Cowboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Mπαινω σε map ξεκιναω ... Πως τα καταφερες?? Αφου ξεκλειδωνει June 10, 2014, 10:00 PM απο οτι λεει στο Origin. Το εχω κατεβασει αλλα δεν μπορω να το παιξω ως τοτε.
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Tι να σου πω δεν ξερω εγω πατησα και μπηκα Λοιπον μεχρι να ποσταρω screenshots να πω οτι το game για beta παει πολυ καλα αν και λιγο βαρυ στις ρυθμισεις ultra 4msaa ...Αυτο που μου εκανε αισθηση ειναι οτι ειναι γρηγορο ενω και η αισθηση των οπλων δεν μοιαζει με αυτη του bf4 .Τα οπλα τα νιωθεις πιο καλα τοσο σε ηχο οσο και σαν αισθηση στοχευσης ισως επειδη κλοτσανε και πολυ απλα ετσι προχειρα τωρα σας λεω πρωτες εντυπωσεις ... Τα γραφικα ειναι οκ οτι περιμενα πανω κατω ,το netcode ειναι επισης καλο δηλαδη δεν βλεπω περιεργα kills . Αυτο που αξιζει πολυ ειναι τα αυτοκινητα και πιστευω οτι θα εχει πολυ πλακα γενικα στο gameplay .Eπισης ολα πλεον ειναι με λεφτα δηλαδη κερδιζεις λεφτα και αγοραζεις οτι οπλο θες ενω το rank system ειναι παρομοιο ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τα γραφικά είναι άθλια, μόλις είδα μια φώτο που πόσταρε ένας στο Guru3D.
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Iδια με του bf4 ειναι αν και για beta δεν εχει και νοημα μεγαλο ... http://tinypic.com/usermedia.php?uo=fNkd6hpTbcPtYyZ1qDYcboh4l5k2TGxc#.U5Y7Jyj7xaQ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εντάξει όντως σαν BF4 είναι, άρα ένας λόγος που θα έπρεπε να 'ναι DLC για το BF4
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Nαι δεν εχεις και αδικο εδω που τα λεμε ...Παντως γενικα δεν ειναι χειροτερο απο την beta Siege of Shangai που παιζαμε και οπως ειχα πει ηταν το χειροτερο map oπτικα ... Θα παιξω με τις ρυθμισεις clocking που παιζω και στο bf4 για να δω αισθηση ...
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τα γραφικά είναι άθλια, μόλις είδα μια φώτο που πόσταρε ένας στο Guru3D. καλά ότι να ναι πάλι.. Άντε άλλο ένα παιχνίδι.. ----- Επίσης είδατε την deluxe γιατί είναι πιο ακριβά;Λόγω battlepacks...που σημαίνεί;ΤΙ;;;;Ότι θα τα αγοράζουμε πλέον;Υποθέτω δηλάδη..Αλλιώς πιο το νόημα; https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-hardline/pc-download/base-game/digital-deluxe-edition
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Λοιπον το game μου αρεσει ,ειναι γρηγορο οπως ειπα ,οταν παιρνεις οχηματα και ειδικα οταν υπαρχει συνεργασια και ερχεται καποιος ξερω γω και σε παιρνει μαζι του απο το πουθενα στον χαμο ή οταν παιρνεις την street moto ειναι αλλο πραγμα ...Μου δινει την αισθηση οτι παιζω bc2 οχι φυσικα λογω maps αλλα επειδη λειτουργει πολυ καλα το netcode του ..Μου κανει δηλαδη περιεργο τωρα που παιζω και εχω την αισθηση που οτι βλεπω το σκοτωνω χωρις την παραμικρη καθυστερηση. Επισης η κινηση και το τρεξιμο ειναι πολυ πιο φυσικα ,το κρατημα του οπλου το ιδιο ,το γεμισμα του rpg κτλ ...Δεν ξερω τωρα με τα maps τι θα κανουν παντως καλο θα ηταν να μην τα ανοιξουν γιατι το παιχνιδι ειναι ισως λιγο παραπανω απο close quarters ισως 2 σκαλες πιο πανω .Τωρα στο συγκεκριμενο map υπαρχουν κτιρια και γκαραζ στα οποια για να μεταφερθεις χρησιμοποιεις οχηματα αλλα μεσα στα κτιρια το game ειναι γρηγορο χωρις να σημαινει οτι και εξω χανει σε ταχυτητα ,το αντιθετο ..
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Εμένα δεν τρέχει με βάζει να κάνω sign up ξανά στην beta..Οπότε..περιμένω στο chat support τώρα,να πούμε κάνα ανέκδοτο με τα παιδιά..! ___ Battlefield Hardline Beta PC System RequirementsPC players jumping in to the Battlefield Hardline Beta need a system that is at least on par with the following specifications: OS: Windows 8 64-bit Processor: AMD Six-Core CPU or Intel Quad-Core CPU Memory: 8 GB Graphics Card: AMD Radeon HD 7870 or Nvidia Geforce GTX 660 Graphics Memory: 3GB Hard Drive: 30 GB free space http://help.ea.com/en/contact-us/new/ από δω απέσπασα τις πληροφορίες Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από xtrmsnpr 1
Cowboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ουτε και εγω δεν εχω καταφερει ακομα να το ανοιξω. Αλλα μπορει να ειναι και φυσιολογικη αυτη η καθυστερηση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εντάξει έχει πλάκα αλλά έχει BF4-ρίλα μέσα και μου την σπάει, ενώ το παιχνίδι πάει προς Counter-Strike στυλ..
cpttony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εμένα δεν τρέχει με βάζει να κάνω sign up ξανά στην beta..Οπότε..περιμένω στο chat support τώρα,να πούμε κάνα ανέκδοτο με τα παιδιά..! ___ Battlefield Hardline Beta PC System Requirements PC players jumping in to the Battlefield Hardline Beta need a system that is at least on par with the following specifications: OS: Windows 8 64-bit Processor: AMD Six-Core CPU or Intel Quad-Core CPU Memory: 8 GB Graphics Card: AMD Radeon HD 7870 or Nvidia Geforce GTX 660 Graphics Memory: 3GB Hard Drive: 30 GB free space http://help.ea.com/en/contact-us/new/ από δω απέσπασα τις πληροφορίες Γραφτικα και εγω, περιμενω κωδικο!! Να ρωτησω κατι, επειδη ο σταθερος ειναι σε επισκευη το λαπτοπ με τα χαρ/κα της υπογραφης μου παιζει το παιχνιδι? Να υπογραμισω οτι παιζει το Ghosts στα 65-80 FPS και το BF4 στα 45-70 FPS! Tι λετε?
Zapee995 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μιλησα με support και πηρα @@...Μου ειπαν οτι λογικα αν δεν εχω παρει μεχρι αυριο key, ειμαι εκτος..
RoS23 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εμενα κρασαρει οταν παω πανω στα options..τo εχει παθει κανεις?
cpttony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 OS: Windows 7/8 64-bit Processor: AMD Six-Core CPU or Intel Quad-Core CPU Memory: 8 GB Graphics Card: AMD Radeon HD 7870 or Nvidia Geforce GTX 660 Graphics Memory: 3GB Hard Drive: 30 GB free space Να ρωτησω 2 πραγματα, επειδη ο σταθερος ειναι σε επισκευη το λαπτοπ με τα χαρ/κα της υπογραφης μου παιζει το παιχνιδι? Να υπογραμισω οτι παιζει το Ghosts στα 65-80 FPS και το BF4 στα 45-70 FPS! Tι λετε? Μεσα σε ποση ωρα σας εστειλαν πισω email?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα