Προς το περιεχόμενο

Facebook χαζές απορίες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3. Like απο φίλο σε ποστ φιλου του που δεν ειναι δικος μου φιλος. Παρατηρησε πως μπορω να τον προσθεσω στους φιλους μου. Επισης, εδω (αγνωστο γιατι) μου δινεται η επιλογη να κανω και εγω like ή σχόλιο.

b3vcxz.jpg

Στην περίπτωση αυτή μπορείς να κάνεις like και σχόλιο, αν και δεν είστε φίλοι με τον χρήστη, γιατί ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει την επιλογή να δέχεται followers και έχει ορίσει στα δημόσια posts του να μπορεί να δέχεται σχόλια από οποιονδήποτε χρήστη του Facebook. ;)

Αν ξερει κανεις αλλο εναλλακτικο τροπο, κι οχι να περιμενω ποτε θα ερθει mail,  ας πει.

Φαίνεται πως δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος.

Μπορείς φυσικά να αλλάξεις το email που χρησιμοποιείς στο Facebook και να ορίσεις ένα το οποίο δεν πολύ χρησιμοποιείς, ώστε να μη σε ενοχλούν οι ειδοποιήσεις του Facebook, εφόσον δε θες καθόλου ειδοποιήσεις στο Gmail σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, μια απορία σε σχέση με κάποιες πολύ παλιές δημοσιεύσεις που έχουν κάνει στο χρονολόγιο μου. Για κάποιο λόγο είναι με "λουκετάκι" δηλαδή "κοινοποίηση σε: μόνο εγώ". Το πρόβλημα όμως είναι πως πατώντας στο βελάκι δεξιά δεν μου βγάζει επιλογή για να το αλλάξω σε "κοινοποίηση σε: φίλοι" όπως και το θέλω. Ξέρει κανείς τι παίζει;

http://s28.postimg.org/yqqwq4r7x/Screenshot_1.jpg

Επεξ/σία από MySql

Εφαγα 72ωρο μπαν γιατί πήγα να κάνω σχόλιο σε φίλη ποστάροντας μια εικόνα από δυο μωρά που είναι γυμνά και με κατηγόρησαν για ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ υλικό. Εντάξει...απλά κατάντια. Εστειλα σε mod μήνυμα αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση. Συγχαρητήρια FB, και γαμώ τον αντικειμενικό έλεγχο κάνεις...

Εφαγα 72ωρο μπαν γιατί πήγα να κάνω σχόλιο σε φίλη ποστάροντας μια εικόνα από δυο μωρά που είναι γυμνά και με κατηγόρησαν για ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ υλικό. Εντάξει...απλά κατάντια. Εστειλα σε mod μήνυμα αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση. Συγχαρητήρια FB, και γαμώ τον αντικειμενικό έλεγχο κάνεις...

Lol! Δεν καταλαβα. Εφαγες μπαν απο το φμπ για 72 ωρες; Και σε ποιον μοντ εστειλες μνμ; Εχει το φμπ μοντς; :huh:

• Like 2

Παιδια τα μηνυματα απο ατομα που δεν εχουμε φιλους πως λειτουργουν?μου εστειλε ενα ατομο που δεν εχω φιλο,και δεν υπηρχε πουθενα το μνμ,ουτε στα message requests...παρα μπηκα στο προφιλ του πατησα message και το διαβασα,δλδ ηξερα πως μου ειχε στειλει,αλλα καμια ειδοποιηση?

Μόνο στο δικό μου smartphone δεν εμφανίζονται εδώ και 2-3 μέρες τα smileys στο facebook και το messenger;Δεν εννοώ τα αυτοκόλλητα αλλά τα γνωστά μικρά smileys.

Και κάτι ακόμα,αν το γνωρίζει κάποιος:ας υποθέσουμε ότι δημοσιεύω κάτι στον τοίχο μου και επιλέγω να μην το δουν 2 ή 3 φίλοι με τους οποίους όμως έχω αρκετούς κοινούς friends.Αν κάποιος από αυτούς τους κοινούς μας friends κάνει like ή σχολιάσει τη δημοσίευσή μου,οι ''αποκλεισμένοι'' αυτομάτως αποκτούν πρόσβαση σ'αυτή τη δημοσίευση;

Μόνο στο δικό μου smartphone δεν εμφανίζονται εδώ και 2-3 μέρες τα smileys στο facebook και το messenger;Δεν εννοώ τα αυτοκόλλητα αλλά τα γνωστά μικρά smileys.

Σε μένα φαίνονται κανονικά.

Και κάτι ακόμα,αν το γνωρίζει κάποιος:ας υποθέσουμε ότι δημοσιεύω κάτι στον τοίχο μου και επιλέγω να μην το δουν 2 ή 3 φίλοι με τους οποίους όμως έχω αρκετούς κοινούς friends.Αν κάποιος από αυτούς τους κοινούς μας friends κάνει like ή σχολιάσει τη δημοσίευσή μου,οι ''αποκλεισμένοι'' αυτομάτως αποκτούν πρόσβαση σ'αυτή τη δημοσίευση;

Όχι, αφού τους έχεις εξαιρέσει.

• Like 1

Άκυρο,απλά έχουν αλλάξει θέση στο εικονίδιο των smileys με τα προσωπάκια...το έχουν τοποθετήσει στην πάνω στήλη που είναι και όλα τα υπόλοιπα ενώ μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν ακριβώς δίπλα στο σημείο όπου συντάσσεται το μήνυμα...τώρα το πρόσεξα!

Thanks astrosunnefo!

Πώς να βγάλεις κάποιο tag σε photo ή post:
https://www.facebook.com/help/140906109319589

Επίσης δες αυτό, για να κάνεις review κάποιο post ή photo που σε έχουν κάνει tag:
https://www.facebook.com/help/168229546579373

• 1 μήνα μετά...

Οι διαφημίσεις που κάνουμε στο face. Έστω πως κάνουμε μια καμπάνια για 10 ευρώ για 7 μέρες και εχουμε επιλέξει να πληρωθούν μέσω pp (και υπάρχει pp balance). Πότε θα τραβήξει τα χρήματα. Η διαφήμιση εχει ολοξληρωθεί αλλά δεν εχει γίνει χρέωση. Θα γίνει τέλος του μήνα? Η επιλέγω απο κάπου να γίνεται επιτόπου ασπουμε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, μια απορία αν μπορεί  κάποιος να μου λύσει. Gif photo μπαίνουν μόνο από το κινητό και μόνο στο fb profile picture; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...