xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Άρα το παιχνίδι λέγεται OMAHA..χαχαχαχαχα! η super deluxe collectors θα κάνει 500€ ; εντάξει έχουμε μεξικό,ινδία,βραζιλία xD
micahel Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 τη γραφικα ειναι τουτα ουτε στο battlefield heroes τετοια στο bf4 ειναι κινεζοι- αμερικανοι-ρωσοι? η σε αυτο θα ειναι ετσι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το μόνο "καλό" είναι πως θα έχει λιγότερα bugs από της DICE.
MavroManitari Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως το Battlefield ένα μεθυσμένο Σαββατόβραδο έκανε ένα τριο έτσι για να γουστάρει με το Payday και το CS και τελικά έμεινε έγκυος. Άντε καλόβγαλτο... 3
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ρε ουστ που θα μας πεις τη θα κανουμε γιατί να μη λέμε; Σε οποιον δεν αρεσει δεν το αγοραζει και αφηστε την μιρλα ...Αυτο παει κυριως στο xtrmsniper τον αλητη . εγώ είμαι τεντης μπόης ρε! Δεν ξαναδίνω τα λεφτά μου για BF..πόσο μάλλον για τέτοια αλλαγή..Άμα πχ το ονόμαζαν omaha το παιχνίδι,να το συζητούσαμε!
konstantinos77 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 εγώ είμαι τεντης μπόης ρε! Δεν ξαναδίνω τα λεφτά μου για BF..πόσο μάλλον για τέτοια αλλαγή..Άμα πχ το ονόμαζαν omaha το παιχνίδι,να το συζητούσαμε! Mπαμιας εισαι ...Αν δεν θες να δινεις λεφτα σε Bf κατσε παιζε τις μαλακιες το wd και μην ξαναγραψεις εδω στο thread ...Καταλαβες ?
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Mπαμιας εισαι ...Αν δεν θες να δινεις λεφτα σε Bf κατσε παιζε τις μαλακιες το wd και μην ξαναγραψεις εδω στο thread ...Καταλαβες ? Όξω ρε αχλαδιά!Εννοείτε πως δεν του ξαναδίνω! εδώ θα γράφω πια για όλα τα παιχνίδια που ασχολούμε τώρα,και για WD,wolfenstein κτλ..!
D.Luffy Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν θα μείνει πάνω για πολύ. CODίλα... αλλά μου αρέσει.
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Στο 4:00 μου φανηκε πως ειδα κατι που μοιαζει με το m16a3... Αν ειναι οντως αυτο το κανω απο τωρα προπαραγγελια... Κατα τα αλλα μου φαινεται λιγο cοunter strike με πολυ καλυτερα γραφικα... Φαινεται να εχει φαση ομως... Τεσπα θα δειξει... Ας ελπισουμε να μην ειναι κακογραμμενο οπως το Bf4...
nickarmy Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 πολύ ωραίο φαίνεται ( το bf4 δεν μου έλεγε τίποτα όταν το έπαιξα )
euxoulhs Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 μαπα φαινονται τα γραφικα...και οι κινησεις πολυ τυπικες..
MavroManitari Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Mπαμιας εισαι ...Αν δεν θες να δινεις λεφτα σε Bf κατσε παιζε τις μαλακιες το wd και μην ξαναγραψεις εδω στο thread ...Καταλαβες ? Παρ' τον έναν χτύπα τον άλλον το κάνατε το thread...περιμένω το ιππικό να σας δώσει την φάπα... Ενώ άκουσα αρκετή χολή για το παιχνιδάκι βλέπω τα εξής σημεία -(1) Next-genοειδή γραφικά χωρίς να χρειάζεσαι 300ευρη κάρτα για να τα μαξάρεις -(2) Φυσική και mechanics battlefield με storyline διαφορετικό -(3) Διαφορετικό στούντιο παραγωγής που στην ουσία πήρε το franchise... Οπότε εάν ξεχάσουμε το φάγωμα τον μπέμπηδων μπορούμε να αναλογιστούμε πως στην ουσία το BF ακολουθεί τα βήματα του COD σε franchise deviates και βγάζει ένα "κλέφτες και αστυνόμοι" αντί για ένα "Black Ops". Δεδομένου λοιπόν το πόσο άπατη πήγε η σειρά Black Ops έχω να ρίξω το γέλιο της αρκούδας με το που θα δω της πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας και μετά της προφητείες εδώ μέσα .
Alejandro Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το "ηππικό" δεν ξέρω αν δίνει φάπες αλλά σίγουρα βγάζει μάτια... 1
MavroManitari Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Το "ηππικό" δεν ξέρω αν δίνει φάπες αλλά σίγουρα βγάζει μάτια... Τrue dat ...Μπαίνω Chrome να αρχίσω διορθώσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα