mindreader Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δοκιμασα το facebook messenger, και το full, και το lite, στο κινητο (android). Σε κανενα δεν μπορεσα να βρω επιλογη για sign out! Υπαρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, mindreader είπε Δοκιμασα το facebook messenger, και το full, και το lite, στο κινητο (android). Σε κανενα δεν μπορεσα να βρω επιλογη για sign out! Υπαρχει; Οχι αλλα μπορεις να πατησεις πανω στην φωτο προφιλ σου (πανω δεξια στο messenger) και να κανεις switch account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, Salvation81 είπε Οχι αλλα μπορεις να πατησεις πανω στην φωτο προφιλ σου (πανω δεξια στο messenger) και να κανεις switch account. Ναι αλλα switch account για να δουλεψει, δεν πρεπει να εχω να βαλω και καποιον αλλο λογαριασμο; Αλλιως switch στο πουθενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, mindreader είπε Ναι αλλα switch account για να δουλεψει, δεν πρεπει να εχω να βαλω και καποιον αλλο λογαριασμο; Αλλιως switch στο πουθενα; Αν θυμαμαι καλα σε ρωταει να βαλεις αλλα στοιχεια, απλα δεν θυμαμαι αν κανει logout. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Πως μπορω να κανω search για μια συγκεκριμενη δημοσιευση/post, σε μια συγκεκριμενη σελιδα/προφιλ στο facebook? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, mindreader είπε Πως μπορω να κανω search για μια συγκεκριμενη δημοσιευση/post, σε μια συγκεκριμενη σελιδα/προφιλ στο facebook? Σε Σελίδα, εάν πατήσεις στο Δημοσιεύσεις (στ' αριστερά), τότε θα σου εμφανιστεί η επιλογή τής αναζήτησης (στα δεξιά). Σε προφίλ φίλων, δεν υπάρχει η επιλογή. Θα πρέπει να θυμάσαι, πάνω κάτω, τον μήνα, ας πούμε, ώστε μέσω του ιστορικού του χρονολογίου να μεταβείς και να ψάξεις αυτό που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Σε Σελίδα, εάν πατήσεις στο Δημοσιεύσεις (στ' αριστερά), τότε θα σου εμφανιστεί η επιλογή τής αναζήτησης (στα δεξιά). Σε προφίλ φίλων, δεν υπάρχει η επιλογή. Θα πρέπει να θυμάσαι, πάνω κάτω, τον μήνα, ας πούμε, ώστε μέσω του ιστορικού του χρονολογίου να μεταβείς και να ψάξεις αυτό που θες. Το εχω στα αγγλικα. Που να πατησω σε 'δημοσιευσεις'; Και τελικα search μπορεις να κανεις σε δημοσιευσεις μονο μη-φιλων; Για φιλους μονο με το χρονολογιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Εάν μπεις μες στη Σελίδα, στ' αριστερά θα δεις το Posts. Το κλικάρεις, και τότε στα δεξιά σου εμφανίζεται το search. Στις υπόλοιπες ερωτήσεις σου, η απάντηση είναι ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Οταν καποιος ειναι online, και μπω εκεινη την στιγμη στο messenger στη συνομιλια μας / ή στο προφιλ του (εχει προηγηθει παλιοτερα ανταλλαγη μηνυματων), του βγαζει καποια ειδοποιηση ο messenger ή δεν καταλαβαινει τιποτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δεν υπάρχει ειδοποίηση για όταν μπαίνουμε σε συνομιλίες/προφίλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Καλημέρα, παρότι ανεβάζω καλής ποιότητας φωτογραφίες και στις προτεινόμενες διαστάσεις (960x960 ή 720x720 jpg) για fb προφιλ. Παρόλα αυτά εμφανίζονται απαίσιες με θόρυβο και χαμηλό clarity. Kάνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Αυτο το παραθυρακι του chat κατω δεξια, πως γινεται να το εχω συνεχεια minimized γιατι μου σπαει τα νευρα; Σε αλλο υπολογιστη ειναι minimized, απο αλλον ειναι open και δεν το θελω ανοιχτο, αν μπορουσε να εξαφανιστει εντελως. Πως γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kost90 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως απενεργοποιώ να μην μου έρχονται emails όταν κάποιος μου στέλνει ένα μήνυμα στο inbox;; Άκυρο. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από kost90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilisgate13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 καλημερα εδω και 3-4 μηνες εχω προβλημα με το facebook μου.Δεν μου δειχνει ενημερωσεις στην αρχικη σελιδα.Ειναι αδεια και λεει Απόκρυψη περιεχομένων Καλώς ήρθατε στο Facebook Ξεκινήστε προσθέτοντας φίλους. Θα βλέπετε τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τις δημοσιεύσεις τους εδώ. εχω αλλαξει pc, διαγραψει cookies και παλι τιποτα .Αν μπει αλλος λογαριασμος στον υπολογιστη δουλευει μια χαρα μονο στον δικο μου εχει προβλημα.Φυσικα εστειλα στο support του facebook αλλα δεν πηρα καμια απαντηση ουτε φυσικα το ελυσαν.Εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα η αν εχει καποια λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 To εχουμε ξανασυζητησει το θεμα, αλλα δυσκολευομαι να καταλαβω, πως γινεται να στελνεις μηνυμα εστω σε προφιλ που δεν ειναι 'φιλος', και να μην το διαβαζει. Μιλω για ενεργο προφιλ, με δραστηριοτητα. Δεν τα βλεπει; Δεν μπορω να καταλαβω. Γιατι μπορω να καταλαβω την μη απαντηση. Αλλα την μη αναγνωση; Γιατι οπως εχετε πει, οταν αναγνωστει ενα μηνυμα, εχει διπλα το χαρακτηρισικο v-τσεκαρισματος, κι ετσι ξερω οτι διαβαστηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα