Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε γραφικά μου αρέσει περισσότερο από το BF4 επειδή δεν έχει αυτό το fog, είναι πιο καθαρά δηλαδή. Επίσης μου αρέσει που φωνάζει ο παίκτης αν σου πετάξουν rpg κτλ. Νομίζω είναι πιο διασκεδαστικό(δεν σε εκνευρίζει όπως το BF4) αλλά δεν ξέρω αν δεν θα γίνει βαρετό μετά από λίγο(εξαρτάται από τα modes). Εννοείτε πως θα το αγόραζα αν έκανε 10€ :P

Δημοσ.

Πως θα κανω εγγραφη ενα gameplay? Το fraps δεν το δεχεται! Και το Bandicam & το προγραμμα που εχει το Razer Game booster! Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Πως θα κανω εγγραφη ενα gameplay? Το fraps δεν το δεχεται! Και το Bandicam & το προγραμμα που εχει το Razer Game booster! Καμια ιδεα?

dxtory με lagarith lossless codec.

Δημοσ.

dxtory με lagarith lossless codec.

Βλέπω ότι στο σάιτ έχει επιλογή για αγορά. Το download που δίνει τι περιορισμούς έχει;

Δημοσ.

ολα ultra και παει νερο το παιχνιδι,φαινεται κανανε καλυτερη δουλεια στο πορτ αποτι το bf4

Δημοσ.

ολα ultra και παει νερο το παιχνιδι,φαινεται κανανε καλυτερη δουλεια στο πορτ αποτι το bf4

Μάλλον επειδή μου ψήνεται η κάρτα κι ο επεξεργαστής, αρχίζουν να πέφτουν οι επιδόσεις δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.

Αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί εμένα και στα medium setting έχει stuttering με το pc της υπογραφής.

Δημοσ.

Μάλλον επειδή μου ψήνεται η κάρτα κι ο επεξεργαστής, αρχίζουν να πέφτουν οι επιδόσεις δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.

Αλλιώς δεν καταλαβαίνω γιατί εμένα και στα medium setting έχει stuttering με το pc της υπογραφής.

δεν νομιζω..εχεις καλυτερο cpu απο μενα,οσον αφορα τις θερμοκρασιες δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο..βεβαια εγω στον cpu εχω τν crosair i80 

Δημοσ.

Άκυρο αυτό που έγραψα πιο πάνω. Με όλα στο high 60 περίπου πιάνω αλλά ανεβοκατεβαίνει. Στα ultra γύρω στα 30 είμαι. Πάντως ρε παιδιά ή δεν μου φορτώνουν τα textures ή δεν ξέρω κι εγώ τι να πώ. Το παιχνίδι στο high είναι άσχημο.

Δημοσ.

φυσικα και δουλευει,ετσι γραφω αν πετυχω καμια καλη στιγμη.

Βεβαια για καμια ωρα εγγραφης πιανει καμια 30αρια γιγα.

Δημοσ.

Άκυρο αυτό που έγραψα πιο πάνω. Με όλα στο high 60 περίπου πιάνω αλλά ανεβοκατεβαίνει. Στα ultra γύρω στα 30 είμαι. Πάντως ρε παιδιά ή δεν μου φορτώνουν τα textures ή δεν ξέρω κι εγώ τι να πώ. Το παιχνίδι στο high είναι άσχημο.

Σε τί ανάλυση είσαι?

Αν εχεις FullHD monitor, δεν σου φτάνει το 1gb της κάρτας γραφικών για VeryHigh/Ultra.

Επίσης, και με 4γίγα μνήμης στο σύστημα, είσαι στο όριο.

Ποιά Windows?

Ο δίσκος που έχεις μέσα το παιγνίδι, είναι και ο δίσκος του λειτουργικού? Πόσο γεμάτος? Ανασυγκρότηση, πότε έκανες τελευταία φορά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...