Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 σημερα συναντησα κατι παραξενο. Παιζω blood money και εχω βγει με το muscle car. αφου βγαινω και ανεβαινω τη γεφυρα που εχει για να πας στην τραπεζα,ριχνει ενα τετ-α-κε το οχημα πεφτει απο κατω και συνεχιζει τα παντιλικια με το παραμικρο γκαζι :Ρ δεν προλαβα να τραβηξω βιντεο ομως
spyros007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εγω εχω να πω οτι ειναι μεγαλη μουφα το παιχνιδι και με την χρηση του βαττφιελντ στην ονομασια, ακομα μεγαλητερη ξενερα.Ισως αν το λεγανε Σαν Αντρεας χαρντλινε ΙV να μου καθοταν καλητερα.
Merdock Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εχει καποιος απο εδω γινει δεκτος, χωρις να εχει το Battlefield 4 στο Origin του? Παραξενο παντως να σταματησαν τις αποδοχες, καθως οι περισσοτεροι server ειναι αδειοι. Εγώ αλλά έκανα apply για τη beta αμέσως μόλις είπαν στην E3 ότι μπορείτε να κάνετε αίτηση τώρα. Μάλιστα το έπαιξα και το ίδιο βράδυ.
kostass13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εγώ αλλά έκανα apply για τη beta αμέσως μόλις είπαν στην E3 ότι μπορείτε να κάνετε αίτηση τώρα. Μάλιστα το έπαιξα και το ίδιο βράδυ. και εγω το ιδιο φιλε!!!
cpttony Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Eστειλα μηνυμα στο twitter του BF που τους ειπα οτι εκανα αιτηση μολις το ανακοινωσαν στην Ε3 της ΣΟΝΥ και οτι δεν εχω παρει ακομα κωδικο, και μου ειπαν οτι η επιλογη γινεται τυχαια (δεν νομιζω) και οτι ο κωδικος θα μου ερθει..!! Ειδωμεν....
SlackulatoR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Nαι ,για να δουμε τι θα βελτιωσει ... Αν κρίνουμε από το BF4 μάλλον τι θα χαλάσει... 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αν κρίνουμε από το BF4 μάλλον τι θα χαλάσει... Αφού δεν το κάνει η DICE, no worries. Or worry?
greeneye Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 παιδια επειδη δινει δωρεαν το BF3 ποσο χωρο θελει στο δισκο? γιατι ο SSD εχει λιγα περιθωρια...! γεμισε! Εχω το BF4 βεβαια, να το βαλω το 3 λετε εστω για πλακα? δωρεαν ειναι...
SlackulatoR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αφού δεν το κάνει η DICE, no worries. Or worry? Μόνο που έχει την ονομασία Battlefield είναι πλέον στοιχειωμένο...δεν μπορεί να γίνει τίποτε 1
micahel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 εγω αριχζω να το ξεχναω ακομα να μου ερθει κωδικος και εκανα register στις 11 το βραδυ την ημερα που βγεικε φαγατε και αλλοι ακυρο?
Πέτρος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Είπα να το δοκιμάσω, πριν κράξω επίσημα. 3 + 4, premium αμφότερα, 3 μέρες τώρα περιμένω....όχι με ανυπομονησία.
DJ_Duker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Είπα να το δοκιμάσω, πριν κράξω επίσημα. 3 + 4, premium αμφότερα, 3 μέρες τώρα περιμένω....όχι με ανυπομονησία. Τα ίδια και εδώ, δεν υπάρχει φως στο τούνελ.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 παιδια επειδη δινει δωρεαν το BF3 ποσο χωρο θελει στο δισκο? γιατι ο SSD εχει λιγα περιθωρια...! γεμισε! Εχω το BF4 βεβαια, να το βαλω το 3 λετε εστω για πλακα? δωρεαν ειναι... έχει specs μέσα στο origin,μπες δες! Τα ίδια και εδώ, δεν υπάρχει φως στο τούνελ. εγω αριχζω να το ξεχναω ακομα να μου ερθει κωδικος και εκανα register στις 11 το βραδυ την ημερα που βγεικε φαγατε και αλλοι ακυρο? εμένα δεν ήθελε κάποιο serial number,δεν μου έστειλαν κιολας,μόλις έκανα sign up στο site,έκανα ένα refresh τα παιχνίδια μου και ηταν εκεί.Μαζί με ένα confirmation email της ''αγοράς'' .Αλλά δεν μπορούσα να παίξω,μέχρι που βρήκα λύση μέσα από το ea support.Που μου πρότινε να πάρω το cd key από το library που ήταν ήδη το game και απλώς να το κάνω redeem και τσουπ,άνοιξε το παιχνίδι και το BL..Και χτες μου έστειλαν το παρακάτω email. Thanks for signing up for the Battlefield Hardline beta! Dear Gamer, We noticed that you were initially unable to launch the beta successfully from your Origin library. Due to unexpectedly high demand for the beta, an issue occurred that kept some gamers from being able to play. We apologize for the delay. As of this morning we’ve fixed the problem and you should now be able to join the fight: Just click on the Battlefield Hardline beta game tile in your Origin library and you’ll be in the action. You were one of the first to register for the beta, so jump in now and start playing! If for any reason you continue to experience difficulties, please contact a Game Advisor and we’ll do everything we can to get you into the game. Enjoy your new playground! Team Origin όπως και αυτή την απάντηση που πήρα πριν λίγο,ήταν από αποτυχημένη σύνδεση στο chat support το ίδιο βράδυ που είχα μπει στην μπέτα Thank you for contacting Electronic Arts Customer Experience. I have gone through your issue and found that you want to get access to Battlefield Hardline beta access to your account. Please don't worry, we are here to help you. I have granted the beta access to your account. Happy gaming and have a great day ahead! Feel free to contact us anytime if you have any issues. For quick access to EA product specific FAQ’s please visit our online knowledgebase at: http://help.ea.com/ Σας έβγαλε όταν κάνατε εγγραφή στην beta: success ή thx for registering?? http://www.insomnia.gr/topic/529997-battlefield-hardline-closed-beta/page-7?do=findComment&comment=53247966αυτό εδώ. γιατί αν σας είχε βγάλει thx for registering πολύ απλά δεν προλάβατε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα