mentoras99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Στο θεμα της δηλωσης τοποθεσιας, ειναι 'οτι δηλωσεις' και 'αν δηλωσεις';Γιατι κανω μια ευρεση για άτομα σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, και μου βγαζει 'και καλα', οτι 'μενουν' εκει, ολες οι απιθανες φυλες της γης! Κινεζοι, άλλοι απωανατολιτες, ινδοι, πακιστανοι κλπ, που ειμαι σιγουρος, σιγουρατατος δε για συγκεκριμενες περιοχες πχ της επαρχιας, οτι δεν ξερουν οχι τις συγκεκριμενες περιοχες, αλλα ουτε καν που πεφτει η Ελλαδα στο χάρτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Εν τω μεταξυ, παρατηρω κι αλλα 'κουλα' και ανεξηγητα, για μενα τουλαχιστον. Δηλαδη σε ελληνικα sites, πχ το γνωστο myphone.gr κλπ, βλεπεις οτι εχουν κανει 'like' το site κατι μαλαισιανοί, που επίσης δεν ξερω τι δουλεια μπορει να εχουν με ενα ελληνικο site για κινητη τηλεφωνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Θυμάμαι από έρευνα που έκαναν bloggers σχετικά με την προώθηση των σελίδων τους μέσω διαφήμισης στο facebook (νόμιμος τρόπος καθώς πληρώνεις στο facebook για αυτό, και όχι μέσω τρίτων που υπόσχονται αύξηση των likes), ένα μέρος από likes που πήραν ήταν από άσχετες χώρες και άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Θυμάμαι από έρευνα που έκαναν bloggers σχετικά με την προώθηση των σελίδων τους μέσω διαφήμισης στο facebook (νόμιμος τρόπος καθώς πληρώνεις στο facebook για αυτό, και όχι μέσω τρίτων που υπόσχονται αύξηση των likes), ένα μέρος από likes που πήραν ήταν από άσχετες χώρες και άτομα. Κατι καταλαβα, αλλα οχι ακριβως! Αγορασαν διαφημιστικο πακετο με Likes? Το εξηγεις λιγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέσω facebook μπορείς να αγοράσεις πακέτο προβολής (ουσιαστικά είναι αυτό που βλέπουμε συχνά ως χορηγούμενη δημοσίευση).Αυτός που το αγοράζει μπορεί να ορίσεις target group (ηλικία, χώρα, πόσοι θες να το δουν κά) και για πόσο χρόνο θες να εμφανίζεται (πληρώνεις ανάλογα). Τότε συχνά αυτές οι προβολές καταλήγουν και σε άτομα εκτός target group και να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό είναι νόμιμο. Τώρα υπάρχουν και εταιρείες που διαφημίζουν πως μπορούν να σου πουλήσουν likes κατά χιλιάδες. Συνήθως αυτά τα likes είναι από χώρες όπως Αίγυπτο, Ινδονησία, Μαλαισία κά. Το facebook ισχυρίζεται πως τέτοιες πρακτικές τις κυνηγάει και αφαιρεί αυτά τα likes. Βρήκα και ένα άρθρο που είχα διαβάσει παλιότερα.http://www.technologyreview.com/view/530961/the-hidden-world-of-facebook-like-farms/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ioankav, εχεις δικιο! Μολις διαβασα σε αυτο το post http://www.insomnia.gr/_/articles/apple/apple/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD-r8535 το εξης (αντιγραφω): "προσωπικα γνωριζω αρκετες underground hacking ιστοσελιδες που εχουν ειδικη κατηγορια στην οποια αγοραζεις τετοιες υπηρεσιες. 1000 like στην σελιδα σου στο facebook για 50 δολάρια και κατι τετοια ομορφα. βλεπεις κανονικα τις φωτογραφιες του καθενος και διαλεγεις ατομο (συνηθως ομαδα ατομων). και εννοειται οτι αυτοι που καθονται να φτιαξουν τα ψευτικα προφιλ θα παρουν ενα πολυ μικρο ποσοστο αφου ειναι συνηθως μεσαζοντες. κοιταξτε τα like σε μια οποιαδηποτε εικονα οποιασδηποτε ξενης σελιδας με πολλα μελη στο facebook και θα δειτε οτι κανει μπαμ οτι το 90% ειναι από ψευτικα προφιλ, Να αναφερω ακόμα οτι σε αυτες τις αγγελιες, τα περισσοτερα ατομα που αναλαμβανουν τετοιες εργασιες ειναι απο το Πακισταν. (κατι που επισης θα ψιλοκαταλαβετε αν δειτε τα ονοματα των ψευτικων προφιλ)" Τι να πω....facebook....αηδίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Υπαρχει καμια εφαρμογη υπολογιστη, να μου επιτρεπει να παρακολουθω νεες δημοσιευσεις, σε σελιδες facebook της επιλογης μου; Ξερω οτι αυτο γινεται μεσα απο τον προσωπικο τοιχο στο facebook, για θεμα που 'μου αρεσουν', αλλα θεωρω οτι υπαρχει γενικα πολυ clutter, και θα ηθελα κατι πιο ευχρηστο/μαζεμενο/compact, πχ οπως υπαρχουν προγραμματα rss readers να παρακολουθεις δημοσιευσεις σε blogs και sites. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μπορεις να βαλεις τις σελιδες που σε ενδιαφερουν σε μια λιστα και να τις βλεπεις εκει. Προσωπικα αυτο κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberG Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Στο link https://cybersecurity.gr/facebook-new-terms-article/ θα βρείτε ένα ενημερωτικό άρθρο για τους όρους χρήσης στο Facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μπορεις να βαλεις τις σελιδες που σε ενδιαφερουν σε μια λιστα και να τις βλεπεις εκει. Προσωπικα αυτο κανω. Εντος της σελιδας του fb παλι; Πως; (να δω αν βολευει κι αν ειναι πρακτικο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Εντος της σελιδας του fb παλι; Πως; (να δω αν βολευει κι αν ειναι πρακτικο) Αναγκαστικά ναι. Πας στη σελιδα που σε ενδιαφερει, κανεις scroll πάνω απο το "Μου αρεσει" και μετα "προσθηκη στις λιστες ενδιαφέροντος". Δημιουργεις μια νεα λιστα και με τον ιδιο τροπο προσθετεις οσες ακομη σελιδες θες. Αυτη τη λιστα θα τη βρεις στη κεντρικη σελιδα του φμπ, στα αριστερα κατω στα "ενδιαφεροντα". Μετα απο αριστερα του, εμφανιζεται ενα γραναζι. Πατα και προσθηκη στα αγαπημενα, να παει πανω πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 εγω να κανω μια ερώτηση ? εχω 2 σελιδες στο facebook, εαν διαγράψω ή απενεργοποιησω τον main λογαριασμο μου τις σελιδες που εχω θα μπορω να τις διαχειριζομαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 λογικα οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chakotay7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέσω facebook μπορείς να αγοράσεις πακέτο προβολής (ουσιαστικά είναι αυτό που βλέπουμε συχνά ως χορηγούμενη δημοσίευση). Αυτός που το αγοράζει μπορεί να ορίσεις target group (ηλικία, χώρα, πόσοι θες να το δουν κά) και για πόσο χρόνο θες να εμφανίζεται (πληρώνεις ανάλογα). Τότε συχνά αυτές οι προβολές καταλήγουν και σε άτομα εκτός target group και να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό είναι νόμιμο. Τώρα υπάρχουν και εταιρείες που διαφημίζουν πως μπορούν να σου πουλήσουν likes κατά χιλιάδες. Συνήθως αυτά τα likes είναι από χώρες όπως Αίγυπτο, Ινδονησία, Μαλαισία κά. Το facebook ισχυρίζεται πως τέτοιες πρακτικές τις κυνηγάει και αφαιρεί αυτά τα likes. Βρήκα και ένα άρθρο που είχα διαβάσει παλιότερα. http://www.technologyreview.com/view/530961/the-hidden-world-of-facebook-like-farms/ τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή, πάντως η εφευρετικότητα του κόσμου δεν παίζεται και όλα αυτά απλά για...λάϊκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Απορω παντως πως αρκετοι χρησιμοποιουν το facebook για dating. Αφου δεν βλεπεις ποτε κανει login καποιος, ποτε ηταν online. Καταλαβαινω βεβαια, οτι μαλλον 'παιχνιδι' γινεται με 'καμενα' ατομα που συνεχως ανεβαζουν νεο υλικο, οποτε εκει εκ των πραγματων καταλαβαινεις οτι ο αλλος 'υπαρχει'.... Μπορει ομως εγω να βλεπω ενα προφιλ, και ο αλλος να εχει πεθανει χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα