mentoras99 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυ 'αξιοπιστα' τα likes του facebook... Μολις μου ηρθε αυτο το email, παρε κοσμε (επι πληρωμη-και μετα παραπλανεις τους αλλους και λες οριστε likes που εχω εγω...-για εταιριες κυριως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 2 ερωτησεις: 1) πως να γινεται να ΜΗΝ φαινεται στις ενημερωσεις των φιλων, που κανω like και νεες φιλιες 2) πως γινεται να ΜΗΝ βλεπουν οι αλλοι ποιους εχουμε κοινους φιλους! (το εχω δει σε αλλους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 1. δε γινεται 2. δε γινεται. Η μονη δυνατοτητα που υπαρχει ειναι να μην φαινονται οι φιλοι σου. Οι κοινοι φιλοι ομως θα φαινονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 2. δε γινεται. Η μονη δυνατοτητα που υπαρχει ειναι να μην φαινονται οι φιλοι σου. Οι κοινοι φιλοι ομως θα φαινονται. εχω φιλους που εχουμε κοινους φιλους αλλα σε μενα δε φαινονται οι κοινοι φιλοι. ουτε οι ιδιοι δε ξερουν πως το κανανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχουν και οι 2 κοινοί σου φίλοι έχουν απόκρυψη φίλων δεν θα φαίνονται σαν κοινοί φίλοι σε κανέναν.Το ίδιο και με άτομα που έχεις κοινούς φίλους. Αυτό έχω καταλάβει από το λίγο καιρό που το έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_hopelesscase_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχουν και οι 2 κοινοί σου φίλοι έχουν απόκρυψη φίλων δεν θα φαίνονται σαν κοινοί φίλοι σε κανέναν.Το ίδιο και με άτομα που έχεις κοινούς φίλους. Αυτό έχω καταλάβει από το λίγο καιρό που το έχω. αχά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 οταν κανεις like θα φαινεται στις ενημερωσεις των αλλων Νομίζω είναι λάθος αυτό που λες. Όταν κάνω Like σε μια φωτογραφία του Ψ και δεν είναι φίλος με τον X ο Χ δεν θα το δει στο Timeline του. Μια απορία που έχω αν μπορεί να μου την λύσει κάποιος... Ανέβασα πριν μια εβδομάδα μια φωτογραφία ταγκάροντας άλλους δύο φίλους. Σήμερα χωρίς να κάνω κάτι η φωτογραφία κατέβηκε από τον τοίχο μου και υπάρχει μόνο στο φάκελο των φωτογραφιών. Στους άλλους δύο φίλους παραμένει κανονικά στο τοίχο τους. Τα ερωτήματα είναι δύο: 1.Πως μπορώ να ξαναβάλω την φωτογραφία μου στο τοίχο μου χωρίς να την ξανα-ανεβάσω; 2.Γιατί κατέβηκε χωρίς να κάνω κάτι; Φταίει κάποια ρύθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercu Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εχετε παρατηρησει που καμμια φορα μπαινουμε σε ενα αλλο προφιλ και κατω απ τις αναρτησεις τους δεν εχει επιλογη Like ουτε φαινονται τα Likes που του/της εχουν κανει οι φιλοι;Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι διαδικασια για να κανω το ιδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω είναι λάθος αυτό που λες. Όταν κάνω Like σε μια φωτογραφία του Ψ και δεν είναι φίλος με τον X ο Χ δεν θα το δει στο Timeline του. Μόλις συνάντησα αυτό που λες και ηρθα να σε διαψευσω. Όχι, από τη στιγμή που ο Κώστας, πχ, είναι φίλος μου βλεπω όλα τα like που κάνει σε άλλους είτε ο άλλος είναι κοινός μας φίλος είτε όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μόλις συνάντησα αυτό που λες και ηρθα να σε διαψευσω. Όχι, από τη στιγμή που ο Κώστας, πχ, είναι φίλος μου βλεπω όλα τα like που κάνει σε άλλους είτε ο άλλος είναι κοινός μας φίλος είτε όχι. Όταν λες βλέπεις όλα τα like του στο timeline εννοείς ή όταν μπαίνεις στην σελίδα του; Σε εμένα γιατι δεν συμβαίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Όταν λες βλέπεις όλα τα like του στο timeline εννοείς ή όταν μπαίνεις στην σελίδα του; Σε εμένα γιατι δεν συμβαίνει αυτό; Βλεπω τα likes του στο δικο μου news feed. Στον τοιχο/σελιδα του αλλουνου δε βλεπεις τι likes εχει κανει, μονο αυτα που γραφει ο ιδιος, τα ποστς που τον ταγκαρουν ή φωτο που τον ταγκαρουν. Δε συμβαινει γιατι μαλλον δεν τον ακουλουθεις πια, ή γιατι σε εχει σε περιορισμενο κοινο. Ή γιατι πολυ απλα δε τυχαινει. Που να φανει το ενα like στο news feed σου οταν εχεις ενα καρο σελιδες/ατομα που ακολουθεις...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Βλεπω τα likes του στο δικο μου news feed. Στον τοιχο/σελιδα του αλλουνου δε βλεπεις τι likes εχει κανει, μονο αυτα που γραφει ο ιδιος, τα ποστς που τον ταγκαρουν ή φωτο που τον ταγκαρουν. Δε συμβαινει γιατι μαλλον δεν τον ακουλουθεις πια, ή γιατι σε εχει σε περιορισμενο κοινο. Ή γιατι πολυ απλα δε τυχαινει. Που να φανει το ενα like στο news feed σου οταν εχεις ενα καρο σελιδες/ατομα που ακολουθεις...; Μόλις άνοιξα το news feed μου για να τσεκάρω αυτό που λες έβαλα πιο πρόσφατες ενημερώσεις και δεν μου βγάζει ούτε καν τα like που έχουν κάνει φίλοι σε φίλους. Το μόνο που βγάζει ψάχνοντας το μέχρι χθες είναι αναρτήσεις και φωτογραφίες οι οποίες ανέβηκαν από χθες μέχρι την στιγμή που γράφω Παράδειγμα Ο τάδε ενημέρωσε την φωτογραφία προφίλ του.... Ο τάδε κοινοποιήσε το βίντεο.. Ο τάδε στην τοποθεσία.... Δεν μου βγάζει πουθενά Ο τάδε έκανα Like στον δείνα. Μήπως πρέπει να πειράξω κάποια ρύθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τα facebook accounts, υπαρχει καμια αυτοματοποιημενη διαδικασια-ρουτινα εκ μερους τους, να κανει disable ή de-activate τα account? Ή το προφιλ μενει παντα ενεργο, ανεξαρτητα αν καποιος εχει να κανει login ή δραστηριοτητα, ακομη και χρόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μόλις άνοιξα το news feed μου για να τσεκάρω αυτό που λες έβαλα πιο πρόσφατες ενημερώσεις και δεν μου βγάζει ούτε καν τα like που έχουν κάνει φίλοι σε φίλους. Το μόνο που βγάζει ψάχνοντας το μέχρι χθες είναι αναρτήσεις και φωτογραφίες οι οποίες ανέβηκαν από χθες μέχρι την στιγμή που γράφω Παράδειγμα Ο τάδε ενημέρωσε την φωτογραφία προφίλ του.... Ο τάδε κοινοποιήσε το βίντεο.. Ο τάδε στην τοποθεσία.... Δεν μου βγάζει πουθενά Ο τάδε έκανα Like στον δείνα. Μήπως πρέπει να πειράξω κάποια ρύθμιση; Δε ξερω αν πρεπει να πειραξεις καποια ρυθμιση. Δε νομιζω. Μπορει να ετυχε εκεινη την ωρα να μην υπηρχε δραστηριοτητα απο τους φιλους σου. Τα facebook accounts, υπαρχει καμια αυτοματοποιημενη διαδικασια-ρουτινα εκ μερους τους, να κανει disable ή de-activate τα account? Ή το προφιλ μενει παντα ενεργο, ανεξαρτητα αν καποιος εχει να κανει login ή δραστηριοτητα, ακομη και χρόνια; Δεν υπαρχει αυτοματοποιηση για το facebook. Μονο χειροκινητα μπορει καποιος να "κλεισει" το προφιλ του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δε ξερω αν πρεπει να πειραξεις καποια ρυθμιση. Δε νομιζω. Μπορει να ετυχε εκεινη την ωρα να μην υπηρχε δραστηριοτητα απο τους φιλους σου. Δεν υπαρχει αυτοματοποιηση για το facebook. Μονο χειροκινητα μπορει καποιος να "κλεισει" το προφιλ του Mary αν θες δείξε μου ένα screenshoot από το news feed σου χωρίς να φαίνονται τα ονόματα για να καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα