Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@MySql συγνωμη τωρα ειδα το μνμ σου.

Μολις βρω θα σου ποσταρω ενα screenshot για να καταλαβεις.

• Like 1
  • Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σου βάζω τρεις διαφορετικές περιπτωσεις

1. Like απο φίλο σε αλμπουμ με φωτο μιας κοπελας που δεν ειναι φιλη μου. Παρατηρησε πως εγω δε μπορω να κάνω like.

v312rd.jpg

2. Like απο φίλο σε ποστ μιας κοπελας που δεν ειναι φιλη μου. Παρατηρησε πως μπορω να την προσθεσω στους φιλους μου. Επισης, δε μου δινεται η επιλογη να κανω και εγω like ή σχόλιο.

16a5tog.jpg

3. Like απο φίλο σε ποστ φιλου του που δεν ειναι δικος μου φιλος. Παρατηρησε πως μπορω να τον προσθεσω στους φιλους μου. Επισης, εδω (αγνωστο γιατι) μου δινεται η επιλογη να κανω και εγω like ή σχόλιο.

b3vcxz.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Σου βάζω τρεις διαφορετικές περιπτωσεις

1. Like απο φίλο σε αλμπουμ με φωτο μιας κοπελας που δεν ειναι φιλη μου. Παρατηρησε πως εγω δε μπορω να κάνω like.

v312rd.jpg

2. Like απο φίλο σε ποστ μιας κοπελας που δεν ειναι φιλη μου. Παρατηρησε πως μπορω να την προσθεσω στους φιλους μου. Επισης, δε μου δινεται η επιλογη να κανω και εγω like ή σχόλιο.

16a5tog.jpg

3. Like απο φίλο σε ποστ φιλου του που δεν ειναι δικος μου φιλος. Παρατηρησε πως μπορω να τον προσθεσω στους φιλους μου. Επισης, εδω (αγνωστο γιατι) μου δινεται η επιλογη να κανω και εγω like ή σχόλιο.

b3vcxz.jpg

Ευχαριστώ, Mary να πω την αμαρτία μου δεν το είχα παρατηρήσει. Στην απορία που έχω δεν βλέπω να απαντάει κανείς μήπως έχεις καμία ιδέα;

Ανέβασα πριν μια εβδομάδα μια φωτογραφία ταγκάροντας άλλους δύο φίλους. Σήμερα χωρίς να κάνω κάτι η φωτογραφία κατέβηκε από τον τοίχο μου και υπάρχει μόνο στο φάκελο των φωτογραφιών. Στους άλλους δύο φίλους παραμένει κανονικά στο τοίχο τους. Τα ερωτήματα είναι δύο:

1.Πως μπορώ να ξαναβάλω την φωτογραφία μου στο τοίχο μου χωρίς να την ξανα-ανεβάσω;

2.Γιατί κατέβηκε χωρίς να κάνω κάτι; Φταίει κάποια ρύθμιση; 

Δημοσ.

Ειχα δει το μνμ σου, αλλά συστυχως δε ξερω αν και πως μπορουν να γινουν αυτα που ρωτας.

Τι εννοεις ομως, οτι κατεβηκε;

Δε το βλεπεις στο χρονολογιο σου; Μηπως ειναι "κρυμμενο" εκει που λέει "περισσότερες δημοσιευσεις τον τάδε μήνα" ;;

Ποιον μηνα εγινε αυτο; Αν πας facebook.com/username/timeline/2015/10 πχ αν εγινε οκτωβριο, δε τη βλεπεις εκει;

Δημοσ.

Ειχα δει το μνμ σου, αλλά συστυχως δε ξερω αν και πως μπορουν να γινουν αυτα που ρωτας.

Τι εννοεις ομως, οτι κατεβηκε;

Δε το βλεπεις στο χρονολογιο σου; Μηπως ειναι "κρυμμενο" εκει που λέει "περισσότερες δημοσιευσεις τον τάδε μήνα" ;;

Ποιον μηνα εγινε αυτο; Αν πας facebook.com/username/timeline/2015/10 πχ αν εγινε οκτωβριο, δε τη βλεπεις εκει;

Η αλήθεια είναι δεν πολύ ασχολούμαι με το facebook η συγκεκριμένη ανάρτηση/φβτογραφία είναι η τελευταία. Οπότε έμπαινα στο τοίχο μου την έβλεπα πάνω πάνω. Μια μέρα στα καλά καθούμενα χωρίς να πειράξω τίποτα εξαφανήστηκε. Πάω στις φωτογραφίες να δω μήπως διαγράφηκε για κάποιο λόγο αλλά υπήρχε κανονικά εκεί. Η βασική μου απορία είναι γιατί έγινε αυτό χωρίς να πειράξω απολύτως τίποτα. Λες μήπως είναι κρυμένο αλλά δεν γίνεται επειδη θα έπρεπε χρονικά να είναι πάνω πάνω. :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω δύο απορίες και θα ήθελα όποιος έχει χρόνο και διάθεση να μου απαντήσει.

1) Επειδή δε μου αρέσουν να με κάνουν ταγκ σε φωτογραφίες και στάτους και οτιδήποτε άλλο, έχω βάλει εδώ και μήνες την επιλογή να αναθεωρώ το χρονολόγιό μου πριν αυτές οι φωτό γίνουν εμφανείς στους δικούς μου φίλους και επιλέγω πάντα απόκρυψη. Τώρα αν μία φωτογραφία που με έχουν κάνει ταγκ από το καλοκαίρι, την επιλέξω εγώ σήμερα να φανεί στο χρονολόγιό μου, θα την δουν οι άλλοι στις ενημερώσεις τους ή επειδή είναι παλιά φωτογραφία δε θα φανεί καν στις ενημερώσεις τους και απλά αν θέλουν να τη δουν θα πρέπει να μπουν το προφίλ μου;

2) Όταν κάνω αναρτήσεις σε περιορισμένο κοινό, αυτοί μπορεί να καταλάβουν ότι όντως η ανάρτησή μου γίνεται σε περιορισμένο κοινό; Δηλαδή αντί για το σύμβολο με τους δύο φίλους που βλέπουμε συνηθως να συνοδεύει μια ανάρτηση, αυτοί στους οποίους είναι ορατή η ανάρτηση θα βλέπουν το «γρανάζι» και τους άλλους στους οποίους φαίνεται το ποστ;

Ευχαριστω πολύ.

Δημοσ.

2) Όταν κάνω αναρτήσεις σε περιορισμένο κοινό, αυτοί μπορεί να καταλάβουν ότι όντως η ανάρτησή μου γίνεται σε περιορισμένο κοινό; Δηλαδή αντί για το σύμβολο με τους δύο φίλους που βλέπουμε συνηθως να συνοδεύει μια ανάρτηση, αυτοί στους οποίους είναι ορατή η ανάρτηση θα βλέπουν το «γρανάζι» και τους άλλους στους οποίους φαίνεται το ποστ;

Ευχαριστω πολύ.

Ναι, θα βλέπουν το γρανάζι αλλά δεν θα μπορούν να δουν συγκεκριμένα σε ποιους έχει περιορίσει την ορατότητα της ανάρτησης.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω δύο απορίες και θα ήθελα όποιος έχει χρόνο και διάθεση να μου απαντήσει.

1) Επειδή δε μου αρέσουν να με κάνουν ταγκ σε φωτογραφίες και στάτους και οτιδήποτε άλλο, έχω βάλει εδώ και μήνες την επιλογή να αναθεωρώ το χρονολόγιό μου πριν αυτές οι φωτό γίνουν εμφανείς στους δικούς μου φίλους και επιλέγω πάντα απόκρυψη. Τώρα αν μία φωτογραφία που με έχουν κάνει ταγκ από το καλοκαίρι, την επιλέξω εγώ σήμερα να φανεί στο χρονολόγιό μου, θα την δουν οι άλλοι στις ενημερώσεις τους ή επειδή είναι παλιά φωτογραφία δε θα φανεί καν στις ενημερώσεις τους και απλά αν θέλουν να τη δουν θα πρέπει να μπουν το προφίλ μου;

Ευχαριστω πολύ.

1) μαλλον επειδη ειναι παλια τοτε δε θα εμφανιστει στις ενημερωσεις τους.

Δημοσ.

Καλησπέρα απο μένα. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσουμε σε αρχείο μια ολόκληρη συζήτηση απο το μεσεντζερ; Η με κάποιο τροπο να πάμε στην αρχή της συζήτησης; Κάνοντας σκρολαρισμα αργεί απελπιστικά και είναι πολυ χρονοβόρο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χρησιμοποιω για login σε ενα λογαριασμο στο facebook, ενα gmail.

Υπαρχει περιπτωση, οτιδηποτε απο την δραστηριοτητα του facebook, να καταληξει ως email στο gmail?

Αν ναι, τι, και πως το απενεργοποιουμε;

Δημοσ.

Ναι υπαρχει. Πηγαινε στο γραναζι πανω δεξια->ρυθμισεις-> ειδοποιησεις και μετα email. Εκει οριζεις τι θα σου ερχετε στο mail.

Δημοσ.

thanks!!!

Ωραιες βλακειες ομως....

Κατα λαθος ενεργοποιησα μια κατηγορια ειδοποιησεων για email (pokes-αναθεμα και ξερω τι ειναι),

και τωρα δεν βλεπω τροπο να το κανω turn off!!!

Μονη λυση οταν θα ερθει η πρωτη ειδοποιηση, να πατησω unsubscribe?

Ειναι δυνατον;

Δεν μπορω να κανω απενεργοποιηση μεσα απο fb?

Μονο μεσω email?

Δημοσ.

Στην λιστα που σου λεω, δε σου βγαζει την επιλογη για απενεργοποιηση αυτου που λες;

Αν οχι, τοτε θα απενεργοποιηθει ετσι οπως λες. Οταν ερθει το μεηλ, να πατησεις unsubscribe. Αν και υπαρχει μια πιθανοτητα να σε ανακατευθυνει στη σελιδα των ειδοποιησεων που εγραψα.

Δημοσ.

Πηγα εκει που ειπες.

Ηταν μια λιστα ειδοποιησεων, ολα off. Κατα λαθος πατησα ενα και εγινε on.

Εξαφανιστηκε απο τη λιστα, και εμφανιστηκε πανω απο την λιστα απο ολες τις ειδοποιησεις, οτι για να απενεργοποιησω μια ειδοποιηση, μπορει να γινει αν πατησω unsubscribe στο mail που θα ερθει.

Θεωρω, οτι ειναι ηλιθιος χειρισμος.

Ενεργοποιεις απο το panel του fb, αλλα απενεργοποιεις μονο απο το email.

Αν ηταν ετσι να ρυθμιζει κανεις τα settings στις διαφορες ηλεκτρονικες υπηρεσιες, φεξε μου και γλυστρισα.

Εντος περιβαλλοντος το κανεις on, αλλα για off, εκτος περιβαλλοντος, οταν καποτε ερθει ειδοποιηση.

Αν ξερει κανεις αλλο εναλλακτικο τροπο, κι οχι να περιμενω ποτε θα ερθει mail,  ας πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...