tolisk99 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Να ρωτησω εγω τωρα, εχετε νικησει ποτε ως Αστυνομικοι???? Ε δεν γινεται 20παιχνιδια και τα 20 να κερδιζουν οι κλέφτες.. Σε καποια φαση ειχαμε 4.9m και οι κλέφτες 3.5m,και σε 45 δευτερόλεπτα ησυχία ωσπου ξαφνικα βλεπω οτι χασαμε!!! Ε το έκλεισα μετα, νταξει.. Ναι, έχω νικήσει ως αστυνομικός Εμένα το παιχνίδι πάντως μ' αρέσει. Φαίνεται όμως απο την πρώτη κιόλας στιγμή οτι ειναι να το παίζεις με φίλους και να συνεννοείστε
BigBOSS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 καρφι για nubisoft DICE’s Johan Andersson – “If Your Console Version Is Equal To PC Ultra, You Are Not Taking Advantage Of PC” While Battlefield 4 faced a number of network issues, the engine that was powering it – the Frostbite 3 engine – was a really piece of art. Frostbite 3 scales incredible on penta-core CPUs, and is one of the few games that looks significantly better on PC than on consoles. Not only that, but the engine did not overload a GPU’s VRAM in order to display high-resolution textures. And after Ubisoft’s comments that Far Cry 4 would look – on current-gen consoles – the same as the PC Ultra settings, DICE’s Johan Andersson decided to call them out. As the Technical Director of the Frostbite engine claimed, a team is simply not taking advantage of the PC if its Ultra settings are similar to those found on current-gen consoles. “Embarrassing to hear devs say their console versions is the same quality as “ultra high” on PC. Then you are _not_ taking advantage of PC!” Johan Andersson has also expressed his disappointment towards the recently announced 30fps current-gen console games. As Andersson said regarding The Order 1886: “They [Ready at Dawn] are a console exclusive so framerate has a massive impact. but yes it is BS, gameplay is always better at higher framerate” Fire shots everywhere. To his credit, Frostbite 3 is an amazing engine so let’s not start the ‘Battlefield 4 is broken, so you have no right to criticize others’ circle. Still, this does not excuse DICE and EA from not providing mod tools for both BF3 and BF4, but then again they wouldn’t be able to milk this golden cow. http://www.dsogaming.com/news/dices-johan-andersson-if-your-console-version-is-equal-to-pc-ultra-you-are-not-taking-advantage-of-pc/
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ενώ το BF4 ας πούμε εκμεταλλεύεται το PC, που αλλάζεις τις ρυθμίσεις από High σε Ultra και δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα.. 2
HadesGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μιλάει και η DICE...με το superb bugged BF4....άντε να φτιάξετε το hitbox ρε ζώα που έχετε και άποψη. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τελικά τι θα γίνει θα την ανοίξουν την beta η τζάμπα εγγραφή έκανα?
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τελικά τι θα γίνει θα την ανοίξουν την beta η τζάμπα εγγραφή έκανα? Ανοιχτη ειναι. Υπαρχει λινκ στην προηγουμενη σελιδα
plakalis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Eγώ πήγα κατευθείαν στο EA support και έστειλα e-mail του τύπου "κοιτάχτε να δείτε έχω το 3 Premium έχω το 4 Premium οπότε σας τα έχω σκάσει καραμπινάτα. Θέλω να μου δώσετε ενα key για το Hardline" (φυσικά όλα αυτά πάντα ευγενικά απλά σου λέω το νόημα) και μετά από δυο ημέρες μου λένε "χαιρόμαστε πολύ που μπένετε στην μεγάλη εμπειρία της beta μπλα μπλα μπλα...μπέκα στο origin και κοπάνα το download" Μπαίνω μόλις και τσουπ... Tα λέμε σε 20' Απο που έστειλες το email, γιατι εμενα μονο chat μου λεει να κανω με καποιον advisor! θα ήθελα και γω να στείλω ετσι ενα email επισιμο με λιγο γλυψιμο μέσα μπας και μου στείλουν code..
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τι μανια ειναι αυτη να μην διαβαζετε τα προηγουμενα ποστ; 1
plakalis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εχεις δίκιο.. απλά είχα κάνει αίτηση, και μου ειχε πει οκ μπορει να επιλεγείτε και τα σχετικά.. και νόμιζα οτι παλι αιτηση θα έχει διαθέσιμη να κάνω με το get instant access. Αλλά οκ, το έκανα και τώρα το κατεβάζω. 1
SoFGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 μερικα tip και easter egg απο τον γνωστο jackfrags ! http://www.youtube.com/watch?v=2Ptu5QMxZpU
euxoulhs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) μεχρι ποτε ειναι η beta? επειδη σημερα γυρισα αθηνα,προλαβαινω; μιλησα εκει με το παιδι της ea και μου το εβαλε και μενα στο account Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από euxoulhs
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ένα ολόκληρο βραδυ για να κάνει install...όλα ultra 25fps και όλα low 43...okay...uninstall. Τα λέμε στο επόμενο BF 2
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ένα ολόκληρο βραδυ για να κάνει install...όλα ultra 25fps και όλα low 43...okay...uninstall. Τα λέμε στο επόμενο BF Με sapphire 6850 1gb ολα στο medium πιανω πανω 50fps. Στις δυσκολες σκηνες πεφτει γυρω στα 30 αλλα ειναι playable. Το παιχνιδι ομως ειναι αθλιο 1
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ένα ολόκληρο βραδυ για να κάνει install...όλα ultra 25fps και όλα low 43...okay...uninstall. Τα λέμε στο επόμενο BF Τι cpu/gpu εχεις? Ρε παιδες νομιζω ακριβώς την ιδια μηχανη εχει οποτε οτι ειχατε στο bf4 θα έχετε και εδω.. Εγω με r9 290 στα 1440p ολα Ultra x2 MsAA, 55-65fps κατω απο 45 δεν πηγα καμια στιγμή. 1
ThanosWF Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Έγραψα την υποκειμενική μου άποψη στο alt-tab.gr με βάση την εμπειρία μου στην beta. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά. http://alt-tab.gr/proti-matia-sto-battlefield-hardline/ Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από ThanosWF 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα