mindreader Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Επεσε χτες το facebook?(για μια ακομη φορα...) Με τα αποσταλθεντα μηνυματα χτες, τι εγινε; https://www.in.gr/2019/07/17/plus/medianews/epesan-facebook-kai-instagram/ Φιλος μου ειχε στο ψηστηρι μια γνωστη του, και της εστειλε μηνυμα χτες το πρωι. Ενω τις προηγουμενες ημερες ανταλλασαν μηνυματα κανονικα-ομορφα κι ωραια, στο χτεσινο του μηνυμα δεν του απαντησε. Εχουμε μεινει με την απορια, αν οντως ειδε το μηνυμα και δεν απαντησε, ή μηπως και δεν πηρε το μηνυμα του καθολου, λογω των προβληματων. Ξερει κανεις λοιπον, πως επηρεαστηκαν τα μηνυματα χτες και τι μπορει να εχει γινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super3bingo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Στις 10/4/2019 στις 10:38 ΜΜ, Salvation81 είπε Οπως ειπε και η Infinity απερριψε το αιτημα σου. Υπάρχει περίπτωση να έχει απορρίψει το αίτημα αλλά να παραμένει το Friend Request sent; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Τουλαχιστον σημερα ξερουμε οτι το συστημα τους επανηλθε, και οτι τα μηνυματα πηγαινουν κανονικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, super3bingo είπε Υπάρχει περίπτωση να έχει απορρίψει το αίτημα αλλά να παραμένει το Friend Request sent; Οχι, απλα εχει επιλογη μετα να πατησει spam ωστε να μην μπορεις να του κανεις αλλη. 17 λεπτά πριν, mindreader είπε Τουλαχιστον σημερα ξερουμε οτι το συστημα τους επανηλθε, και οτι τα μηνυματα πηγαινουν κανονικα; Εγω παντως χθες δεν ειχα θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδω παντως δειχνει ΟΛΗ την Ελλαδα σε προβλημα (στην υπολοιπη ευρωπη no problem), και απο κατω τα σχολια δινουν και περνουν (βεβαια εκει δεν λενε για Ελλαδα) https://downdetector.com/status/facebook-messenger/map/ Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει τρόπος να μην μπορούν να μου στείλουν μήνυμα άσχετοι στο facebook? Όχι να στέλνουν και να πηγαίνει στα "Αιτήματα μηνυμάτων" αλλά να μη μπορούν καθόλου να μου στείλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Πως μπορώ να δω την ημερομηνία δημιουργίας ενός profile-λογαριασμού στο facebook. Έχω φτιάξει έναν λογαριασμό στο facebook αλλά θέλω να δω πότε τον δημιούργησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Έχω ένα λογαριασμό messenger (χωρίς Facebook). Εάν φτιάξω Facebook με το ίδιο τηλέφωνο θα συνδεθούν μεταξύ τους έτσι ώστε να μην χάσω τις συνομιλίες μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 28/9/2019 στις 6:03 ΜΜ, @ngelos είπε Υπάρχει τρόπος να μην μπορούν να μου στείλουν μήνυμα άσχετοι στο facebook? Όχι να στέλνουν και να πηγαίνει στα "Αιτήματα μηνυμάτων" αλλά να μη μπορούν καθόλου να μου στείλουν. Νομιζω οτι για να γινει αυτο θα "κλειδωθουν" και τα friend request,εκτος και αν αυτος και εσυ εχετε καποιον κοινο φιλο. Απο τις ρυθμίσεις,πας στις επιλογές ιδιωτικοτητος και απο εκει επιλεγεις να μπορουν να σου στειλουν reQ μονο φιλοι των φιλων σου. Σε αυτο το σημειο υπαρχει τρυπα,καθως μαλλον δεν υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθουν αυτες οι επιλογες για ολους τους μη φιλους σου. Οτι "βοηθεια" υπαρχει Online ειναι αχρηστη,καθως αφορα πιο παλια μενου ρυθμισεων του facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Έχω βάλει να μπορούν να μου κάνουν αίτημα φιλίας μόνο φίλοι φίλων αλλά δυστυχώς μου στέλνουν άσχετοι μηνύματα. Θέλω με κάποιον τρόπο να το "κλειδώσω" αυτό αλλά δεν βρίσκω κάπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μπαινω στο fb απο υπολογιστη. Γιατι στον firefox μου εμφανιζει αυτα ενω τις ιδιες σελιδες αν τις βαλω στον chrome, μου τις δειχνει κανονικα διχως τα προβληματα που λεει παραπανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Minasant Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σας. Έκανα κατά λάθος αίτημα φιλίας σε ένα άτομο, το ακυρωσα μετά από δευτερόλεπτα μετά τον μπλόκαρα και έσβησα το εν λόγω προφίλ, η ειδοποίηση που πήγε οτι ο χρήστης τάδε σας έστειλε αίτημα φιλίας συνεχίζει να φαίνεται? SOS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 18 ώρες πριν, Minasant είπε Καλησπέρα σας. Έκανα κατά λάθος αίτημα φιλίας σε ένα άτομο, το ακυρωσα μετά από δευτερόλεπτα μετά τον μπλόκαρα και έσβησα το εν λόγω προφίλ, η ειδοποίηση που πήγε οτι ο χρήστης τάδε σας έστειλε αίτημα φιλίας συνεχίζει να φαίνεται? SOS! Η ειδοποίηση πήγε αμέσως στο κινητό του σίγουρα. Τώρα αν έσβησε πριν προλάβει να την δει δεν το γνωρίζω αλλά πιθανόν να την είδε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Στις 21/10/2019 στις 6:05 ΜΜ, Minasant είπε Καλησπέρα σας. Έκανα κατά λάθος αίτημα φιλίας σε ένα άτομο, το ακυρωσα μετά από δευτερόλεπτα μετά τον μπλόκαρα και έσβησα το εν λόγω προφίλ, η ειδοποίηση που πήγε οτι ο χρήστης τάδε σας έστειλε αίτημα φιλίας συνεχίζει να φαίνεται? SOS! Η ειδοποίηση θα του ήρθε αλλά δεν θα είδε απο ποιον χρήστη ήταν.😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Στις 23/10/2019 στις 3:08 ΜΜ, terminacode είπε Η ειδοποίηση θα του ήρθε αλλά δεν θα είδε απο ποιον χρήστη ήταν.😊 Στο ίδιο το facebook από την στιγμή που το ακύρωσες δεν φαίνεται τίποτα, μόνο αν ανοίξει το e-mail του λογαριασμού εκεί δυστυχώς ότι έρχεται δεν μπορεί να φύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα