Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eδώ και δύο μήνες βλέπω συνέχεια να μου στέλνουν αιτήματα φιλίας που  έχουν ακυρωθεί.

Κατανοητό το ότι μπορεί να πατήσει κάποιος το κουμπί κατά λάθος, αλλά μιλάμε για ένα 30+ αιτήματα σε 2 μήνες και ενώ δεν έχω και πολύ μεγάλο κύκλο γνωριμιών στο FB. 

Υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να φταίει ή απλά μιλάμε για τυχαίο γεγονός; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Eδώ και δύο μήνες βλέπω συνέχεια να μου στέλνουν αιτήματα φιλίας που  έχουν ακυρωθεί.

Κατανοητό το ότι μπορεί να πατήσει κάποιος το κουμπί κατά λάθος, αλλά μιλάμε για ένα 30+ αιτήματα σε 2 μήνες και ενώ δεν έχω και πολύ μεγάλο κύκλο γνωριμιών στο FB. 

Υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να φταίει ή απλά μιλάμε για τυχαίο γεγονός; 

Από γνωστά σου ατομα; με κάνουν καθε μερα add ψεύτικα bot (γυναίκες-πορνοστάρ, με ενα μονο post που σου λεει να πατήσεις το ταδε link να την δεις γυμνή)

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, The_Judas είπε

Οχι δεν είναι σίγουρα bots/πορνοστάρ, είναι κανονικά προφιλ!

30+ αιτηματα σε 2 μηνες αιτιολογουνται  αν εισαι (ημι)διασημος, γυναικα ή εχεις συνωνυμια με καποιον διασημο και το πατανε κατα λαθος και μετα το ακυρωνουν οταν το καταλαβαινουν.

Εκτος αν εισαι super active σε τιποτα groups/pages, αλλα εκει δε νομιζω να το ακυρωναν μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι καμία σχέση😐

γι αυτό και ρώτησα... μήπως υπάρχει καμία ρύθμιση που μου διέφυγε ή κάποια νέα λειτουργία ή μόδα του fb. 

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Πως μπορει καποιος να κανει ενα ποστ σε συγκεκριμενα ατομα, αλλα αυτα τα ατομα να μην βλεπουν τους υπολοιπους στους οποιους απευθυνεται το ποστ?

Δημοσ.
1 hour ago, Arch11 said:

Πως μπορει καποιος να κανει ενα ποστ σε συγκεκριμενα ατομα, αλλα αυτα τα ατομα να μην βλεπουν τους υπολοιπους στους οποιους απευθυνεται το ποστ?

Δεν νομίζω ότι γίνεται πλέον. Ίσως αν το κάνεις για όλους και εξαιρέσεις όλους τους υπόλοιπους; Αλλά δεν βολεύει λογικά.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Δεν νομίζω ότι γίνεται πλέον. Ίσως αν το κάνεις για όλους και εξαιρέσεις όλους τους υπόλοιπους; Αλλά δεν βολεύει λογικά.

Δλδ δεν εχει δοκιμασει κανεις απο εδω να ποσταρει ετσι?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δε λεω...ο υπολογιστης, τα μενου, το λειτουργικο, ολα τα εχω τα αγγλικα....αλλα παντα ετσι ηταν....

Ειναι τυχαιο, ή παιζει καμια αυτοματη μεταφραση, θελω να ρωτησω, προσπαθωντας να εξηγησω, γιατι πολλες σελιδες fb που παρακολουθω τακτικα, τις βλεπω πλεον με ποσταρισμενα κειμενα στα αγγλικα; Μου κανει τρομερη εντυπωση....δεν μπορει να εγιναν ολοι τοσο καλοι αγγλομαθεις, και ολοι να ποσταρουν στα αγγλικα...

Δημοσ.

Καλησπέρα!θέλω να αλλάξω το email με το οποίο κάνω login στο φειςμπουκ και να βάλω ένα άλλο γιατί αυτό που έχω τώρα το έσβησα και αν κάνω αποσύνδεση δεν θα ξανά μπω. Υπάρχει τρόπος; αλλιώς αν γίνεται να φτιάξω ένα άλλο και κάπως να μεταφερθούν οι φίλοι μου και οι σελίδες που έχω κάνει follow

Δημοσ.

καλησπερα. Μουστειλε καποιος το παρακατω,δεν ξερω αν ισχυει. Μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις? Ειναι αναρτηση στο fb

Μην ξεχνάτε Αύριο ξεκινάει ο νέος κανόνας του Facebook όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες σας. 
Μην ξεχνάτε ότι η προθεσμία είναι σήμερα!!! 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δικαστική διαδικασία εναντίον σας. 
Ό,τι έχετε δημοσιεύσει θα γίνει δημόσιο από σήμερα - συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων.
Δεν σας κοστίζει τίποτα άλλο πέρα μια απλή αντιγραφή και επικόλληση.
Καλύτερα ασφαλείς εκ των προτέρων παρά νομικά μπλεξίματα και συγγνώμες εκ των υστέρων.

