Salvation81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, mindreader είπε Κατα καιρους, περνω σχεδον επαναληπτικα, μια στο τοσο, απο συγκεκριμενα προφιλ. Φυσικα, με τη μικρη εμπειρια μου, εχω παρει γραμμη πως χειριζεται το fb το θεμα αυτο, για να σε 'μπλεξει' πιο πολυ στα γραναζια του: σου εχει συνηθως μια μπαρα (σε υπολογιστη τουλαχιστον), που σου δειχνει κατι σαν προτεινομενα προφιλ, για επικοινωνια, φιλια κλπ (αν εχω καταλαβει και αν τα λεω καλα, δεν ειμαι ειδικος...) Παμε παρακατω τωρα.... Σημερα, για ενα απο τα πολλα προφιλ που κατα καιρους επισκεπτομαι, αλλα διχως καμια αλλη επικοινωνια εκατερωθεν, και ουτε αιτημα φιλιας, βλεπω αυτο: οπου διπλα απο την ανω-κατω τελεια, ειχε το ονομα απο το εν λογω προφιλ. Ερωτηση: ειναι κι αυτο μια απο τις αυτοματοποιημενες διαδικασιες του fb? Ή ενήργησε με καποιο τροπο ο ανθρωπος που εχει το αλλο προφιλ? (πχ ανταποδιδει επισκεψεις σε εμενα, διχως να το ξερω, ή αν υπαρχει αλλη διαδικασια, περα απο το αιτημα φιλιας, που αυτο δεν ειναι αιτημα φιλιας). Τι ειναι εν τελει αυτο; Και σημαινει κατι, ή τιποτε; Αν εχεις και αλλο προφιλ και τον εχεις φιλο αυτο το ατομο στο βγαζει να τον κανεις εκει (εφοσον εντοπιζει πως εισαι πρακτικα ο ιδιος ανθρωπος με το ιδιο IP). Απο την αλλη αν ειναι νεο προφιλ και δεν εχει φιλους και δεν εχεις και εσυ πολλους φιλους η εχεις να κανεις πολυ καιρο και αυτο μπορει να γινει. Τελος αν επισκετεσαι συχνα ενα προφιλ και το βλεπει το FB μπορει γιαυτο να στο κανει. Καθενα απο τα 3 μπορει να παιζει.
mindreader Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Η μονη εκδοχη που βλεπω να εχει καποια βαση με την πραγματικοτητα, ειναι η τριτη. Κανει προταση, λογω των συχνων επισκεψεων. Εντυπωση μου κανει ομως, γιατι κανει suggestion για ενα προφιλ, σε σχεση με τα αλλα, που τα επισκεπτομαι ισοδυναμες φορες, και ειναι ολα -κατ'εμε, της ιδιας βαρυτητας, μονο το location ειναι κοινο, και κανενα αλλο σημειο συσχετισης.
Salvation81 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, mindreader είπε Η μονη εκδοχη που βλεπω να εχει καποια βαση με την πραγματικοτητα, ειναι η τριτη. Κανει προταση, λογω των συχνων επισκεψεων. Εντυπωση μου κανει ομως, γιατι κανει suggestion για ενα προφιλ, σε σχεση με τα αλλα, που τα επισκεπτομαι ισοδυναμες φορες, και ειναι ολα -κατ'εμε, της ιδιας βαρυτητας, μονο το location ειναι κοινο, και κανενα αλλο σημειο συσχετισης. Μπορει να μην εχει πολλους φιλους, μπορει να εχετε κοινο φιλου φιλο και πολλα αλλα. Γενικα οι αλγοριθμοι του Facebook δεν ειναι ποτε τυχαιοι. 1
mindreader Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μπορει να μην εχει πολλους φιλους, μπορει να εχετε κοινο φιλου φιλο και πολλα αλλα. Γενικα οι αλγοριθμοι του Facebook δεν ειναι ποτε τυχαιοι. Σωστο. Το μονο σιγουρο, το εντελως σιγουρο, ειναι οτι δεν προερχεται απο το χρηστη, αλλα απο το fb.
