Προς το περιεχόμενο

Facebook χαζές απορίες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εννοω οτι βλεπω τα εικονιδια του προφιλ των χρηστων.

Αν βλεπεις το τελευταιο εικονιδιο στην δεξια κατω γωνια οσων μηνυματων στελνεις τοτε προφανως δεν θελουν να σου μιλησουν.

Επεξ/σία από Salvation81
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 518
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

25 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αν βλεπεις το τελευταιο εικονιδιο στην δεξια κατω γωνια οσων μηνυματων στελνεις τοτε προφανως δεν θελουν να σου μιλησουν.

Οχι, στα αριστερα ειναι! Αρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mindreader είπε

Οχι, στα αριστερα ειναι! Αρα;

Στα αριστερα ειναι οπως και να εχει η φωτο του προφιλ για να ξερεις σε ποιον εχεις στειλει το μηνυμα.
Γιατι μπερδευεσαι χωρις λογο; Νομιζω οι φωτος που ανεβασα ειναι ξεκαθαρες.

Επεξ/σία από Salvation81

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Η εικόνα που έστειλα είναι για τον Messenger. Στον υπολογιστή υπάρχει η ένδειξη «Seen» όταν δει ο άλλος το μήνυμα.

Π.χ.: image.png.13804de9eb38a4f315cecc520fc30263.png

Υπαρχει Μονο οταν εισαι στην κεντρικη σελιδα και ανοιγεις παραθυρακια κατω δεξια. Αν μπεις στo messenger απο την πανω αριστερα λιστα ομως οχι.

Επεξ/σία από Salvation81

5 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Η εικόνα που έστειλα είναι για τον Messenger. Στον υπολογιστή υπάρχει η ένδειξη «Seen» όταν δει ο άλλος το μήνυμα.

Π.χ.: image.png.13804de9eb38a4f315cecc520fc30263.png

Στον υπολογιστη, το τικαρισμα v, το εχω δει. Δεν λεει seen. Δεν ξερω αν το λεει τον πρωτο καιρο, και επειτα το αφαιρει. Αλλα δε με πειραζει. Βλεποντας το v, ξερω οτι το ειδε.

Τα λοιπα που λετε δεν εχω δει ποτε ομως.

Εδω ειναι δυο εικονιδια, απο προφιλ στα οποια εχω στειλει μηνυμα.

ic.jpg

Ειναι απο το παραθυρακι με τον κεραυνο, πανω δεξια.

Το πρωτο προφιλ δειχνει αυτο το βελακι. Αγνωστο αν ειδε, μαλλον δεν ειδε το μηνυμα μου.

Το δευτερο ειχε γινει αιτημα φιλιας, και εγινε αποδεκτο.

Αυτα τα κυκλακια που λετε εσεις, δεν ξερω που τα βλεπετε.

8 λεπτά πριν, mindreader είπε

Στον υπολογιστη, το τικαρισμα v, το εχω δει. Δεν λεει seen. Δεν ξερω αν το λεει τον πρωτο καιρο, και επειτα το αφαιρει. Αλλα δε με πειραζει. Βλεποντας το v, ξερω οτι το ειδε.

Τα λοιπα που λετε δεν εχω δει ποτε ομως.

Εδω ειναι δυο εικονιδια, απο προφιλ στα οποια εχω στειλει μηνυμα.

ic.jpg

Ειναι απο το παραθυρακι με τον κεραυνο, πανω δεξια.

Το πρωτο προφιλ δειχνει αυτο το βελακι. Αγνωστο αν ειδε, μαλλον δεν ειδε το μηνυμα μου.

Το δευτερο ειχε γινει αιτημα φιλιας, και εγινε αποδεκτο.

Αυτα τα κυκλακια που λετε εσεις, δεν ξερω που τα βλεπετε.

Οπως σου εξηγησα πιο πανω αυτα που δειχνεις δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με το αν διαβασε καποιος το μηνυμα σου. Αυτα απλα ειναι για να βλεπεις σε ποιον εχεις στειλει ενα μηνυμα.

Υπάρχει τρόπος να προσθέσω φωτογραφίες σε άλμπουμ, cover photo και να μην εμφανίζεται αυτή η ανανέωση στο news feed δημόσια σε φίλους και λοιπούς?

Δεν θέλω να βάλω την ρύθμιση only me και να τις βλέπω μόνο εγώ. Απλά θέλω να προσθέσω φωτό και να τις βλέπουν όλοι μόνο όταν μπούνε στο προφίλ μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ronnie79 είπε

Υπάρχει τρόπος να προσθέσω φωτογραφίες σε άλμπουμ, cover photo και να μην εμφανίζεται αυτή η ανανέωση στο news feed δημόσια σε φίλους και λοιπούς?

Δεν θέλω να βάλω την ρύθμιση only me και να τις βλέπω μόνο εγώ. Απλά θέλω να προσθέσω φωτό και να τις βλέπουν όλοι μόνο όταν μπούνε στο προφίλ μου.

Οταν τις ανεβαζεις σε αλμπουμ δεν εχει κουτακι που σου λεει αν θελεις η οχι να βγει ειδοποιηση; Τελευταια φορα που ανεβασα πριν κανα διμηνο ειχε.

Επεξ/σία από Salvation81

4 λεπτά πριν, ronnie79 είπε

Όταν ανεβάζω φωτό έχει την επιλογή "who should see this". 

Δεν νομίζω να υπάρχει αυτό που θέλω

Παραξενο, σε σελιδα που εχω οταν παω να ανεβασω με ρωταει αν θελω να υπαρξει ειδοποιηση αλλα οταν παω να ανεβασω φωτο στο προφιλ οχι. Μαλλον δεν υπαρχει κατι τετοιο.

• 1 μήνα μετά...

Ανακαλυψα, στην ιστοσελιδα, την επιλογη 'people you may know', που προτεινει ο αλγοριθμος του fb. Δεν ειναι κακη ιδεα...τωρα τι και αν βγαινει απο ολο αυτο, ειναι ενα ερωτημα φυσικα...

Στις 5/3/2019 στις 11:07 ΠΜ, mindreader είπε

Ανακαλυψα, στην ιστοσελιδα, την επιλογη 'people you may know', που προτεινει ο αλγοριθμος του fb. Δεν ειναι κακη ιδεα...τωρα τι και αν βγαινει απο ολο αυτο, ειναι ενα ερωτημα φυσικα...

Που βρίσκεται αυτη η επιλογή; 

Δε μου την εμφανίζει καπου.. 

Κάποιος να μας βοηθήσει να καταλάβω γιατί δεν έχω πρόσβαση σε μάρκετplace,στο παλιό προφίλ 6 χρόνον έχω πρόσβαση ενώ λογαριασμό της συζύγου 2 χρόνον μου βγάζει σφάλμα αν πατάω για το market place που σαν κοινότητα από φβ δεν υπάρχει

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Υπαρχει καποιο 'εργαλειο', πιθανως καποια σελιδα-online υπηρεσια εκτος fb, να μου δειχνει-να μου δινει, εξτρα πληροφοριες για ενα fb account? Δεν ξερω απο που/πως μπορει να τις αντλει, αν το προφιλ δεν δειχνει στοιχεια, αλλα υπαρχουν και διαφορα 'api'(προγραμματιστικα), και κατι μπορει να γινεται.

Πχ βλεπω ενα προφιλ, χωρις εικονα, χωρις ποστ, χωρις about, χωρις τιποτε, εντελως κενο. Θα μπορουσα καπως να μαθω, πχ ποτε δημιουργηθηκε εστω; ή οτι αλλο σχετικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...