Δεν παραχωρώ στο Facebook ή σε οποιονδήποτε από τους οργανισμούς που σχετίζονται με το Facebook να χρησιμοποιούν τις εικόνες, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις μου, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον. Με αυτή τη δήλωση, ανακοινώνω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή, κοινοποίηση ή λήψη οποιουδήποτε άλλου μέτρου μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικές και εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μπορεί να τιμωρηθεί από το νόμο: Το Facebook είναι πλέον δημόσιο ίδρυμα. Όλα τα μέλη πρέπει να δημοσιεύσουν αυτό το σημείωμα.

Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτή τη δημοσίευση.
Εάν δεν δημοσιεύσετε μια δήλωση τουλάχιστον μία φορά, θα επιτραπεί η χρήση των φωτογραφιών σας καθώς και οι πληροφορίες στις ενημερώσεις κατάστασης προφίλ.
ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. 
Αντιγραφή και επικόλληση.

Ο νέος αλγόριθμος επιλέγει τους ίδιους λίγους ανθρώπους - περίπου 25-που θα διαβάζουν τις αναρτήσεις σας.

Από κινητό:
Κρατήστε το δάχτυλό σας σε αυτή τη δημοσίευση και θα εμφανιστεί " αντιγραφή ".
Πατήστε " αντίγραφο ". 
Στη συνέχεια πηγαίνετε στη σελίδα σας, ξεκινήστε μια νέα δημοσίευση πιέστε παρατεταμένα με το δάχτυλο μέχρι να εμφανιστεί Εισαγωγή ή επικόληση, πατήστε Εισαγωγή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PSYHAS είπε

καλησπερα. Μουστειλε καποιος το παρακατω,δεν ξερω αν ισχυει. Μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις? Ειναι αναρτηση στο fb

Μην ξεχνάτε Αύριο ξεκινάει ο νέος κανόνας του Facebook όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες σας. 
Μην ξεχνάτε ότι η προθεσμία είναι σήμερα!!! 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δικαστική διαδικασία εναντίον σας. 
Ό,τι έχετε δημοσιεύσει θα γίνει δημόσιο από σήμερα - συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων.
Δεν σας κοστίζει τίποτα άλλο πέρα μια απλή αντιγραφή και επικόλληση.
Καλύτερα ασφαλείς εκ των προτέρων παρά νομικά μπλεξίματα και συγγνώμες εκ των υστέρων.

Δεν παραχωρώ στο Facebook ή σε οποιονδήποτε από τους οργανισμούς που σχετίζονται με το Facebook να χρησιμοποιούν τις εικόνες, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις μου, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον. Με αυτή τη δήλωση, ανακοινώνω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή, κοινοποίηση ή λήψη οποιουδήποτε άλλου μέτρου μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικές και εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μπορεί να τιμωρηθεί από το νόμο: Το Facebook είναι πλέον δημόσιο ίδρυμα. Όλα τα μέλη πρέπει να δημοσιεύσουν αυτό το σημείωμα.

Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτή τη δημοσίευση.
Εάν δεν δημοσιεύσετε μια δήλωση τουλάχιστον μία φορά, θα επιτραπεί η χρήση των φωτογραφιών σας καθώς και οι πληροφορίες στις ενημερώσεις κατάστασης προφίλ.
ΜΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. 
Αντιγραφή και επικόλληση.

Ο νέος αλγόριθμος επιλέγει τους ίδιους λίγους ανθρώπους - περίπου 25-που θα διαβάζουν τις αναρτήσεις σας.

Από κινητό:
Κρατήστε το δάχτυλό σας σε αυτή τη δημοσίευση και θα εμφανιστεί " αντιγραφή ".
Πατήστε " αντίγραφο ". 
Στη συνέχεια πηγαίνετε στη σελίδα σας, ξεκινήστε μια νέα δημοσίευση πιέστε παρατεταμένα με το δάχτυλο μέχρι να εμφανιστεί Εισαγωγή ή επικόληση, πατήστε Εισαγωγή.

Ελεος όμως!!!Δεν φτάνουν οι ............ που τα αναρτούν στο  ΦΒ  θα τα διαβάζουμε και εδώ;

Δημοσ.

Ψυχραιμια,δεν αναπαραγαγω τιποτα. Ερωτηση εκανα,σε νημα με πολυ σαφη τιτλο. Αντιθετως,ειναι σημαντικο να διευκρινιζουμε οταν κατι ειναι μουφα,γιατι μπορει καποιουν να παρασυρθουν. Προσοχη με τις εκφρασεις,ολοι ειμαστε σε ενταση. Ο λογος που το ρωτησα ειναι επειδη δε βρηκα πουθενα καμια τετοια ειδηση κι ο ανθρωπος που μου το εστειλε δεν εχει δωσει δειγματα αφελειας και φληναφηματων,οποτε μαλλον στη συγχυση που υπαρχει αυτο το διαστημα,μπορω να το αποδωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...