adi32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Στο facebook lite πως οριζουμε να ανοιγουν τα links με αλλο browser πχ firefox? Στο κανονικο υπαρχει Settings > Media and contacts > browser settings. Η μονη λυση που εχω βρει ειναι με μια παλια εκδοση και να κανεις disable τον Chrome
nikthegreek91 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα παιδια, δεν μου έρχεται ειδοποιηση αν καποιος αποδεχτεί το αίτημα φιλίας μου. Πως το διορθωνω αυτό;
Mhdenistis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, nikthegreek91 είπε Καλησπερα παιδια, δεν μου έρχεται ειδοποιηση αν καποιος αποδεχτεί το αίτημα φιλίας μου. Πως το διορθωνω αυτό; Δηλαδή σου στέλνει ειδοποιήσεις στα υπόλοιπα, τα like, τις απαντήσεις, τα αιτήματα φιλίας άλλων και δεν σου στέλνει μόνο στην αποδοχή των δικών σου?
nikthegreek91 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Mhdenistis είπε Δηλαδή σου στέλνει ειδοποιήσεις στα υπόλοιπα, τα like, τις απαντήσεις, τα αιτήματα φιλίας άλλων και δεν σου στέλνει μόνο στην αποδοχή των δικών σου? Ακριβώς!! Δεχομαι ειδοποιήσεις για τα πάντα, like, σχολια, ετικετες, γκρουπακια, απαντήσεις αλλα δεν μου έρχεται ειδοποιηση οταν καποιος αποδεχθεί το αίτημα φιλίας μου.
Mhdenistis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, nikthegreek91 είπε Ακριβώς!! Δεχομαι ειδοποιήσεις για τα πάντα, like, σχολια, ετικετες, γκρουπακια, απαντήσεις αλλα δεν μου έρχεται ειδοποιηση οταν καποιος αποδεχθεί το αίτημα φιλίας μου. Το έχει κάνει σποραδικά και σε μένα, το facebook τα έχει παίξει από καιρό, τώρα αρχίζει και το twitter.
nikthegreek91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 17 ώρες πριν, Mhdenistis είπε Το έχει κάνει σποραδικά και σε μένα, το facebook τα έχει παίξει από καιρό, τώρα αρχίζει και το twitter. Δεν υπάρχει καποια ρύθμιση να το φτιαξω;;;
Mhdenistis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, nikthegreek91 είπε Δεν υπάρχει καποια ρύθμιση να το φτιαξω;;; Δεν νομίζω να υπάρχει ρύθμιση για ειδοποιήσεις.
karapro Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, αυτό που όταν βγάζεις μία φώτο στο messenger και την στέλνεις σε κάποιον, κι από κάτω σου βγάζει επιλογή "προσθήκη στην ιστορία" μπορώ να το σταματήσω να εμφανίζεται; απίστευτα σπαστικό
mindreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Εκτος και αν καποιος μπει στη συγκεκριμενη facebook σελιδα, και επιλεξει να δει τα likes σε ενα post, υπαρχει αλλος τροπος, να αναζητησει καποιος, που εχω κανει like; Αν μπορει καποιος να αναζητησει γενικως, τα likes συγκεκριμενου προσωπου/προφιλ, ανεξαρτητως το που και ποτε εγιναν.
mindreader Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Χαθηκαν, απο το seach box, απο καθε browser, καθε υπολογιστη, καθε προφιλ (δηλαδη, τα παντα ολα), χαθηκαν, ολες οι προσφατες αναζητησεις, αλλα οχι μονο αυτο, αλλα και απο πολλα προφιλ που επισκεπτομαι τακτικα, δειχνει απο κατω 'no posts'! Αποκλειεται να ειναι...συννενοημενα δεκαδες προφιλ, να διεγραψαν τα ποστς τους. Υπαρχει καποια δυσλειτουργία;
ASFE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, mindreader said: Χαθηκαν, απο το seach box, απο καθε browser, καθε υπολογιστη, καθε προφιλ (δηλαδη, τα παντα ολα), χαθηκαν, ολες οι προσφατες αναζητησεις, αλλα οχι μονο αυτο, αλλα και απο πολλα προφιλ που επισκεπτομαι τακτικα, δειχνει απο κατω 'no posts'! Αποκλειεται να ειναι...συννενοημενα δεκαδες προφιλ, να διεγραψαν τα ποστς τους. Υπαρχει καποια δυσλειτουργία; https://www.protothema.gr/world/article/1574438/provlimata-se-facebook-instagram-kai-whatsapp-i-anakoinosi-tis-meta/ Προβλήματα σε Facebook, Instagram και WhatsApp - Η ανακοίνωση της Meta 1
mindreader Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Αυτο που βλεπω σημερα, σε πολλες σελιδες fb που παρακολουθω, αφορα εμενα ως χρηστη, ή τους διαχειριστες της καθε σελιδας; Αν αφορα τους διαχειριστες, εγω γιατι να το βλεπω;
infin1tyGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, mindreader said: Αν αφορα τους διαχειριστες, εγω γιατι να το βλεπω; Γιατί ο πρακτικάριος που του το ανέθεσε κλασικά η Meta τα έκανε σκατά για μια ακόμα φορά. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από infin1tyGR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα