xtrmsnpr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να το δω να πατώνει σε πωλήσεις! Έτσι για το γαμώτο να δουν,ότι οι fans θέλουν πραγματικό BF..! 1
Oroku Saki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι για τους fans του bf αλλα για τους fan των fps γενικοτερα.Το οτι θα πατωσει ειναι σιγουρο εξαιτιας των προβληματων του BF4 στο multiplayer.
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ναι γιατι πλην του CS:GO υπαρχουν πολλα mp fps σαν το BF.. Υπαρχει το COD ας πουμε.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πειρατικό για single-player και uninstall, μέχρι να βγει BF5 ή BF2143.
ggramenos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να το δω να πατώνει σε πωλήσεις! Έτσι για το γαμώτο να δουν,ότι οι fans θέλουν πραγματικό BF..! Δεν ειναι για τους fans του bf αλλα για τους fan των fps γενικοτερα.Το οτι θα πατωσει ειναι σιγουρο εξαιτιας των προβληματων του BF4 στο multiplayer. ......ναι.....θα πατωσει σιγουρα σαν το battlefield 4 με 7+ εκατομμύρια πωλήσεις και......Oroku να σε ρωτησω....το εχεις το παιχνιδι???...όχι το πειρατικο αλλα το κανονικο......ναι αυτό που παιζεις και Online...γιατi τυχαίνει να το εχω και στο PC και στο PS4 εδώ και κανα χρονο και να μην εχω συναντησει κανενα πρόβλημα...και το ότι δεν είναι για τους φανσ του bf αλλα για τους φανς των fps????
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Στανταρακι το έχει απο το θειο και αμφιβάλλω αν εχει παιξει online BF ..
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Battlefield: Hardline – Open Beta Testing Incoming, New Screenshots Released
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Battlefield: Hardline – New Screenshots Released
Cowboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Στανταρακι το έχει απο το θειο και αμφιβάλλω αν εχει παιξει online BF .. Ποιος παιζει τα Single Player των Battlefield?! Αυτα τα παιχνιδια αξιζουν για το Online τους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Battlefield Hardline – Open Beta Phase Starts On February 3rd, Will Last Till February 8th 1
jek20 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αύριο στις 8:00μμ ώρα Ελλάδος θα ξεκλειδωθεί το pre-load της beta στο origin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα