WireFire Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Δεν βλέπω πουθενά "επεξεργασία προφίλ"? Λογικο, εκει που κοιτας τι να δεις. Στο προφιλ σου πηγαινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexters Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, σήμερα σε μια ομαδική έστειλε (και μετά μάλιστα το διέγραψε) ένας ένα σύνδεσμο... μάλλον ιός ήταν... και έγραψε ένας άλλος είναι ιός αποχωρήστε απ την ομαδική και αλλάξτε κωδικούς πρόσβασης στο facebook... Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά εφόσον κάποιος δεν πάτησε το λινκ... Έχω λάθος; Για πείτε μου παρακαλώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, dexters είπε Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, σήμερα σε μια ομαδική έστειλε (και μετά μάλιστα το διέγραψε) ένας ένα σύνδεσμο... μάλλον ιός ήταν... και έγραψε ένας άλλος είναι ιός αποχωρήστε απ την ομαδική και αλλάξτε κωδικούς πρόσβασης στο facebook... Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά εφόσον κάποιος δεν πάτησε το λινκ... Έχω λάθος; Για πείτε μου παρακαλώ... Εδω το έχω να το γράψω.Εδω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alitovasilias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Kαλησπερα. Εκανα τη μαλακια να πατησω στο συνδεσμο που κυκλοφορει τελευταια στο facebook που υποτιθεται οτι βλεπεις ποιοι επισκεπτονται το προφιλ σου κι απο τοτε καθημερινα σπαμαρει στο προφιλ μου. Εχω πατησει να μην παιρνω ειδοποιησεις, εχω σκαναρει με 2 antivirus, εχω στειλει 5 αναφορες στο κεντρο ασφαλειας (χωρις ανταποκριση), εχω αλλαξει κωδικους αλλα δε μπορω να το ξεφορτωθω. Υπαρχει κανενας τροπος να καθαρισω αυτο το ενοχλητικο περιεχομενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Προφανες, αλλα θα το ρωτησω. Υποθέτω κωδικούς αλλαξες απο αλλη συσκευη, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alitovasilias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Οχι απ την ιδια συσκευη αλλαξα τον κωδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Οκ, αλλαξε τον απο αλλη συσκευή και μετα κανε ενα full scan στον υπολογιστή σου με τo antimalware bytes. Ή οποιο αλλο είναι καλο τωρα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Alitovasilias είπε Kαλησπερα. Εκανα τη μαλακια να πατησω στο συνδεσμο που κυκλοφορει τελευταια στο facebook που υποτιθεται οτι βλεπεις ποιοι επισκεπτονται το προφιλ σου κι απο τοτε καθημερινα σπαμαρει στο προφιλ μου. Εχω πατησει να μην παιρνω ειδοποιησεις, εχω σκαναρει με 2 antivirus, εχω στειλει 5 αναφορες στο κεντρο ασφαλειας (χωρις ανταποκριση), εχω αλλαξει κωδικους αλλα δε μπορω να το ξεφορτωθω. Υπαρχει κανενας τροπος να καθαρισω αυτο το ενοχλητικο περιεχομενο; Θα πρέπει να μπεις στις εφαρμογές και να διαγράψεις την συγκεκριμένη εφαρμογή. Δεν είναι ιός, στο pc σου. Όταν έκανες το τεστ σου ζήτησε κάποιες άδειες να δώσεις και πάτησες σε όλα Ναι. Μέχρι και στο να δημοσιεύει στον τοίχο σου. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από kallonos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alitovasilias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Το εκαν ακανα αυτο. Χθες αλλαξα παλι τους κωδικους απο το κινητο αυτη τη φορα, κατεβασα το malwarebytes και σαρωσα οπως προτεινε ο φιλος απο πανω αλλα παλι εμφανιστικαν τα ιδια μηνυματα μερικες ωρες αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WireFire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 15 ώρες πριν, Alitovasilias είπε Το εκαν ακανα αυτο. Χθες αλλαξα παλι τους κωδικους απο το κινητο αυτη τη φορα, κατεβασα το malwarebytes και σαρωσα οπως προτεινε ο φιλος απο πανω αλλα παλι εμφανιστικαν τα ιδια μηνυματα μερικες ωρες αργοτερα. Μπες ρυθμισεις, μετα Εφαρμογές και ιστότοποι και αφαιρεσε οποιες εφαρμογες δε θελεις ή σου φαινονται περιεργες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alitovasilias Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Το εκανα κι αυτο αλλα δεν λειτουργησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anna03 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Απέρριψα καταλάθος ένα αίτημα σε μια ομαδική στο messenger. Προσπάθησαν τα άτομα να με ξαναβάλουν αλλά εμφανίζεται πως δεν είναι δυνατόν να προστεθούν άλλα άτομα . Πως μπορώ να μπω στην ομάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexters Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Παιδιά sos το facebook κάνει μόνο του like σε μια συγκεκριμένη σελίδα! Πώς γίνεται αυτό; Άλλαξα και κωδικό εχτές και σήμερα πάλι τα ίδια... Σας έχει τύχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, dexters είπε Παιδιά sos το facebook κάνει μόνο του like σε μια συγκεκριμένη σελίδα! Πώς γίνεται αυτό; Άλλαξα και κωδικό εχτές και σήμερα πάλι τα ίδια... Σας έχει τύχει; Ποτε δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. Κανεις unlike δλδ και επανερχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexters Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, stormrain είπε Ποτε δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. Κανεις unlike δλδ και επανερχεται? Ναι εχτές έκανα unlike και block page και σήμερα πάλι φάνηκε ότι έκανα like και μάλιστα σε ώρα που δεν ήμουν στο facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα