MavroManitari Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Συμφωνώ με το petition http://www.change.org/en-AU/petitions/electronic-arts-inc-launch-battlefield-hardline-as-downloadable-content-for-battlefield-4# 2
StigmaX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Συμφωνώ με το petition http://www.change.org/en-AU/petitions/electronic-arts-inc-launch-battlefield-hardline-as-downloadable-content-for-battlefield-4# Και σας άκουσε η EA. Πέραν του ονόματος battlefield ο συγκεκριμένος τίτλος απευθύνεται περισσότερο σε παίκτες που παραδοσιακά ήταν σε σειρές όπως το CoD και counterstrike ώστε να διευρύνει το κοινό της σειράς.
MavroManitari Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Και σας άκουσε η EA. Πέραν του ονόματος battlefield ο συγκεκριμένος τίτλος απευθύνεται περισσότερο σε παίκτες που παραδοσιακά ήταν σε σειρές όπως το CoD και counterstrike ώστε να διευρύνει το κοινό της σειράς. Ναι δεν υπάρχει περίπτωση. Απλά δεδομένων τον επιχειρημάτων του petition προσωπικά το θεωρώ την σωστότερη κίνηση και εφόσον δεν έχω τον χρόνο και την όρεξη να μπω σε διάλογο προσωπικά με την EA προτιμώ να ακουστεί η φωνή μου με αυτόν τον τρόπο. 1
Millennium Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Why Battlefield Hardline will launch in 2015
Oroku Saki Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το single player φαινεται καλυτερο απο του bf4 που ηταν χαλια. Ειναι ενα διαφορετικο battlefield αλλα αυτο δεν ειναι κακκο. Τα γραφικα του ειναι γαματα και το video απο την εκδοση του pc γιατι καπου λεει press r το reload.
manos08 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ενταξη απο τη μια ειναι λογικο να ειναι ιδιο με το 4 μιας και χρησημοπουν την ιδια μηχανη γραφικων... Ωστωσο βλεπω οτι χρησιμοποιουν και τα ιδια ακριβως μοντελα πχ δεντρων, τζαμαριες ακομη και κτηρια! δηλ δεν μπηκαν καν στο κοπο να δημιουργησουν αλλα περιβαλλοντα απλα πηραν μοντελα copy/paste απο το 4 και τα βαλλαν στο χαρτη με αλλον τροπο,κοινος αλλαξε ο μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως! Κατι τελευταιω που δεν μου αρεσε, στη μεταβαση μου απο το 3 στο 4 μου αρεσε αρκετα που στο 4 κανανε τα οπλα και γενικα τα μεταλλικα αντικειμενα να μοιαζουν μεταλλικα , τα οπλα ειδικα σε πειθουν οτι ειναι απο μεταλλο! σε αντιθεση με το 3 που νωμιζες οτι ηταν απο πλαστικο...ε, εδω φαινετε οτι κανανε ενα βημα πισω και τα οπλα στην οψη ειναι χειροτερα απο το 4 και μοιαζουν με του 3!!!!
Oroku Saki Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το μονο που εκαναν ειναι οτι αντικατεστησαν τους στρατιωτες με κλεφτες και αστυνομικους. Στη συνεχεια πηραν τις πιστες απο το bf4 και τις εβαλαν με τετοιο τροπο ετσι ωστε να δημιουργηθουν νεοι χαρτες. Αυτο ειναι απαραδεκτο. Θα επρεπε να ειχαν σχεδιασει καινουργια κτιρια δεντρα κτιλ....
KilliK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Το μονο που εκαναν ειναι οτι αντικατεστησαν τους στρατιωτες με κλεφτες και αστυνομικους. Στη συνεχεια πηραν τις πιστες απο το bf4 και τις εβαλαν με τετοιο τροπο ετσι ωστε να δημιουργηθουν νεοι χαρτες. Αυτο ειναι απαραδεκτο. Θα επρεπε να ειχαν σχεδιασει καινουργια κτιρια δεντρα κτιλ.... γιατι να μπουν σε περιττα εξοδα; εξαλλου ειναι μια πρακτικη που εφαρμοζεται και απο αλλες εταιρειες του χωρου. Το μονο που εκαναν ειναι οτι αντικατεστησαν τους στρατιωτες με κλεφτες και αστυνομικους. Στη συνεχεια πηραν τις πιστες απο το bf4 και τις εβαλαν με τετοιο τροπο ετσι ωστε να δημιουργηθουν νεοι χαρτες. Αυτο ειναι απαραδεκτο. Θα επρεπε να ειχαν σχεδιασει καινουργια κτιρια δεντρα κτιλ.... καλα δεν εκαναν μονο αυτο. αν νομιζεις οτι ειναι τοσο απλο να φτιαξουν ενα νεο παιχνιδιου τετοιου μεγεθους, ακομη και αν επαναχρησιμοποιουν υπαρχον ψηφιακο υλικο, πηγαινε φτιαχτο μονος του.
greeneye Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ενα ιδιο παιχνιδι ειναι απο οσα εχω δει... απλα ειναι σαν μια παραλλαγη του! Εγω οταν το προτοειδα το πρωτο πραγμα που ειπα ηταν "ποια η διαφορα με το bf4" ? οπως ειπε και ο φιλος πανω απλα βαλανε κλεφτες και αστυνομους!
BlackBird79 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Παίδες, το HARDLINE πολύ εύκολα κάποιος θα το χαρακτήριζε ως ένα mod του BF4, φτιαγμένο απο το community, βάσει αυτών που έχουμε δεί μέχρι στιγμής... 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα βγεί (επίσημη ημερομηνία);
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Battlefield: Hardline – Open Beta Launches This January, New Screenshots Revealed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα