Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα το παιχνίδι λέγεται OMAHA..χαχαχαχαχα!

η super deluxe collectors θα κάνει 500€ ; :P

εντάξει έχουμε μεξικό,ινδία,βραζιλία xD

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τη γραφικα ειναι τουτα ουτε στο battlefield heroes τετοια

στο bf4 ειναι κινεζοι- αμερικανοι-ρωσοι? η σε αυτο θα ειναι ετσι?

Δημοσ.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως το Battlefield ένα μεθυσμένο Σαββατόβραδο έκανε ένα τριο έτσι για να γουστάρει με το Payday και το CS και τελικά έμεινε έγκυος.

Άντε καλόβγαλτο...

• Like 3
Δημοσ.

ρε ουστ που θα μας πεις τη θα κανουμε

γιατί να μη λέμε;

Σε οποιον δεν αρεσει δεν το αγοραζει και αφηστε την μιρλα ...Αυτο παει κυριως στο xtrmsniper τον αλητη .

εγώ είμαι τεντης μπόης ρε!

Δεν ξαναδίνω τα λεφτά μου για BF..πόσο μάλλον για τέτοια αλλαγή..Άμα πχ το ονόμαζαν omaha το παιχνίδι,να το συζητούσαμε!

Δημοσ.

εγώ είμαι τεντης μπόης ρε!

Δεν ξαναδίνω τα λεφτά μου για BF..πόσο μάλλον για τέτοια αλλαγή..Άμα πχ το ονόμαζαν omaha το παιχνίδι,να το συζητούσαμε!

Mπαμιας  εισαι ...Αν δεν θες να δινεις λεφτα σε Bf κατσε παιζε τις μαλακιες το wd και μην ξαναγραψεις εδω στο thread ...Καταλαβες ?

Δημοσ.

Mπαμιας  εισαι ...Αν δεν θες να δινεις λεφτα σε Bf κατσε παιζε τις μαλακιες το wd και μην ξαναγραψεις εδω στο thread ...Καταλαβες ?

Όξω ρε αχλαδιά!Εννοείτε πως δεν του ξαναδίνω!

εδώ θα γράφω πια για όλα τα παιχνίδια που ασχολούμε τώρα,και για WD,wolfenstein κτλ..!

Δημοσ.

Στο 4:00 μου φανηκε πως ειδα  κατι που μοιαζει με το m16a3...

Αν ειναι οντως αυτο το κανω απο τωρα προπαραγγελια... 

Κατα τα αλλα μου φαινεται λιγο cοunter strike με πολυ καλυτερα γραφικα... Φαινεται να εχει φαση ομως... 

Τεσπα θα δειξει... Ας ελπισουμε να μην ειναι κακογραμμενο οπως το Bf4...

Δημοσ.

tumblr_mbv085fkAq1rioycbo1_500.gif

Παρ' τον έναν χτύπα τον άλλον το κάνατε το thread...περιμένω το ιππικό να σας δώσει την φάπα...

Ενώ άκουσα αρκετή χολή για το παιχνιδάκι βλέπω τα εξής σημεία

-(1) Next-genοειδή γραφικά χωρίς να χρειάζεσαι 300ευρη κάρτα για να τα μαξάρεις

-(2) Φυσική και mechanics battlefield με storyline διαφορετικό

-(3) Διαφορετικό στούντιο παραγωγής που στην ουσία πήρε το franchise...

Οπότε εάν ξεχάσουμε το φάγωμα τον μπέμπηδων μπορούμε να αναλογιστούμε πως στην ουσία το BF ακολουθεί τα βήματα του COD σε franchise deviates και βγάζει ένα "κλέφτες και αστυνόμοι" αντί για ένα "Black Ops".

Δεδομένου λοιπόν το πόσο άπατη πήγε η σειρά Black Ops έχω να ρίξω το γέλιο της αρκούδας με το που θα δω της πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας και μετά της προφητείες εδώ μέσα :P.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...