Zapee995 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Έτυχες σε φιλικό Ινδό ε; Επειδη μου εχει τυχει τετοια περιπτωση, ρωτησα και ηταν απο Καναδα (αν οντως ελεγε αληθεια)..Τουλαχιστον τα μιλαγε καλα, σε σχεση με κατι αλλους!
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 παλίκαρε δεν είπε κανείς αν έχεις καβουρδιστίρι ή όχι για υπολογιστή.... Σου είπα να πας να δεις εκεί για πιο γρήγορα, από το να μας ρωτάς,γιατί SPECS δεν είναι μια ραμ,μια κάρτα γραφικών και ένας επεξεργστής..Έχει και άλλα,που μέσα σε αυτά είναι και το μέγεθος που πιάνει αλλά και την απαιτούμενο χώρο. ----------------------------------------------- ελα φιλε εγω δεν το επιασα σωστα, νομιζα οτι με ρωτουσες τα specs του υπολογιστη μου για να δεις αν αντεχει το game ενω ελεγες να δω τα specs του παιχνιδιου (σωστα το ειπες) οποτε ολα οκ όχι δεν με ενδιαφέρουν τα pcια των άλλων ότι έχει ο καθένας είναι μια χαρά. Όχι όχι ,τα specs μέσα στο origin page του παιχνιδιού εννοούσα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μιλησα παλι μεσω chat με την EA/Origin και μπηκα επιτελους στη Beta... :D Chat εννοείς email; Επειδή δεν βρίσκω πουθενα chat
Zapee995 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Chat εννοείς email; Επειδή δεν βρίσκω πουθενα chat Σημερα δεν ειχε την επιλογη για Chat...Απλα πατησα resume conversation απο το προηγουμενο ticket που ειχα ξεκινησει.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Chat εννοείς email; Επειδή δεν βρίσκω πουθενα chat Σημερα δεν ειχε την επιλογη για Chat...Απλα πατησα resume conversation απο το προηγουμενο ticket που ειχα ξεκινησει. για να έχετε επιλογή chat να διαλέγεται billing information και να γράφετε την λέξη advisor
cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!! Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2014 από cpttony
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ανεβασε καπου τη φωτο και βαλε λινκ η πετα την μεσα στο φορουμ,πατα εκει που λεει περισσοτερες επιλογες απαντησης και κατω εχει να προσθεσεις φωτογραφια. Ετσι που το κανεις δεν βλεπει κανεις τιποτα. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 YEEEEEEEEESSS ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩ ναιιιιιιιιι
konstantinos77 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 THE BATTLEFIELD HARDLINE BETA ON PC WILL RECEIVE A SECOND GAME UPDATE ON JUNE 16, 1AM PDT/10AM CEST.
chrismilo91 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 παιδες εχω ενα key για το bf hardline beta οπιος θελει πμ το δινο στον 1ο που θα μου στειλη
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 THE BATTLEFIELD HARDLINE BETA ON PC WILL RECEIVE A SECOND GAME UPDATE ON JUNE 16, 1AM PDT/10AM CEST. fanboy!
MavroManitari Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Meeeeh έστειλα ένα support ticket στην EA και με έβαλε στο πι κ φι
pavlos1908 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Την αιτηση την κανατε μεσω της σελιδας του παιχνιδιου; Μολις κανω log in με το origin account, παταω το continue και κανει refresh αντι για να προχωρησω παρακατω "χανοντας" το log in που ειχα κανει. Ετσι δεν μπορω να στειλω αιτηση για beta tester.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα