Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την αιτηση την κανατε μεσω της σελιδας του παιχνιδιου; Μολις κανω log in με το origin account, παταω το continue και κανει refresh αντι για να προχωρησω παρακατω "χανοντας" το log in που ειχα κανει. Ετσι δεν μπορω να στειλω αιτηση για beta tester.

Eγώ πήγα κατευθείαν στο EA support και έστειλα e-mail του τύπου "κοιτάχτε να δείτε έχω το 3 Premium έχω το 4 Premium οπότε σας τα έχω σκάσει καραμπινάτα. Θέλω να μου δώσετε ενα key για το Hardline" (φυσικά όλα αυτά πάντα ευγενικά απλά σου λέω το νόημα) και μετά από δυο ημέρες μου λένε "χαιρόμαστε πολύ που μπένετε στην μεγάλη εμπειρία της beta μπλα μπλα μπλα...μπέκα στο origin και κοπάνα το download"

Μπαίνω μόλις και τσουπ...

asasasa.png

Tα λέμε σε 20' 

asw.png

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τί είναι αυτό, αντίγραφο του 4; Απο τις πίστες μέχρι το HUD ίδιο είναι. Γιατί δεν το έβγαζε σαν mod  σε επόμενο dlc; Μεγάλο fail  για μένα πάντως.

• Like 2
Δημοσ.

Τί είναι αυτό, αντίγραφο του 4; Απο τις πίστες μέχρι το HUD ίδιο είναι. Γιατί δεν το έβγαζε σαν mod  σε επόμενο dlc; Μεγάλο fail  για μένα πάντως.

Γιατί κοτσάροντας μία άλλη εταιρία gaming development(Visceral) φαντάστηκαν πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σαν δικαιολογία για το full price(παρ'όλο που η εταιρία τους ανήκει).

Δημοσ.

Γιατί κοτσάροντας μία άλλη εταιρία gaming development(Visceral) φαντάστηκαν πως μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σαν δικαιολογία για το full price(παρ'όλο που η εταιρία τους ανήκει).

Δεν είναι κάτι καινούργιο όπως από INfinity Ward και Modern Warfare σε Treyarch και BlackOps.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως είναι unoptimized το game. Με την 6950 μου για να παίξω φυσιολογικά πρέπει να το βάλω στο.. low. Και πέρα απο τα τεχνικά, το gameplay πολύ ρηχό. Το 3 είναι μακράν καλύτερο του σαν αίσθηση όπλων.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως είναι unoptimized το game. Με την 6950 μου για να παίξω φυσιολογικά πρέπει να το βάλω στο.. low. Και πέρα απο τα τεχνικά, το gameplay πολύ ρηχό. Το 3 είναι μακράν καλύτερο του σαν αίσθηση όπλων.

στο medium παίζω με την 6870 2gb και παίζω από 65 fps και πάνω..και κλειστά φίλτρα.

Τώρα εννοείται beta ειναι θα έχει τα θέματα του..

Και ναι ισχίει αυτό με τα όπλα και το 3..όπως και το gameplay του..

Δημοσ.

Eγώ πήγα κατευθείαν στο EA support και έστειλα e-mail του τύπου "κοιτάχτε να δείτε έχω το 3 Premium έχω το 4 Premium οπότε σας τα έχω σκάσει καραμπινάτα. Θέλω να μου δώσετε ενα key για το Hardline" (φυσικά όλα αυτά πάντα ευγενικά απλά σου λέω το νόημα) και μετά από δυο ημέρες μου λένε "χαιρόμαστε πολύ που μπένετε στην μεγάλη εμπειρία της beta μπλα μπλα μπλα...μπέκα στο origin και κοπάνα το download"

Μπαίνω μόλις και τσουπ...

asasasa.png

Tα λέμε σε 20' 

asw.png

Thanks δουλεψε, τα ιδια ειπα και με εβαλαν. Για να δουμε τωρα τι λεει και αυτο γιατι θελω να ασχοληθω με FPS multiplayer και το σκεφτομαι για την αγορα του.

Δημοσ.

Αντί να βάλουν την VISCERAL να βγάλει το Dead Space 4, την βάζουν να βγάλει αυτήν ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ mod του BF4 και να το χρεώνουν και full price.

Ηλίθιοι και ξεφτιλίκια.

Έλεος

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτησω εγω τωρα, εχετε νικησει ποτε ως Αστυνομικοι???? Ε δεν γινεται 20παιχνιδια και τα 20 να κερδιζουν οι κλέφτες.. Σε καποια φαση ειχαμε 4.9m και οι κλέφτες 3.5m,και σε 45 δευτερόλεπτα ησυχία ωσπου ξαφνικα βλεπω οτι χασαμε!!! Ε το έκλεισα μετα, νταξει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...