fearless Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μπορει καποιος να μου πει αν εχω την δυνατοτητα να μην δεχομαι αιτηματα φιλιας απο κανεναν, ουτε απο φιλους φιλων;
Salvation81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, fearless είπε Μπορει καποιος να μου πει αν εχω την δυνατοτητα να μην δεχομαι αιτηματα φιλιας απο κανεναν, ουτε απο φιλους φιλων; Απο οσο ξερω οχι, η απο ολους η μονο απο φιλους φιλων.
fearless Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Ναι δεν μπορεις να κανεις τιποτα να απαλλαγεις, τι να πεις.
momotis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Χαιρετώ θέλω να μεταφέρω μόνο τα groups(αν αυτό γίνεται γιατι είναι ιδιωτικά) και τα pages(και people) που ακολουθώ η έχω κάνει like απο το υπάρχον προφίλ σε ένα νέο.Όχι φίλους. Υπάρχει καποιος γρήγορος τρόπος?
Salvation81 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Στις 3/12/2018 στις 12:29 ΜΜ, momotis είπε Χαιρετώ θέλω να μεταφέρω μόνο τα groups(αν αυτό γίνεται γιατι είναι ιδιωτικά) και τα pages(και people) που ακολουθώ η έχω κάνει like απο το υπάρχον προφίλ σε ένα νέο.Όχι φίλους. Υπάρχει καποιος γρήγορος τρόπος? Να μεταφερεις οτι ακολουθεις σε ενα προφιλ απο ενα αλλο οχι, μπορεις να κανεις invite βεβαια το αλλο προφιλ στα γκρουπ που ακολουθεις ενα ενα (αν το αλλο προφιλ το εχεις στους φιλους σου). 1
mindreader Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Ψαχνω μια παλιοτερη αναρτηση σε ενα προφιλ. Υπαρχει καποιος τροπος αναζητησης, οταν ξερω τι ακριβως ψαχνω; Πηγαινοντας πισω-κατω σειριακο, θελει πολυ χρονο και ειναι κουραστικο.
Salvation81 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Αν θυμασαι τι εγραφε η αναρτηση μπορεις να κανεις μια κανονικη αναζητηση οπως κανεις για προφιλ επανω στην μπαρα και να επιλεξεις δημοσιευσεις. Βεβαια και εκει μπορει να σου βγαλει πολλα. 1
ταμτακος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 εδω και καιρο μου ερχονται αιτηματα φιλιας απο φιλους φιλων τα οποια ομως δεν εχουν στειλει οι ιδιοι...ειναι κατι που το κανει αυτοματα το facebook?
Salvation81 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, ταμτακος είπε εδω και καιρο μου ερχονται αιτηματα φιλιας απο φιλους φιλων τα οποια ομως δεν εχουν στειλει οι ιδιοι...ειναι κατι που το κανει αυτοματα το facebook? Δεν γινεται να σου στειλει καποιος αλλος αιτηματα φιλιας. Ισως το κανουν κατα λαθος απο μονοι τους δεν ειναι πολυ δυσκολο.
thleorasakias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 σας τρεχουν τα παιχνιδια απο facebook?εμενα απο χθες τιποτα κανενα
mindreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Για μια ακομη φορα, αναρωτιεμαι ποσο...αθλια δουλευει το συστημα μηνυματων του fb. Ας θυμηθουμε πως ξεκινησε, παλια. Να βρεις παλιους φιλους, συναδελφους, συμφοιτητες, συμμαθητες κλπ. Αρα, στελνεις message σε προσωπα που μπορει να εχεις να τα δεις και χρονια, να εχετε χαθει.... Δεν μπορει, να εχω στειλει πχ μηνυματα σε δεκα παλιους γνωστους και φιλους, να βλεπω οτι ανανεωνουν τη σελιδα τους (αρα, ξερω οτι μπαινουν fb-κι οχι οτι εχουν να μπουν μηνες), και να μην απαντα κανεις στα μηνυματα μου... Η κατασταση πρεπει να ναι οτι να ναι,.................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα