xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ......ναι.....θα πατωσει σιγουρα σαν το battlefield 4 με 7+ εκατομμύρια πωλήσεις και......Oroku να σε ρωτησω....το εχεις το παιχνιδι???...όχι το πειρατικο αλλα το κανονικο......ναι αυτό που παιζεις και Online...γιατi τυχαίνει να το εχω και στο PC και στο PS4 εδώ και κανα χρονο και να μην εχω συναντησει κανενα πρόβλημα...και το ότι δεν είναι για τους φανσ του bf αλλα για τους φανς των fps???? δεν έχεις/είχες συναντήσει πρόβλημα; Ε μάλλον η αντίληψη σου περί προβλημάτων έχει πρόβλημα η ίδια..πόσο μάλλον τα μάτια σου..σορυ κιόλας.. Ακούς εκεί δεν είχες συναντήσει προβλήματα..δηλαδή λές @@ όλους αυτούς εδώ μαζί με εμένα που λυσούσαμε για τα προβλήματα που είχε το παιχνίδι,και θυμήθηκαν να τα μπαλώσουν 3 μήνες πριν βγει το νέο bf,και πάλι μπαλωμένο πλήρως δεν είναι. κάτι για το netcode θυμάμαι,κάτι για τις κινήσεις του παίχτη θυμάμαι,κάτι για τον ήχο θυμάμαι...Μάλλον σε όνειρο ζω. ΑΑΑΑΡΑ βρήκαμε για ποιούς είναι το hardline,για τύπους που δεν είχανε κανένα πρόβλημα στο bf4 1
StigmaX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως στη πρώτη beta που άνοιξε τον Ιούνιο δεν συνάντησα το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης το γεγονός ότι ανεβαλαν την κυκλοφορία για κανένα 6μηνο,μονο καλό μπορεί να είναι για το τελικό αποτέλεσμα.
StigmaX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 για bf4 λέγαμε Το γνωρίζω, και παίρνοντας πάσα από την κουβέντα ότι το bf4 όταν βγήκε ήταν χάλι μαύρο, σου παραθέτω την εμπειρία μου με τον τίτλο που αφορά το θέμα. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το γνωρίζω, και παίρνοντας πάσα από την κουβέντα ότι το bf4 όταν βγήκε ήταν χάλι μαύρο, σου παραθέτω την εμπειρία μου με τον τίτλο που αφορά το θέμα. σου λέω πολλά νευρά,και με αποτέλεσμα μετά από λίγο να το παρατήσω..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Αν βγει Battlefield (δεν έχει βγει ακόμα) που να μην έχει σοβαρά προβλήματα για καιρό, τότε θα μπω εδώ και θα πω δημόσια ότι η Dice είναι φοβερή και ότι έχουμε ελπίδες για το μέλλον. Until then, buggy Battlefield will be buggy. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Battlefield: Hardline – PC System Requirements Minimum: OS: WINDOWS VISTA SP2 64-BIT (with KB971512 Update)PROCESSOR: Athlon II/Phenom II 2.8 GHz, Intel Core i3/i5 2.4GHzMEMORY: 4 GB RAMGRAPHICS CARD: ATI Radeon HD 5770 (1 GB), NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB)HARD DRIVE: 60 GBDIRECTX 11 Recommended: OS: WINDOWS 8 64-BIT (with KB971512 Update)CPU: INTEL QUAD-CORE CPU, AMD SIX-CORE CPUMEMORY: 8 GB RAMGRAPHICS CARD: AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 760GRAPHICS MEMORY: 3 GBHARD DRIVE: 60 GBDIRECTX 11
ultraex2003 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) αιντα πηρε μπρος η μηχανη και κατεβαινει !!!! edit:κατεβηκε σχετικα γρηγορα !!! ολοι μεσα στη βετα σφαγη !!!! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2015 από ultraex2003
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Kicks λόγω Punkbuster..Καλά αρχίσαμε..
Prospector8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Τεσταρετε λιγο και οι υπόλοιποι. Στο 64αρι map το cpu σας πανε 100% ολοι οι πυρήνες?? Γιατί σε φιλο με 3570k+970 ειχε ψιλοκοληματακια.. Εγω δεν δοκιμάσα σε 64,αλλα σε ολες τις υπόλοιπες επαιζα νερο και πολυ ευχαριστημενος απο την καρτα. Στα 1440p+MsAA x4 ειχα 50+fps avg,ολα ultra δλδ με MsAA x2 θα πηγαίνει νερο 60αρη.99%usage καρφωμένα, max Vram 3033mb, max temp 60C ολα αυτα μετα απο μια ωρα gameplay. Στα του παιχνιδιου, ισως να ειναι ιδεα μου, αλλα οι κινησεις/οχήματα/μηχανές μου φανηκαν τελειως αντιρεαλιστικα, τα οπλα υπερβολικό recoil και για καποιο περιεργο λογο σε αρκετες πιστες ειχαμε πολλους campers.. Ισως εχω καιρο να παιξω Bf, δεν ξερω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα