημοσ.

Με fx8350 και 270x, τα πάντα στο high, δεν έχω δει το παραμικρό frame drop.

Χαίρω πολύ, εγώ παίζω σε Ultra/1600P.Έχει χειρότερα γραφικά από το BF4 και τρέχει πολύ χειρότερα, αυτό είναι το πρόβλημα.Ελπίζω το τελικό παιχνίδι να είναι κομπλέ αλλιώς προβλέπω πολλές γκρίνιες στα φόρουμ.

Electronic Arts Reveals 15 Features That Have Been Added to Battlefield: Hardline’s Open Beta
Δημοσ.

Πάντως εγώ που το κάτεβασα και έπαιξα λίγο για κανα 20λεπτο οχι δεν με ενθουσίασε αλλά το διέγραψα αμέσως!

Σενάριο δεν έχει! Single-Player / Story δεν έχει, δηλαδή ποιός πολεμάει ποιόν και γιατί ?!!!!! Κλέψτες και αστυνόμοι ? Παίζω καλύτερα και το PayDay 2!  :cry:

Τα γραφικά είναι ίδια με το BF3 και ίσως λίγο να πλησιάζει το BF4, επίσης ζητά τρελές σχετικά απαιτήσεις για γραφικά στα ultra (σε αναλογία Hardware - απόδοση - απεικόνιση). 

Το μόνο που άρεσε είναι το trailer!  :-D 

Anyway, εγώ βλέπω σε λίγο καιρό να εγκαταλείπει πολύς κόσμος την σειρά Battlefield αν συνεχίσουν έτσι! 

Κρίμα, είχα την EA Games για ποιό σοβαρή εταιρία με μεγάλες ιδέες! Ύστερα από αυτά που είδα, ακύρωσα και την προ-παραγγελία!

Δική μου άποψη φυσικά και όποιος θέλει μπορεί να διαφωνήσει!  :devil:

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω οτι είναι αποκλειστικά και μόνο multiplayer μιας και έχω το The Crew της Ubisoft οπότε γνωρίζω σε τι θα πέσω!

Θα ήθελα single-player στο game. Χωρίς story όμως δεν έχει και τίποτα το ενδιαφέρον. 

συγνώμη αν το διατύπωσα λάθος το προηγούμενο post!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...