Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εδω και λιγο καιρο σκεφτομαι την αναβαθμιση του pc μου, μπορει καποιος να μου πει τι cpu να προτιμησω οταν κυκλοφορησουν γιατι εχω μπερδευτει και δν ξερω τι παραπανω προσφερει ο καθενας, μν κανω καμια πατατα και λεω μετα γιατι δν περιμενα το ενα και δν περιμενα το αλλο.....

(το pc ειναι αυτο π εχω στην υπογραφη μ).

Δημοσ.

Αφού θα πάρεις τώρα πάρε haswell refresh που είναι απλά λίγο ποιο γρήγορες εκδώσεις των κανονικών haswell με ελάχιστες διαφορές.

Οι haswell-e είναι περισσότερο για server,είναι τρελή υπερβολή.

Οι Broadwell θα αργήσουν πολύ ακόμα για να περιμένεις και οι devil θα είναι οι K εκδώσεις των haswell refresh που θα παίρνουν overclock θα βγούνε τώρα σύντομα αν σε ενδιαφέρει καλό είναι να περιμένεις μέχρι να βγούνε και παρουσιάσεις για να δεις πόσο καλό o/c δέχονται.

Δημοσ.

Αφού θα πάρεις τώρα πάρε haswell refresh που είναι απλά λίγο ποιο γρήγορες εκδώσεις των κανονικών haswell με ελάχιστες διαφορές.

Οι haswell-e είναι περισσότερο για server,είναι τρελή υπερβολή.

Οι Broadwell θα αργήσουν πολύ ακόμα για να περιμένεις και οι devil θα είναι οι K εκδώσεις των haswell refresh που θα παίρνουν overclock θα βγούνε τώρα σύντομα αν σε ενδιαφέρει καλό είναι να περιμένεις μέχρι να βγούνε και παρουσιάσεις για να δεις πόσο καλό o/c δέχονται.

Οποτε στην ουσια η αναβαθμιση που θα αξιζει απο ολα αυτα θα ειναι μοναχα οι broadwell? τρελες διαφορες με haswell refresh? αν παρω με μητρικη z97 mobo θα ειναι συμβατο με broadwell? η θα ειναι ενα τσιπ που θα πεθανει γρηγορα? ρωταω επειδη η αναβαθμισεις π κανω θελω να κρατανε το maximum 2 αντε 3 χρονια.

Δημοσ.

Οποτε στην ουσια η αναβαθμιση που θα αξιζει απο ολα αυτα θα ειναι μοναχα οι broadwell? τρελες διαφορες με haswell refresh?

Θα είναι η αλλαγή από 22 σε 14 nm ,τώρα αν θα είναι τρελές ή μέτριες οι διαφορές δεν μπορεί να σου το πει κάποιος,δεδομένου όμως του ότι κοπανάμε τον τοίχο του moore εδώ και χρόνια,μάλλον μέτριες,το πολύ, θα είναι.

Λένε ότι θα θέλει μητρική με chipset 9 όπως αυτές που αναφέρεις,βέβαια και για τους refresh λέγανε ότι θα θέλουν chipset 9 αλλά τελικά μπαίνουν και σε 8,μόνο όταν βγουν θα είσαι σίγουρος για το που θα μπαίνουν.

Δημοσ.

Όπως βλέπω το μηχάνημα σου, δεν πιστέυω να δεις την παραμικρή διαφορά με το να κάνεις αναβάθμιση επεξεργαστή εκτώς και αν χρειάζεσαι ΗΤ και πάς σε κάποιον ι7.

Το μοναδικό πράγμα που θα "χρειαζόταν" αναβάθμιση είναι να πας σε μια ισχυρότερη GPU και ένα mouse απο κάποιον σοβαρό κατασκευαστή...

Όσον αφορά τη CPU το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις την επόμενη γενιά. Για τiς motherboard που ρωτάς, όπως μας έχει δείξει η intel με κάθε νέo chip αλλάζει και socket.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...