Προς το περιεχόμενο

Facebook χαζές απορίες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

α,δεν το ηξερα αυτο, οποτε ακομα κι αν δεν θες να κανεις, ριχνεις ενα, το παιρνεις πισω μετα και διαγραφονται στο μεταξυ, σωστα; :P

ή θα τσαντιστει το fb αν κανουμε και ξεκανουμε; :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έγινε κάτι παράδοξο στο messenger που δεν ξέρω τι σημαίνει. Ένα μήνυμα που είχα στείλει είχε διαβαστεί κανονικά φαινόταν "seen" και τώρα φαίνεται αδιάβαστο έχει δηλαδή μόνο το κλασσικό μπλε τσεκ δίπλα. Τι παίχτηκε μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία;

Update! Τελικά ήθελε log in log out για να στρώσει,,,

Επεξ/σία από MySql

Παιδιά έγινε κάτι παράδοξο στο messenger που δεν ξέρω τι σημαίνει. Ένα μήνυμα που είχα στείλει είχε διαβαστεί κανονικά φαινόταν "seen" και τώρα φαίνεται αδιάβαστο έχει δηλαδή μόνο το κλασσικό μπλε τσεκ δίπλα. Τι παίχτηκε μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία;

Update! Τελικά ήθελε log in log out για να στρώσει,,,

Πάντως έχε υπόψιν πως υπάρχει επιλογή να γυρίσεις ένα μήνυμα από διαβασμένο σε μη διαβασμένο.

Πάντως έχε υπόψιν πως υπάρχει επιλογή να γυρίσεις ένα μήνυμα από διαβασμένο σε μη διαβασμένο.

:huh: και πως γινεται αυτο;

:huh: και πως γινεται αυτο;

Από υπολογιστή, δε γίνεται μέσα από το μικρό πλαίσιο του chat, αλλά από τη σελίδα όλων των μηνυμάτων του χρήστη. Στην προηγούμενη σελίδα, θα βρεις την επιλογή αν αφήσεις το ποντίκι πάνω από κάποιον χρήστη στο αριστερό μέρος ή πατώντας το γρανάζι πάνω δεξιά σε κάθε συνομιλία.

Σε Android, αρκεί να πατήσεις συνεχόμενα έναν χρήστη (πριν ανοίξεις τη συνομιλία) στον Messenger και θα βρεις την επιλογή στο μενού που θα εμφανιστεί.

Η επιλογή μετατρέπει πάντοτε το τελευταίο μήνυμα σε αδιάβαστο, δηλαδή αν έχεις λάβει σε μια συνομιλία π.χ. 3 μηνύματα και τα έχεις διαβάσει, τότε με την επιλογή τα 2 θα μείνουν διαβασμένα και το τελευταίο αδιάβαστο.

• Like 1

Να θεσω και εγω την απορια μου μιας και ειμαι ψιλοασχετος με το facebook!

Πως γινεται να επιτρεπει κανεις να ποσταρει ο οποιοσδηποτε κατι στον τοιχο του...αλλα αυτο να ειναι ορατο μονο στον ιδιο??

Δηλ να μην μπορει να δει ουτε καν αυτος που το 'αφησε' στον τοιχο του αλλου το ποστ...(ελπιζω να βγαλατε νοημα τι προσπαθω να περιγραψω)

Αν κατάλαβα καλά αυτό ψάχνεις:

post-253261-0-69206500-1465582931_thumb.png

Το να μην μπορεί να το δει ούτε αυτός που το έγραψε, λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Δεν νομίζω ότι γίνεται.

• Like 1

Αν κατάλαβα καλά αυτό ψάχνεις:

attachicon.giftimeline.png

Το να μην μπορεί να το δει ούτε αυτός που το έγραψε, λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Δεν νομίζω ότι γίνεται.

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση.....νομιζω πως ειναι αυτο που ψαχνω!!!

Και ομως μαλλον γινεται μια και μου ετυχε!!

Δηλ ειχε μια φιλη μου γενεθλια με 'ανοιχτο' τοιχο....(η οποια εχει χιλιαδες φιλους)....και της εγραψα ευχες.......μου απαντησε ...και στον τοιχο της δεν μπορω να δω καμια ευχη....ουτε φυσικα και την δικη μου!!

Επισης δεν παιζει να την εσβησε γιατι μπορω να βρω την ειδοποιηση της απαντησης της στις ευχες μου και να την δω!!

Παραξενα πραγματα!!!

Τεσπα....σ'ευχαριστω πολυ και παλι!

Από υπολογιστή, δε γίνεται μέσα από το μικρό πλαίσιο του chat, αλλά από τη σελίδα όλων των μηνυμάτων του χρήστη. Στην προηγούμενη σελίδα, θα βρεις την επιλογή αν αφήσεις το ποντίκι πάνω από κάποιον χρήστη στο αριστερό μέρος ή πατώντας το γρανάζι πάνω δεξιά σε κάθε συνομιλία.

Σε Android, αρκεί να πατήσεις συνεχόμενα έναν χρήστη (πριν ανοίξεις τη συνομιλία) στον Messenger και θα βρεις την επιλογή στο μενού που θα εμφανιστεί.

Η επιλογή μετατρέπει πάντοτε το τελευταίο μήνυμα σε αδιάβαστο, δηλαδή αν έχεις λάβει σε μια συνομιλία π.χ. 3 μηνύματα και τα έχεις διαβάσει, τότε με την επιλογή τα 2 θα μείνουν διαβασμένα και το τελευταίο αδιάβαστο.

Ισχύει το είχα δοκιμάσει από pc στο εικονίδιο του chat πάνω δεξιά να το κάνω unseen και δεν γινόταν. Ενώ από το γενικό chat όπως είπες γίνεται.... Επειδή σε βρίσκω γνώστη μήπως ξέρεις τον τρόπο να δεις την δραστηριότητα συγκεκριμένου friend μέσα στην μέρα; Αυτό που βλέπεις δηλαδή δεξιά για όλους να το κάνεις για ένα συγκεκριμένο, γίνεται;

Ισχύει το είχα δοκιμάσει από pc στο εικονίδιο του chat πάνω δεξιά να το κάνω unseen και δεν γινόταν. Ενώ από το γενικό chat όπως είπες γίνεται.... Επειδή σε βρίσκω γνώστη μήπως ξέρεις τον τρόπο να δεις την δραστηριότητα συγκεκριμένου friend μέσα στην μέρα; Αυτό που βλέπεις δηλαδή δεξιά για όλους να το κάνεις για ένα συγκεκριμένο, γίνεται;

Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι να προσθέσεις τον φίλο που θες στη λίστα με τους στενούς φίλους. Εκεί θα βλέπεις τη δημόσια δραστηριότητα του (likes, σχόλια, δημοσιεύσεις, κλπ) και άλλο περιεχόμενο το οποίο όμως σου επιτρέπεται να δεις (π.χ. από/προς κοινούς σας φίλους).

• Like 1

Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι να προσθέσεις τον φίλο που θες στη λίστα με τους στενούς φίλους. Εκεί θα βλέπεις τη δημόσια δραστηριότητα του (likes, σχόλια, δημοσιεύσεις, κλπ) και άλλο περιεχόμενο το οποίο όμως σου επιτρέπεται να δεις (π.χ. από/προς κοινούς σας φίλους).

O άλλος το βλέπει ότι τον πρόσθεσες;

Ξερει κανεις τι ειναι τα Rss?
Αν ναι, θα μπορεσει να καταλαβει και την ερωτηση μου.

Ψαχνω, αν υπαρχει, καποιο προγραμμα που να 'συλλεγει' updates απο επιλεγμενες σελιδες facebook.
Μην μου πειτε για τον 'τοιχο' στην σελιδα μου στο fb.
Δεν το θελω ετσι, δεν ειναι πρακτικο. Ασε που αν θες να παρακολουθεις καμια 100στη σελιδες, χαθηκες...
Θελω κατι πολυ συνοπτικο, οπως γινεται με προγραμματα rss readers.
Να μου εμφανιζει μονο 'τιτλους' των post, συγκεντρωτικα.
Υπαρχει κατι σε προγραμμα, που να κανει αυτη τη δουλεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...