kokkorisk Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 γεια σας. σκεφτομαι να κανω μια αγορα απο το εξωτερικο και συγκεκριμενα απο το ebay αλλα επειδη δεν ειμαι πολυ εξοικιωμενος με αυτα εχω να κανω καποιες ερωτησεις! 1ον πρεπει να επιλεξω συσκευη συγκεκριμενου δικτυου? 2ον αν το παρω κλειδωμενο ξεκλειδωνουν ολα με r-sim ή με jailbreak?
matman Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 γεια σας. σκεφτομαι να κανω μια αγορα απο το εξωτερικο και συγκεκριμενα απο το ebay αλλα επειδη δεν ειμαι πολυ εξοικιωμενος με αυτα εχω να κανω καποιες ερωτησεις! 1ον πρεπει να επιλεξω συσκευη συγκεκριμενου δικτυου? 2ον αν το παρω κλειδωμενο ξεκλειδωνουν ολα με r-sim ή με jailbreak? Καλο θα ήταν επειδή οπως λες δεν γνωρίζεις απο αυτα να μην μπλεξεις γιατι υπάρχουν πολλά που πρέπει να προσέξεις. Για πιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι; Σε γενικές γραμμές κοιτάς για factory unlocked. Τώρα αν θες 5αρι και 5s και ειναι απο αμερικη κοιτάς ο πάροχος να ειναι verizon για να ειναι ξεκλειδωτο εδώ.
ramarg Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 γεια σας. σκεφτομαι να κανω μια αγορα απο το εξωτερικο και συγκεκριμενα απο το ebay αλλα επειδη δεν ειμαι πολυ εξοικιωμενος με αυτα εχω να κανω καποιες ερωτησεις! 1ον πρεπει να επιλεξω συσκευη συγκεκριμενου δικτυου? 2ον αν το παρω κλειδωμενο ξεκλειδωνουν ολα με r-sim ή με jailbreak? Mακριά εαν θες την ησυχία σου..Καλύτερα ψάξε skroutz τα κομματια EU.Οι τιμές σκρουτζ είναι δελεαστικές. Ο,τιδηποτε πιο κατω απο τιμες σκρουτζ (400-500ευρώ) στο ebay (κάτι δελεαστικά 200αρια)είναι απάτη.Δεν την έχουν πατήσει κ λίγοι με κλειδωμενα,μαυρισμενα iphone.Eαν πάλι βρεις κατι με 400-500 μπορει οντως να ειναι καλο αλλα γιατι να μην το παρεισ στην ιδια τιμη απο ελλάδα σφραγιστό σιγουρα unlocked ? 4
Johny Q Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Θα συμφωνήσω με τους από πάνω. Ειδικά απ τη στιγμή που δεν είσαι εξοικειωμένος, καλύτερα δες κάποια εγχώρια λύση. 3
mdr21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 οπως σου ειπαν και οι παραπανω στο σκρουτζ βρισκεις φτηνοτερα ευρωπαικες καινουριες συσκευες. Επισης στο ινσομνια εχει ενα σωρο αγγελιες με φτηνα μεταχειρισμενα. Φιλικα μην μπλεξεις με ebay , γιατι (οπως και ο ιδιος ειπες) ουτε εμπειρος εισαι , ουτε υπαρχει καποιος μυστικος τροπος να παρεις φτηνα iphone που οι αλλοι δεν ειναι εξυπνοι να τον ανακαλυψουν, ειδικα σε ενα τεχνολογικο φορουμ... Οχι τπτ αλλο αλλα θα την πατησεις και μετα παλι στο ιδιο φορουμ θα μας ρωτας τι να κανεις για να ξεμπλεξεις και τοτε θα σε στεναχωρησουν ακομα περισσοτερο οι απαντησεις μας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα