cpttony Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) έχει specs μέσα στο origin,μπες δες! εμένα δεν ήθελε κάποιο serial number,δεν μου έστειλαν κιολας,μόλις έκανα sign up στο site,έκανα ένα refresh τα παιχνίδια μου και ηταν εκεί.Μαζί με ένα confirmation email της ''αγοράς'' .Αλλά δεν μπορούσα να παίξω,μέχρι που βρήκα λύση μέσα από το ea support.Που μου πρότινε να πάρω το cd key από το library που ήταν ήδη το game και απλώς να το κάνω redeem και τσουπ,άνοιξε το παιχνίδι και το BL..Και χτες μου έστειλαν το παρακάτω email. όπως και αυτή την απάντηση που πήρα πριν λίγο,ήταν από αποτυχημένη σύνδεση στο chat support το ίδιο βράδυ που είχα μπει στην μπέτα Σας έβγαλε όταν κάνατε εγγραφή στην beta: success ή thx for registering?? http://www.insomnia.gr/topic/529997-battlefield-hardline-closed-beta/page-7?do=findComment&comment=53247966αυτό εδώ. γιατί αν σας είχε βγάλει thx for registering πολύ απλά δεν προλάβατε!! Eμενα μου στειλαν ενα μειλ "επαληθευσης λογαριασμου" αλλα παταω και μου ελει οτι εχει προβλημα να το ξανακανω αργοτερα, το εχω δοκιμασει αρκετες φορες αλλα τιποτα! Ξερει κανεις γιατι μου το κανει? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2014 από cpttony
Πέτρος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Σας έβγαλε όταν κάνατε εγγραφή στην beta: success ή thx for registering?? http://www.insomnia.gr/topic/529997-battlefield-hardline-closed-beta/page-7?do=findComment&comment=53247966αυτό εδώ. γιατί αν σας είχε βγάλει thx for registering πολύ απλά δεν προλάβατε!! Όταν λες δεν προλάβαμε? Έκλεισαν οι εγγραφές ή το σύστημά τους τα έχει παίξει? Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που ανοίγω το Origin, μου πετάει να ξαναεγγραφώ, οπότε δεν ξέρω καν αν έχει νόημα η ιστορία.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Τι κάνει το patch τελικά ; Σαν πολύ μεγάλο να 'ναι.. ***Edit: PC GAME UPDATE JUN 12•Fixed several client crashes•Fixed several server crashes•Fixed issue with UI pop-ups causing memory issues•Fixed issue with player connected messages during bad packet loss•Fixed issue with multiple voice over triggers from packet re-transmits•Fix that prevents possible interrogation mode toggle during packet loss•Updated server Protocol version•Fixed several client exit related issues•Fixed timeout issue when resizing window
cpttony Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ: http://answers.ea.com/t5/Battlefield-Hardline-Beta/unable-to-verify-email-through-email-link/m-p/2941392#U2941392 (το τελευταιο ποστ ειναι δικο μου) ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ? ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ? Απο 'δω θα μπω στα μπετα? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!
greeneye Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 xtrmsnpr δε θελω τα specs εχω κορυφη μηχανημα για καλα παιχνιδια. το θεμα ειναι αν αξιζειτον κοπο εχοντας το 4 να παιζω BF3 αλλα το βασικοτερο καποιος να μου πει ποσο χωρο θα πιασει στον δισκο γιατι στον SSD εχω λιγο. σε αλλους κλασικους εχω πολυ.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 xtrmsnpr δε θελω τα specs εχω κορυφη μηχανημα για καλα παιχνιδια. το θεμα ειναι αν αξιζει τον κοπο εχοντας το 4 να παιζω BF3 αλλα το βασικοτερο καποιος να μου πει ποσο χωρο θα πιασει στον δισκο γιατι στον SSD εχω λιγο. σε αλλους κλασικους εχω πολυ. 20gb χωρις τα expansions ....Σου γραφω οτι λεει το κουτι πισω γιατι το εχω βγαλει τωρα πια και δεν μπορω να δω
RoS23 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 20gb χωρις τα expansions ....Σου γραφω οτι λεει το κουτι πισω γιατι το εχω βγαλει τωρα πια και δεν μπορω να δω ~35gb με τα expansions..
greeneye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 τα expansions τα δινουν δωρο οπως το αρχικο bf3 η πρεπει να τα αγορασω αυτα? πολλα ειναι τα γιγα γμτ, πρεπει να παρω νεο ssd και αμεσα...
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Eμενα μου στειλαν ενα μειλ "επαληθευσης λογαριασμου" αλλα παταω και μου ελει οτι εχει προβλημα να το ξανακανω αργοτερα, το εχω δοκιμασει αρκετες φορες αλλα τιποτα! Ξερει κανεις γιατι μου το κανει? τέτοιο email δεν πήρα για να ξέρω.. Όταν λες δεν προλάβαμε? Έκλεισαν οι εγγραφές ή το σύστημά τους τα έχει παίξει? Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που ανοίγω το Origin, μου πετάει να ξαναεγγραφώ, οπότε δεν ξέρω καν αν έχει νόημα η ιστορία. ότι έκλεισαν.Πέρα απο εκεί,θα το δίνουν σταδιακά μέσα στην βδομάδα έχουν πει. xtrmsnpr δε θελω τα specs εχω κορυφη μηχανημα για καλα παιχνιδια. το θεμα ειναι αν αξιζει τον κοπο εχοντας το 4 να παιζω BF3 αλλα το βασικοτερο καποιος να μου πει ποσο χωρο θα πιασει στον δισκο γιατι στον SSD εχω λιγο. σε αλλους κλασικους εχω πολυ. παλίκαρε δεν είπε κανείς αν έχεις καβουρδιστίρι ή όχι για υπολογιστή.... Σου είπα να πας να δεις εκεί για πιο γρήγορα, από το να μας ρωτάς,γιατί SPECS δεν είναι μια ραμ,μια κάρτα γραφικών και ένας επεξεργστής..Έχει και άλλα,που μέσα σε αυτά είναι και το μέγεθος που πιάνει αλλά και την απαιτούμενο χώρο. 1
greeneye Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 παλίκαρε δεν είπε κανείς αν έχεις καβουρδιστίρι ή όχι για υπολογιστή.... Σου είπα να πας να δεις εκεί για πιο γρήγορα, από το να μας ρωτάς,γιατί SPECS δεν είναι μια ραμ,μια κάρτα γραφικών και ένας επεξεργστής..Έχει και άλλα,που μέσα σε αυτά είναι και το μέγεθος που πιάνει αλλά και την απαιτούμενο χώρο. ----------------------------------------------- ελα φιλε εγω δεν το επιασα σωστα, νομιζα οτι με ρωτουσες τα specs του υπολογιστη μου για να δεις αν αντεχει το game ενω ελεγες να δω τα specs του παιχνιδιου (σωστα το ειπες) οποτε ολα οκ
Zapee995 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μιλησα παλι μεσω chat με την EA/Origin και μπηκα επιτελους στη Beta... :D
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μιλησα παλι μεσω chat με την EA/Origin και μπηκα επιτελους στη Beta... :D Ποιος σου ειπε οτι αν το κανεις και τους πεις οτι εισαι premium στο bf4 θα μπεις αμεσως στην beta ? E ποιος?
Zapee995 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ποιος σου ειπε οτι αν το κανεις και τους πεις οτι εισαι premium στο bf4 θα μπεις αμεσως στην beta ? E ποιος? Ελα μ ντε...Και να πω οτι δεν ειχα προσπαθησει παλι, 3 φορες τους ειχα στειλει...Απλα σημερα ειχαν φιλοτιμο..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ελα μ ντε...Και να πω οτι δεν ειχα προσπαθησει παλι, 3 φορες τους ειχα στειλει...Απλα σημερα ειχαν φιλοτιμο.. Έτυχες σε φιλικό Ινδό ε;
cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 εχω στο μειλ μου εδω και 2 μερς αυτο το μηνυμα και δεν μπορω να το ανοιξω, μου λεει προβλημα, να δοκιμασω ξανα. Οσοες φορες το εκανα τιποτα C:\Users\user\Desktop\emailbfh.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα