konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 μονο που αντιθετα στο BF4,μπορω να βαλω τα ιδια settings αλλα με τα υπολοιπα στο High Πλην lightning Low και Mesh.post process medium και να εχω fps πανω απο 50 στο 99% των περιπτωσεων. Στο ιδιο ακριβως συστημα. Μην ξεχνας ειναι beta ...
cpttony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μετα απο ποσες ωρες/μερες πηρατε το πολυποθετο κωδικο για τα βετα?
Cowboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εμένα δεν τρέχει με βάζει να κάνω sign up ξανά στην beta..Οπότε..περιμένω στο chat support τώρα,να πούμε κάνα ανέκδοτο με τα παιδιά..! Οσοι εχεται αυτο το προβλημα, δηλαδη το game ειναι στη βιβλιοθηκη σας στο Origin αλλα δεν μπορειτε να το παιξετε (σας λεει Sing Up For Beta..), η λυση ειναι αυτη: Δεξι κλικ πανω στο παιχνιδι στη βιβλιοθηκη σου στο Origon, και κλικαρε στο “View Game Details”. Κανε copy το "product code" σου. Μετα πατα "Origin" και πατα "Redeem product code" απο το μενου, κανε paste τον κωδικο και πατα ενεργοποιηση. Κανε logout απο το Battlelog και login ξανα. Και θα δουλεψει. Μου πηρε 3 ωρες αυτο το πραγμα να το βρω.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μην ξεχνας ειναι beta ... μωρε δεν το ξεχναω απλα με προβληηματιζει αρκετα πλεον το συστημα μου και δεν ξερω τι φταιει. Να πω οτι παιζω σε εξτριμ αναλυσεις κλπ αλλα ειμαι σε 1024p (λιγο παραπανω απο 720) και εχω τετοια πραματα γενικοτερα. Ειναι η καρτα; ειναι ο επεξεργαστης; ειναι και τα 2; :Ρ στον φιλο απο πανω. Γραφτηκα,μου ειπε οτι ειμαι μεσα,και στο καπακι τσεκαρα το mail μου και ειδα αποδειξη αγορας. Το παιχνιδι μεσα σε 30 λεπτα που περιμενα δεν ειχε εμφανιστει και επεσα για υπνο. Το πρωι το κατεβασα κανονικα.
cpttony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 μωρε δεν το ξεχναω απλα με προβληηματιζει αρκετα πλεον το συστημα μου και δεν ξερω τι φταιει. Να πω οτι παιζω σε εξτριμ αναλυσεις κλπ αλλα ειμαι σε 1024p (λιγο παραπανω απο 720) και εχω τετοια πραματα γενικοτερα. Ειναι η καρτα; ειναι ο επεξεργαστης; ειναι και τα 2; :Ρ στον φιλο απο πανω. Γραφτηκα,μου ειπε οτι ειμαι μεσα,και στο καπακι τσεκαρα το mail μου και ειδα αποδειξη αγορας. Το παιχνιδι μεσα σε 30 λεπτα που περιμενα δεν ειχε εμφανιστει και επεσα για υπνο. Το πρωι το κατεβασα κανονικα. Ρε πως εγινε σε εσενα να σε εβαλαν στο καπακι ενω εγω περιμενω πανω απο12 ωρες και ακομα τιποτα! Θα με βαλουν?
Cowboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Απ' οτι ειδα, οποιος ειχε το Battlefield 4 τον εβαλαν αμεσως. Οι υπολοιποι περιμενουνε. "Beta of upcoming Battlefield Hardline available to Battlefield 4 owners exclusively on PS4 and PC." http://www.gamespot.com/articles/e3-2014-battlefield-hardline-beta-available-to-download-now-on-ps4-and-pc/1100-6420241/ Εκανα signup για την Beta απο δυο λογαριασμους ταυτοχρονα. Απο τον δικο μου που εχω BF4, BF4 Premium και BF3, και απο του αδελφου μου που δεν εχει κανενα αλλο BF. Στο δικο μου account, 15 λεπτα μετα απο το signup κατεβαζα το παιχνιδι. Στο αλλο account ακομα τιποτα. To παιχνιδι τρεχει μια χαρα και στα δυο μου PC:1440p ULTRA με GTX780ti - μονιμα 60fps (Synced)1080p ULTRA με GTX680 - μονιμα 60fps (Synced)Ειναι ιδιο με το BF4 καθως τρεχουν στο ιδιο engine, αλλα τα γραφικα του ειναι λιγο κατωτερα. Εχει χαμηλοτερης ποιοτητας textures μου φαινεται. Αλλα και η Beta του BF4 καπως ετσι ηταν.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ρε πως εγινε σε εσενα να σε εβαλαν στο καπακι ενω εγω περιμενω πανω απο12 ωρες και ακομα τιποτα! Θα με βαλουν? εβλεπα ζωντανα την παρουσιαση και με το που ειπε για την beta μπηκα στο site και ειδα για το sign-up. αν και περιμενα ποση ωρα να μου κανει log in με το origin account και τελικα μου εβγαλε τα στοιχεια μου πατησα αποδοχη και μου ηρθε αποδειξη αγορας μετα απο 3-4 λεπτα.
cpttony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Απ' οτι ειδα, οποιος ειχε το Battlefield 4 τον εβαλαν αμεσως. Οι υπολοιποι περιμενουνε. Εκανα signup για την Beta απο δυο λογαριασμους ταυτοχρονα. Απο τον δικο μου που εχω BF4, BF4 Premium και BF3, και απο του αδελφου μου που δεν εχει κανενα αλλο BF. Στο δικο μου account, 15 λεπτα μετα απο το signup κατεβαζα το παιχνιδι. Στο αλλο account ακομα τιποτα. Εχω το BF3, αλλα τιποτα
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 και αλλοι με BF4 δεν τους εκαναν δεκτους.Βασικα δεν πιστευω οτι προλαβαν. Εμενα μου εγραψε κανονικα οτι εγινα δεκτος ενω σε αλλους εγραψαν οτι ισως να γινουν δεκτοι. Πιστευω οτι οποιος προλαβε εξαρχης,προλαβε. Και μη νομιζεις,128 ωρες BF3 και 250 ΒF4 εχω. Αλλοι εχουν βγαλει και μεροκαματο απο αυτους(youtube channels κλπ κλπ)εγω απλα ενας τυπικος παικτης ειμαι 1 ωρα που επαιξα παντως bug δεν ειδα.Ουτε μου κολλησε,ουτε με πεταξε ουτε loops ουτε τιποτα. Αντιθετα στο φορουμ της ΕΑ βλεπω πολλα τοπικς για τα παραπανω θεματα Το μονο που παρατηρησα ηταν οταν απενεργοποιησα το network smoothing factor ειχα πολυ packet loss εν αντιθεσει με το BF4 που εχω μια στο τοσο(και ειμαι με High frequency update και 0 network smoothing factor) 1
cpttony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 και αλλοι με BF4 δεν τους εκαναν δεκτους. Βασικα δεν πιστευω οτι προλαβαν. Εμενα μου εγραψε κανονικα οτι εγινα δεκτος ενω σε αλλους εγραψαν οτι ισως να γινουν δεκτοι. Πιστευω οτι οποιος προλαβε εξαρχης,προλαβε. Και μη νομιζεις,128 ωρες BF3 και 250 ΒF4 εχω. Αλλοι εχουν βγαλει και μεροκαματο απο αυτους(youtube channels κλπ κλπ)εγω απλα ενας τυπικος παικτης ειμαι 1 ωρα που επαιξα παντως bug δεν ειδα.Ουτε μου κολλησε,ουτε με πεταξε ουτε loops ουτε τιποτα. Αντιθετα στο φορουμ της ΕΑ βλεπω πολλα τοπικς για τα παραπανω θεματα Το μονο που παρατηρησα ηταν οταν απενεργοποιησα το network smoothing factor ειχα πολυ packet loss εν αντιθεσει με το BF4 που εχω μια στο τοσο(και ειμαι με High frequency update και 0 network smoothing factor) Να περιμενω, ο χρονος ειναι ο καλυτερος συμμαχος δεν λενε?
Cowboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εχει καποιος απο εδω γινει δεκτος, χωρις να εχει το Battlefield 4 στο Origin του?Παραξενο παντως να σταματησαν τις αποδοχες, καθως οι περισσοτεροι server ειναι αδειοι.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 αμα πλακωσε ο μισος πλανητης να μπει δεν χρειαζονται αλλους :Ρ
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εντωμεταξυ οι μακακες βαλανε το "featured today" μεσα στο Origin αφου ειχε σχεδον τελειωσει το πανηγυρι με τις εγγραφες αρκετη ωρα μετα. Εκει ημουν signed in φυσικα και αμεσως εκανα εγγραφη και πηρα ticket. Στην κωλοσελιδα που μπηκα ΑΜΕΣΩΣ live μολις το ακουσα στην TV δεν με αφηνε με τιποτα να κανω sign in, μετα πεφτανε και οι servers και με αυτα χασαμε το beta πατριωτη.. Αν ειναι δυνατον οσοι εχουν BF4 premium σαν και εμενα ας πουμε να μην περνουν προτεραιοτητα ή free beta. Ε βεβαια σου λεει σιγα αυτος αφου εχει ολη την σειρα θα προπαραγγελει το Hardline και θα παρει απο εκει. Αμ δεν σφαξανε ομως.. Παιζει να μην το παρω και καθολου το hardline ειλικρινα, γιατι για μια ακομη φορα δειχνουν οτι δεν εκτιμανε καθολου την gaming βαση τους και απλα θελουν να προσελκυσουν ολο και περισσοτερο κοσμο ασχετο που παιζει να μην το εχει αγορασει κιολας το 4. Να πω και την κακιουλα μου; Θα την πω.. Τωρα με την free beta ολοι μιλανε για BF οταν ομως ειναι να το αγορασουν, ολοι γκρινιαζουν και βρισκουν και κατι κακο να πουν για το παιχνιδι. Αν τετοιους θελει η ΕΑ τετοιους θα εχει ειλικρινα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μην ξαναπαρω BF παιχνιδι. (Πολυ που σας ενοιαξε αλλα λεμε τωρα λολ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα