nickarmy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 είδα βίντεο τίποτα τρομερό για να δώσω λεφτά (πόσο έχει κανα 50αρι) (ευτυχώς έρχεται το gta)
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Το παιχνίδι τι λέει ρε παιδιά; Πιο πολυ με ψινει το Battlefield 4 ή το Titanfall παρα αυτο να πω την αληθεια. Δειχνει απο 2 παιχνιδια που επαιξα σαν να ειναι μισοτελειωμενο παιχνιδι,τιποτα το ιδιαιτερο. Μεινε στο Battlefield 4 και κρατα χρηματα για Witcher 3 ή GTA θα ελεγα. Το μονο που θα συμφωνησω και εγω ειναι οτι το κανουν πιο πολυ Call Of Duty κοινως δειχνει πιο γρηγορο. Τα γραφικά είναι πιο μουφαντάν από του BF4 πάντως, επίσης δεν ξέρω αν έφταιγε ο server αλλά δεν ήταν όσο smooth είναι το BF4 που στην παρούσα φάση τρέχει νεράκι.Επίσης, τι recoil είναι αυτό ; Το HK11 να κρατάς όρθιος τέτοιο τίναγμα δεν θα 'χει.. Αυτο ακριβως.
Prospector8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ε οπως ολοι λενε τπτ το ιδιαίτερο Δεν παιζει να τα πάει καλα πιστεύω, και πηρανε και παράταση. Κρίμα. Φτασαμε να Codιζει και το Bf, καταντια..
newlynx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιξα 2 παιχνίδια αλλά δεν με συγκίνησε. Θα μπορούσε να είναι DLC του BF4, το gameplay δεν με ενθουσίασε, το θέμα κλέφτες και αστυνόμοι με άφησε αδιάφορο. Θα προσπεράσω....
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Campaign(Μιας και δείχνει ενδιαφέρον) και uninstall. 2
Oroku Saki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 τερματισμος του single player μια φορα και τελος ετσι κανω σε ολα τα BF.
bill987 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 To έπαιξα και εγώ αλλά δεν ........... Πιο πολυ με ψινει το Battlefield 4 ή το Titanfall παρα αυτο να πω την αληθεια. Δειχνει απο 2 παιχνιδια που επαιξα σαν να ειναι μισοτελειωμενο παιχνιδι,τιποτα το ιδιαιτερο. Μεινε στο Battlefield 4 και κρατα χρηματα για Witcher 3 ή GTA θα ελεγα. Το μονο που θα συμφωνησω και εγω ειναι οτι το κανουν πιο πολυ Call Of Duty κοινως δειχνει πιο γρηγορο. Αυτο ακριβως. θα πάθεις πλάκα με το Titanfall !!!!
trayban Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μπήκε παίχτηκε 2 ώρες και 51 λεπτά και βγήκε. Μόνο το σκηνικό με τα αυτοκίνητα αξίζει λίγο αλλά το βαριέσαι κι αυτό μετά από λίγο.
gildo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Eνα ακομα broken game απο την ea.O netcode τα ιδια χαλια και χειροτερα απο το 4 απο οτι ειδα.Καλυτερα να παρει καποιος το πακετο premium για το 4 παρα να δωσει λεφτα για αυτο το παιχνιδι.Το community εχει χαλασει παρα πολυ εκτος απο καποια ατομα που βλεπουν τα προβληματα του παιχνιδιου και τα αναφερουν.Οι υπολοιποι το μονο που τους ενδιαφερει να λειτουργει μονο για εκεινους καλα το game και ας σερνονται οι αλλοι.Το βασικο προβλημα ενος παιχνιδιου ειναι να λειτουργει σωστα και απο εκει και περα ειναι στα γουστα του καθενος αν το παρει.Αν αλλους τους αδικει και αλλους τους ευνοει τοτε δεν μπορει να θεωρειται ανταγωνιστικο το παιχνιδι.Στη πρωτη beta ειχε ενα mode που ειχε καποιο ενδιαφερον και νομιζω οτι ετρεχε καλυτερα το το παιχνιδι σε σχεση με αυτη την beta.Tα γραφικα ειναι μετρια και απο οτι ειδα δεν ετρεχε τοσο καλα οπως το 4.
SoFGR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 πρωτες εντυπωσεις - lvl18 ATM θετικα : 1) διαφερει αρκετα απο το προηγουμενο battlefield το 4 φαινοτανε τοσο ιδιο με το 3 που απλα δεν το αγορασα ποτε. 2) το hotwire mode ειναι επος ! 3) full body awareness μερικο desctruction και λοιπα καλουδια χαρη στην frostbite 4) mod δεν μπορω να το πω με τιποτα, ναι παταει στην ιδια "πλατφορμα" με το 4 αλλα ακομα και αν δουλευε ενα μικρο studio ερασιτεχνων 2 χρονια για να κανει κατι τετοιο σε total conversion αποκλειται να εβγαινε τοσο πληρες - "γυαλισμενο" και δεν μιλαω για την ολη φαση με το battle log αλλα την λεπτομερεια στις πιστες το voice acting και την ποικιλια στα gadget - οπλα ( ειχα να δω tracer dart 5 χρονια και zipline σχεδον 10, τι να λεμε τωρα ! ) 5) ακριβως επειδη εχει μπολικο recoil σε πολλες περιπτωσεις, δεν μπορει να το πει καποιος cod, εκτος αν εχει ασχοληθει ολα αυτα τα χρονια και με τις 2 σειρες ελαχιστα, δοξα τον Αλαχ, εχουμε ακομα spotting commo rose bullet drop και τα ρεστα, επισης εχουμε πολυ ωραιες μικρο-βελτιωσεις οπως το κοκκινο hit marker οταν μας κατσει HS και το "self-service" οταν ο support/medic διπλα μας κοιμαται ορθιος. 6) λογικα δεν θα υπαρχει fragmentation οπως στο BF4 που ειναι οι παικτες σκορπιοι γιατι αλλοι εχουν το ταδε DLC και αλλοι οχι. αρνητικα : 1) παρατηρησα cover lag σε τουλαχιστον 2 φασεις και trade kill 4-5 φορες ( παλια καλη frostbite ), αυτα με smoothing factor 0% και 55ms ping, 1-2 server που μπηκα ειχανε απαλεψιες, δεν ειδα το τρελο το packet loss ουτε ειχε το τρελο warping-rubber banding 2) πρεπει οπωςδηποτε να μπει ADS sensitivity slider και επιλογη για να απενεργοποιησουμε το ψευτο-lean, επισης αμα δεν ειχε prone δεν θα με χαλαγε καθολου 3) παραμενει αρκετα βαρυ, με 4690k 4.4ghz - 6gb ram DDR3 (dual channel 1600mhz CL9)- gtx 480 (347.09 WHQL) ειμαι σε καποιες φασεις γυρω στα 43-57fps και το "νιωθω" ασχημα λογω input lag, 1680*1050 120hz - AA/post AA off - terrain/effects/decoration medium - textures/mesh high - lighting/post process low, αμα ειχα καλυτερη καρτα και πιο γρηγορη ram θα εβαζα 2x MSAA μαζι με post AA στο low γιατι πραγματικα τα jaggies ειναι απαλευτα, user.cfg εχω τα παρακατω perfoverlay.drawfps 1 gametime.maxvariablefps 125 RenderDevice.RenderAheadLimit 1 WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0 WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256 WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0 WorldRender.LightTileCsPathEnable 0 WorldRender.PlanarReflectionEnable 0 4) το bank heist δεν μου φαινεται balanced για engineer, ισως αμα ειχανε μονο αυτοι explosives / defuse kits ? (RTCW φαση) 5) πολυ grinding μεχρι να μαζεψεις τα γκαφρα για P90 / AKM / defib, οσο σκεφτομαι οτι θα πρεπει να το επαναλαβω αυτο και μετα την beta ... 6) θα ηθελα ενα μικρο buff στο M79 - MSRP επρεπε να εχει γυρω στα 30 ευρω, οπως να'χει για 20-25 ευρω απο κλειδαδικο το κοβω, εχω να αγορασω hardcopy απο το bad company 2 και ειμαι καλα .... 2
SearchEngine Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ....κανε αρχικα μια επιδιορθωση του παιχνιδιού και αν δεν γινει τιποτα κανε ότι λεει ο τυπος στο βιντεο.....φτιαχνεις έναν φακελο και βαζεις μεσα όλα τα αρχεια εκτος από τα τρια αρχεια που σου λεει... Ευχαριστω πολυ φιλε μου δουλεψε!!!Ποτε κλεινει η beta??
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ποτε κλεινει η beta?? Όταν κλείσουν τους servers του BF: Hardline για πάντα. :P Σοβαρά όμως, έχουν πει ότι θα κλείσει στις 8 Φεβρουαρίου.
Prospector8 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μολις διάβασα οτι μαλλον θα υπάρχει και premium για το Dlc του Bf Δηλαδή και αλλα dlc στο dlc, Ω dlc 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα