Προς το περιεχόμενο

Facebook χαζές απορίες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, mindreader είπε

Για μια ακομη φορα, αναρωτιεμαι ποσο...αθλια δουλευει το συστημα μηνυματων του fb.

Ας θυμηθουμε πως ξεκινησε, παλια. Να βρεις παλιους φιλους, συναδελφους, συμφοιτητες, συμμαθητες κλπ.

Αρα, στελνεις message σε προσωπα που μπορει να εχεις να τα δεις και χρονια, να εχετε χαθει....

Δεν μπορει, να εχω στειλει πχ μηνυματα σε δεκα παλιους γνωστους και φιλους, να βλεπω οτι ανανεωνουν τη σελιδα τους (αρα, ξερω οτι μπαινουν fb-κι οχι οτι εχουν να μπουν μηνες), και να μην απαντα κανεις στα μηνυματα μου...

Η κατασταση πρεπει να ναι οτι να ναι,.................

Στα μηνυματα που στελνεις υπαρχει το "seen"?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 518
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Iris_89 είπε

Στα μηνυματα που στελνεις υπαρχει το "seen"?

Εννοεις το γνωστο 'v', σαν check? Αν εννοεις αυτο, οχι. Αν εννοεις κατι αλλο, δωσε ενα screenshot για να το καταλαβω.

Επεξ/σία από mindreader

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εννοεις το γνωστο 'v', σαν check? Αν εννοεις αυτο, οχι. Αν εννοεις κατι αλλο, δωσε ενα screenshot για να το καταλαβω.

Πλεον οταν καποιος διαβαζει ενα μυνημα σου βαζει διπλα στο μυνημα ενα πολυ μικρο στρογγυλο thumbnail της φωτο που εχει στο προφιλ.

Επεξ/σία από Salvation81

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Πλεον οταν καποιος διαβαζει ενα μυνημα σου βαζει διπλα στο μυνημα ενα πολυ μικρο στρογγυλο thumbnail της φωτο που εχει στο προφιλ.

it does not make sense. ΟΛΑ ανεξαιρετως τα μηνυματα εχουν διπλα το στρογγυλο thumbnail με την εικονα του προφιλ. Ανεκαθεν, οσο θυμαμαι τα τελευταια χρονια, ετσι ηταν. Δεν νομιζω οτι αυτο σημαινει κατι, ποσο μαλλον οτι διαβαστηκε ενα μηνυμα.

Επεξ/σία από mindreader

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mindreader είπε

it does not make sense. ΟΛΑ ανεξαιρετως τα μηνυματα εχουν διπλα το στρογγυλο thumbnail με την εικονα του προφιλ. Ανεκαθεν, οσο θυμαμαι τα τελευταια χρονια, ετσι ηταν. Δεν νομιζω οτι αυτο σημαινει κατι, ποσο μαλλον οτι διαβαστηκε ενα μηνυμα.

Οχι, οταν στελνεις ενα μυνημα εσυ το εχει ΜΟΝΟ αν το εχει διαβασει ο αλλος.

Οταν σου στελνουν και το διαβαζεις ναι εχει το δικο σου thumbnail.

Δες αυτα που ανεβασε η/ο 1nfinity.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1

Παιδια, εγω σε οτι μηνυμα εχω στειλει, μονο thumbnails βλεπω. Ποτε δεν εχω δει, κανενα απο τα 3 κυκλακια. Τι μου λετε, οτι ολοι, συνειδητα, διαβαζουν τα μηνυματα μου, και λες και ειναι συνενοημενοι απαντες(δεκαδες...) και λες και ειναι και θυμωμενοι απαντες(αν ειναι δυνατον), κανεις δεν απαντα στα μηνυματα μου;;;;;;

26 λεπτά πριν, mindreader είπε

Παιδια, εγω σε οτι μηνυμα εχω στειλει, μονο thumbnails βλεπω. Ποτε δεν εχω δει, κανενα απο τα 3 κυκλακια. Τι μου λετε, οτι ολοι, συνειδητα, διαβαζουν τα μηνυματα μου, και λες και ειναι συνενοημενοι απαντες(δεκαδες...) και λες και ειναι και θυμωμενοι απαντες(αν ειναι δυνατον), κανεις δεν απαντα στα μηνυματα μου;;;;;;

Αν διπλα στο μυνημα που εστειλες εχει thumbnail την φωτο προφιλ τους το εχουν διαβασει. Τωρα γιατι δεν απαντανε αυτο πως να το ξερουμε;

Μηπως ομως κανεις λαθος και αλλα λεμε και αλλα καταλαβαινεις; Πιο πιθανο απο το να σε γραφουν ολοι οπως λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αν διπλα στο μυνημα που εστειλες εχει thumbnail την φωτο προφιλ τους το εχουν διαβασει. Τωρα γιατι δεν απαντανε αυτο πως να το ξερουμε;

Μηπως ομως κανεις λαθος και αλλα λεμε και αλλα καταλαβαινεις; Πιο πιθανο απο το να σε γραφουν ολοι οπως λες.

Μα το εικονακι με την εικονα του προφιλ, το εμφανιζει, το ιδιο δευτερολεπτο που στελνω το μηνυμα. Το εμφανιζει παντα, και απο την πρωτη στιγμη που στελνω μηνυμα. Δηλαδη το διαβαζουν ολοι εκεινη τη στιγμη;;; Και ολως τυχαιως δεν απανταει και ποτε κανεις;

Επεξ/σία από mindreader

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, mindreader είπε

Μα το εικονακι με την εικονα του προφιλ, το εμφανιζει, το ιδιο δευτερολεπτο που στελνω το μηνυμα. Το εμφανιζει παντα, και απο την πρωτη στιγμη που στελνω μηνυμα. Δηλαδη το διαβαζουν ολοι εκεινη τη στιγμη;;; Και ολως τυχαιως δεν απανταει και ποτε κανεις;

Λοιπον απο πανω προς τα κατω (απο το δικο μου messenger).

Μηνυμα που Δεν εχει διαβαστει.

Μηνυμα που Εχει διαβαστει αλλα το ατομο που το διαβασε δεν σε εκανε accept (καθε φορα που καποιος βλεπει μηνυμα απο καποιον αλλο για πρωτη φορα πρεπει να τον αποδεχτει για να μπορουν να συνομιλουν αυτα τα 2 ατομα)

Μηνυμα που Εχει διαβαστει απο καποιον που μπορεις να συνομιλησεις.

2019-01-16-9-55-37.jpg

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
  • Thanks 1

24 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Λοιπον απο πανω προς τα κατω (απο το δικο μου messenger).

Μηνυμα που Δεν εχει διαβαστει.

Μηνυμα που Εχει διαβαστει αλλα το ατομο που το διαβασε δεν σε εκανε accept (καθε φορα που καποιος βλεπει μηνυμα απο καποιον αλλο για πρωτη φορα πρεπει να τον αποδεχτει για να μπορουν να συνομιλουν αυτα τα 2 ατομα)

Μηνυμα που Εχει διαβαστει απο καποιον που μπορεις να συνομιλησεις.

2019-01-16-9-55-37.jpg

Ποτε δεν εχω δει αυτα τα εικονακια. ΠΟΤΕ.

Μια υποψια ηρθε στο μυαλο ομως:
Αν και δεν επρεπε να παιζει ρολο.
Εγω μπαινω fb απο υπολογιστη με browser.
Εσεις μιλατε, για εφαρμογη απο το κινητο;
Αλλα δειχνει στο μεν, αλλα στο δε?
Μπαινει κανεις απο υπολογιστη;

23 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ποτε δεν εχω δει αυτα τα εικονακια. ΠΟΤΕ.

Μια υποψια ηρθε στο μυαλο ομως:
Αν και δεν επρεπε να παιζει ρολο.
Εγω μπαινω fb απο υπολογιστη με browser.
Εσεις μιλατε, για εφαρμογη απο το κινητο;
Αλλα δειχνει στο μεν, αλλα στο δε?
Μπαινει κανεις απο υπολογιστη;

Απο PC μπαινω και εγω, απλα οταν μπαινεις στα μηνυματα πλεον ολη η οθονη γυριζει στο messenger, δεν ειναι οπως παλια που απλα ανοιγε ενα κουτακι στα αριστερα τις οθονης.

4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Απο PC μπαινω και εγω, απλα οταν μπαινεις στα μηνυματα πλεον ολη η οθονη γυριζει στο messenger, δεν ειναι οπως παλια που απλα ανοιγε ενα κουτακι στα αριστερα τις οθονης.

Αρα θα επρεπε να βλεπουμε, μαλλον τα ιδια.

Δεν με πιστευεις, οτι βλεπω παντου τα thumbnails?

1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Αρα θα επρεπε να βλεπουμε, μαλλον τα ιδια.

Δεν με πιστευεις, οτι βλεπω παντου τα thumbnails?

Εσυ δεν ειπες πριν λιγο οτι δεν εχεις δει ποτε αυτα τα εικονιδια;

6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εσυ δεν ειπες πριν λιγο οτι δεν εχεις δει ποτε αυτα τα εικονιδια;

Εννοω οτι βλεπω τα εικονιδια του προφιλ των χρηστων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...