Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Hardline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτυχες σε φιλικό Ινδό ε; :P

Επειδη μου εχει τυχει τετοια περιπτωση, ρωτησα και ηταν απο Καναδα (αν οντως ελεγε αληθεια)..Τουλαχιστον τα μιλαγε καλα, σε σχεση με κατι αλλους! :P

Δημοσ.

παλίκαρε δεν είπε κανείς αν έχεις καβουρδιστίρι ή όχι για υπολογιστή....

Σου είπα να πας να δεις εκεί για πιο γρήγορα, από το να μας ρωτάς,γιατί SPECS δεν είναι μια ραμ,μια κάρτα γραφικών και ένας επεξεργστής..Έχει και άλλα,που μέσα σε αυτά είναι και το μέγεθος που πιάνει αλλά και την απαιτούμενο χώρο.

-----------------------------------------------

ελα φιλε εγω δεν το επιασα σωστα, νομιζα οτι με ρωτουσες τα specs του υπολογιστη μου για να δεις αν αντεχει το game

ενω ελεγες να δω τα specs του παιχνιδιου (σωστα το ειπες) οποτε ολα οκ :)

όχι δεν με ενδιαφέρουν τα pcια των άλλων :P ότι έχει ο καθένας είναι μια χαρά.

Όχι όχι ,τα specs μέσα στο origin page του παιχνιδιού εννοούσα. B)

Δημοσ.

Chat εννοείς email; Επειδή δεν βρίσκω πουθενα chat

Σημερα δεν ειχε την επιλογη για Chat...Απλα πατησα resume conversation απο το προηγουμενο ticket που ειχα ξεκινησει.:)

Δημοσ.

Chat εννοείς email; Επειδή δεν βρίσκω πουθενα chat

Σημερα δεν ειχε την επιλογη για Chat...Απλα πατησα resume conversation απο το προηγουμενο ticket που ειχα ξεκινησει. :)

για να έχετε επιλογή chat να διαλέγεται billing information και να γράφετε την λέξη advisor

Δημοσ.

ανεβασε καπου τη φωτο και βαλε λινκ

η πετα την μεσα στο φορουμ,πατα εκει που λεει περισσοτερες επιλογες απαντησης και κατω εχει να προσθεσεις φωτογραφια.

Ετσι που το κανεις δεν βλεπει κανεις τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Την αιτηση την κανατε μεσω της σελιδας του παιχνιδιου; Μολις κανω log in με το origin account, παταω το continue και κανει refresh αντι για να προχωρησω παρακατω "χανοντας" το log in που ειχα κανει. Ετσι δεν μπορω να στειλω αιτηση για beta tester.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...