Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τεσταρετε λιγο και οι υπόλοιποι. Στο 64αρι map το cpu σας πανε 100% ολοι οι πυρήνες?? Γιατί σε φιλο με 3570k+970 ειχε ψιλοκοληματακια.. Εγω δεν δοκιμάσα σε 64,αλλα σε ολες τις υπόλοιπες επαιζα νερο και πολυ ευχαριστημενος απο την καρτα. Στα 1440p+MsAA x4 ειχα 50+fps avg,ολα ultra δλδ με MsAA x2 θα πηγαίνει νερο 60αρη.99%usage καρφωμένα, max Vram 3033mb, max temp 60C ολα αυτα μετα απο μια ωρα gameplay.

Στα του παιχνιδιου, ισως να ειναι ιδεα μου, αλλα οι κινησεις/οχήματα/μηχανές μου φανηκαν τελειως αντιρεαλιστικα, τα οπλα υπερβολικό recoil και για καποιο περιεργο λογο σε αρκετες πιστες ειχαμε πολλους campers.. Ισως εχω καιρο να παιξω Bf, δεν ξερω..

σε 64 αρι map η μετρηση

4790κ στοκ

290Χ στοκ

γιατην ιστορια ενω επαιζε ψηλα η 290x δεν ειχα καθολου καλη κινηση !!

ισως να εφταιγε ο server 

post-238528-0-72531800-1422975397_thumb.jpg

Δημοσ.

To performance του οσο το δοκιμασα το βρηκα παρα πολυ καλο...

Τα γραφικα μια χαρα σε ολα full , to 4 το ειχα παρατησει , αν και γενικα σε game play δεν βλεπω και μεγαλες διαφορες...

• Moderators
Δημοσ.

Συνήθως οι beta δεν έχουν τα φουλ textures / features, δεν ξέρω αν το άλλαξαν επειδή δεν είναι η Dice (πλάκα πλάκα, το είχα ξεχάσει), main devs αλλά η Visceral.

Gameplay τι λέει; Έχει πλάκα το Mπάτσοfield;

Δημοσ.

Συνήθως οι beta δεν έχουν τα φουλ textures / features, δεν ξέρω αν το άλλαξαν επειδή δεν είναι η Dice (πλάκα πλάκα, το είχα ξεχάσει), main devs αλλά η Visceral.

Gameplay τι λέει; Έχει πλάκα το Mπάτσοfield;

το παιχνιδακι δειχνει  πολυ- πολυ γρηγορο ουτε να κλ@σης δεν προλαβαινεις !!!  :P

τα γραφικα ειναι καπως !!! εχουν μια ψευτικη αισθηση  ;)

αλλα ενταξει για το χαβαλε με παρεα περναει η ωρα ευχαριστα !! :D

Δημοσ.

Τα γραφικά είναι πιο μουφαντάν από του BF4 πάντως, επίσης δεν ξέρω αν έφταιγε ο server αλλά δεν ήταν όσο smooth είναι το BF4 που στην παρούσα φάση τρέχει νεράκι.Επίσης, τι recoil είναι αυτό ; Το HK11 να κρατάς όρθιος τέτοιο τίναγμα δεν θα 'χει..

Δημοσ.

Τεσταρετε λιγο και οι υπόλοιποι. Στο 64αρι map το cpu σας πανε 100% ολοι οι πυρήνες?? Γιατί σε φιλο με 3570k+970 ειχε ψιλοκοληματακια.. Εγω δεν δοκιμάσα σε 64,αλλα σε ολες τις υπόλοιπες επαιζα νερο και πολυ ευχαριστημενος απο την καρτα. Στα 1440p+MsAA x4 ειχα 50+fps avg,ολα ultra δλδ με MsAA x2 θα πηγαίνει νερο 60αρη.99%usage καρφωμένα, max Vram 3033mb, max temp 60C ολα αυτα μετα απο μια ωρα gameplay.

Στα του παιχνιδιου, ισως να ειναι ιδεα μου, αλλα οι κινησεις/οχήματα/μηχανές μου φανηκαν τελειως αντιρεαλιστικα, τα οπλα υπερβολικό recoil και για καποιο περιεργο λογο σε αρκετες πιστες ειχαμε πολλους campers.. Ισως εχω καιρο να παιξω Bf, δεν ξερω..

50+ average σε Ultra 1440p?Wtf λες να το κατεβασω και εγω?? :P Καλα οσο για τους καμπεριδες που λες και στην Beta του 4 τα ιδια χαλια ηταν.

Δημοσ.

...θελει ενημερωση το Directx ....πας εδώ και εκτελείς το αρχειο  http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=35

Το ανοιξα αλλα λεει οτι εχω ηδη την νεοτερη εκδοση...πηγα το redist του φακελου του και μου εβγαζε κατι error....Ανεβασα το log εδω αν θελετε να το δειτε:

https://drive.google.com/open?id=0B27vRFqZjLDDNXJTTkhJZkczVms&authuser=0

Δημοσ.

Το ανοιξα αλλα λεει οτι εχω ηδη την νεοτερη εκδοση...πηγα το redist του φακελου του και μου εβγαζε κατι error....

....κανε αρχικα μια επιδιορθωση του παιχνιδιού και αν δεν γινει τιποτα κανε ότι λεει ο τυπος στο βιντεο.....φτιαχνεις έναν φακελο και βαζεις μεσα όλα τα αρχεια εκτος από τα τρια αρχεια που σου λεει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...