Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα στειλει ενα friend request. Επι μερες εβλεπα το 'friend request sent' οταν εμπαινα στο συγκεκριμενο προφιλ.

Σημερα ειδα οτι στο εν λογω προφιλ εχει γινει μια νεα αναρτηση (αρα, σιγουρα εγινε login, αν ηταν αβεβαιο και δεν το ξεραμε), αλλα πλεον δεν εμφανιζει το 'friend request sent', ουτε και καμια αλλη ενημερωση ειδοποιηση.

Τι συνεβη; Ειδε το αιτημα; Αποδοχη; Απορριψη; Αν ηταν αποδοχη ομως, ξερω οτι θα το ελεγε το fb. Αρα δεν ηταν. Τι συνεβη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο παλι τι ειναι; Ποτε το βγαζει; Σας το εμφανιζει κι εσας; Ή το βγαζει αν μετρησει πολλες μαζεμενες απορριψεις απο friend requests?

To εβγαλε οταν πατησα να στειλω friend request.

spacer.png

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
Στις 7/4/2019 στις 3:25 ΜΜ, mindreader είπε

Ειχα στειλει ενα friend request. Επι μερες εβλεπα το 'friend request sent' οταν εμπαινα στο συγκεκριμενο προφιλ.

Σημερα ειδα οτι στο εν λογω προφιλ εχει γινει μια νεα αναρτηση (αρα, σιγουρα εγινε login, αν ηταν αβεβαιο και δεν το ξεραμε), αλλα πλεον δεν εμφανιζει το 'friend request sent', ουτε και καμια αλλη ενημερωση ειδοποιηση.

Τι συνεβη; Ειδε το αιτημα; Αποδοχη; Απορριψη; Αν ηταν αποδοχη ομως, ξερω οτι θα το ελεγε το fb. Αρα δεν ηταν. Τι συνεβη;

Οπως ειπε και η Infinity απερριψε το αιτημα σου.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, mindreader είπε

Αυτο παλι τι ειναι; Ποτε το βγαζει; Σας το εμφανιζει κι εσας; Ή το βγαζει αν μετρησει πολλες μαζεμενες απορριψεις απο friend requests?

To εβγαλε οταν πατησα να στειλω friend request.

spacer.png

Τελικα, αν δεν ξερεις καποιον, μαλλον ειναι προτιμοτερο να του στειλεις μηνυμα (αν το δει...), παρα friend request, αν καταλαβα καλα απο οσα διαβαζω εδω

https://www.facebook.com/help/community/question/?id=1625456814445208

Δημοσ.

Αν στειλεις μηνυμα σε ενα ατομο το οποιο δεν ειναι φιλος σου.. ομως υπαρχει ενας κοινος φιλος.. το μηνυμα θα του εμφανιστει κανονικα στα εισερχομενα η στα φιλτραρισμενα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει καποιος που εχει ρυθμισει να μην βλεπει κανεις τις επαφες του(φιλοι/μη φιλοι), να δωσει πληρη προσβαση στο να ειναι ορατα τα στοιχεια των φιλων του, σε συγκεκριμενο φιλικο προφιλ?

Κατι σαν εξαιρεση δηλαδη. Ή ειναι ολοι τα βλεπουν ολα ή τιποτε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, mindreader said:

Μπορει καποιος που εχει ρυθμισει να μην βλεπει κανεις τις επαφες του(φιλοι/μη φιλοι), να δωσει πληρη προσβαση στο να ειναι ορατα τα στοιχεια των φιλων του, σε συγκεκριμενο φιλικο προφιλ?

Μπορεί, με την επιλογή Custom.

image.png.941f5bc16cd95ce3168298e7f192b702.png

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια καθε φορα που κάνω like αλουγεται ενας ηχος. Πως θα κανω να σταματήσει να ακουγεται. Ψάχνω και στις λύσεις που διαβαζω στο ιντερνετ το μενου διαφερει απο αυτο που εχω. Χρησιμοποιω την εφαρμογη στο android. Θα σκάσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, vasioula1 είπε

Ρε παιδια καθε φορα που κάνω like αλουγεται ενας ηχος. Πως θα κανω να σταματήσει να ακουγεται. Ψάχνω και στις λύσεις που διαβαζω στο ιντερνετ το μενου διαφερει απο αυτο που εχω. Χρησιμοποιω την εφαρμογη στο android. Θα σκάσω

Ρυθμισεις και απορρητο

Ρυθμισεις

Αρχεια μεσων και επαφες

Ηχοι στην εφαρμογη -> απο on σε off (απο μπλε δεξια πηγαινε το αριστερα σε ασπρο)

Επεξ/σία από ritchie77
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή τη 'μπαρα', 'people you may know', την βγάζει σε όλους; Σε ολα τα προφιλ; Καποια στιγμη ισως; Ποτε την εμφανιζει; Εγω θυμαμαι παλια δεν την εβλεπα, και τωρα τελευταια μου την εμφανιζει, διχως να αλλαξω κατι εγω.(μιλω για προσβαση απο υπολογιστη ομως)

Φανταζομαι βεβαια οτι στα κινητα λογω ελλειψης χωρου στην οθονη, δεν θα το δειχνει ποτε;

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, mindreader είπε

Αυτή τη 'μπαρα', 'people you may know', την βγάζει σε όλους; Σε ολα τα προφιλ; Καποια στιγμη ισως; Ποτε την εμφανιζει; Εγω θυμαμαι παλια δεν την εβλεπα, και τωρα τελευταια μου την εμφανιζει, διχως να αλλαξω κατι εγω.(μιλω για προσβαση απο υπολογιστη ομως)

Φανταζομαι βεβαια οτι στα κινητα λογω ελλειψης χωρου στην οθονη, δεν θα το δειχνει ποτε;

Εκει σου βγαζει ατομα που ειτε ειναι νεοι χρηστες και εχουν ελαχιστους φιλους, ειτε ειναι φιλοι με καποιον που εχει το ιδιο ονομα με εσενα, ειτε ειναι φιλοι φιλων ειτε ειναι στα ιδια γκρουπ με εσενα και παλι εχουν ελαχιστους φιλους.

Οχι στα κινητα δεν φαινεται αποτι θυμαμαι.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mindreader είπε

3 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Εκει σου βγαζει ατομα που ειτε ειναι νεοι χρηστες και εχουν ελαχιστους φιλους, ειτε ειναι φιλοι με καποιον που εχει το ιδιο ονομα με εσενα, ειτε ειναι φιλοι φιλων ειτε ειναι στα ιδια γκρουπ με εσενα και παλι εχουν ελαχιστους φιλους.

Μια χαρά το δείχνει και στα κινητά αν προσέξεις. Σου προτεινει άτομα που έχεις και στο ινσταγκραμ αν δεν τα εχεις στο fb. Επισης αν εχεις δωσει προσβαση στη λιστα τηλεφωνων του κινητου σου σου δειχνει και αυτα τα ατομα ως προτεινομενα

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/4/2019 στις 6:17 ΜΜ, mindreader είπε

Στις 27/4/2019 στις 7:15 ΜΜ, Salvation81 είπε

Στις 27/4/2019 στις 11:16 ΜΜ, ritchie77 είπε

Μια χαρά το δείχνει και στα κινητά αν προσέξεις. Σου προτεινει άτομα που έχεις και στο ινσταγκραμ αν δεν τα εχεις στο fb. Επισης αν εχεις δωσει προσβαση στη λιστα τηλεφωνων του κινητου σου σου δειχνει και αυτα τα ατομα ως προτεινομενα

Για να εμφανιστεί η συγκεκριμένη μπάρα, πρέπει να την ενεργοποιήσεις ή εμφανίζεται αυτόματα; 

Υπάρχει κάποιος άμεσος λόγος στο αν θα εμφανιστεί σε ενα προφίλ δηλαδή ή όχι; Γιατί εμένα δε μου την εμφανίζει. Ούτε στην ιστοσελίδα, αλλά ούτε και στην εφαρμογή του Fb. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...