MySql Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Παιδιά γίνεται να ανεβάσω ένα βίντεο ή μια κινούμενη φωτογραφία σε μορφή gif για προφιλ picture αλλά να μπορώ να μετατρέψω τα like ορατά μόνο από φίλους μου όπως γίνεται με μια απλή φωτογραφία; Ευχαριστώ
mindreader Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχα στειλει μηνυμα σε ενα προφιλ το οποιο δεν γνωριζα προσωπικα. Προσεξτε, μονο μηνυμα, οχι πχ αιτημα φιλιας. Μετα απο πολυ καιρο, το ειχα σχεδον ξεχασει, βλεπω πανω στον 'κεραυνο' οτι 'accepted your request'. Τι σημαινει αυτο; Οτι απλα διαβασε το μηνυμα; Δεν θα μπορουσε να το διαβασει χωρις να μου ερθει εμενα αυτη η ειδοποιηση; Ή εκανε κατι προσθετo? Παντως 'φιλοι', ακομη και τωρα, δεν ειμαστε. Τι σημαινει και τι ακριβως εκανε; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από mindreader
webparts Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, mindreader είπε Ειχα στειλει μηνυμα σε ενα προφιλ το οποιο δεν γνωριζα προσωπικα. Προσεξτε, μονο μηνυμα, οχι πχ αιτημα φιλιας. Μετα απο πολυ καιρο, το ειχα σχεδον ξεχασει, βλεπω πανω στον 'κεραυνο' οτι 'accepted your request'. Τι σημαινει αυτο; Οτι απλα διαβασε το μηνυμα; Δεν θα μπορουσε να το διαβασει χωρις να μου ερθει εμενα αυτη η ειδοποιηση; Ή εκανε κατι προσθετω. Παντως 'φιλοι', ακομη και τωρα, δεν ειμαστε. Τι σημαινει και τι ακριβως εκανε; Οταν σου στελνει καποιος μηνυμα ενω δεν ειναι φιλος,το φβ σου δινει τη δυνατοτητα να το αγνοησεις χωρις να ειδοποιηθει ο χρηστης,να το διαβασεις και να ενημερωθει ο χρηστης ή απλα να το διαβασεις χωρις να ενημερωθει ο χρηστης( εσυ δλδ ) . Απλα αυτα τα μηνυματα φιλτραρονται και δεν πανε στα εισερχομενα,οποτε μπορει καποιος να μην δει οτι εχει τετοιο μηνυμα παρα μονο εαν μπει στα φιλτραρισμενα. Δεν εκανε λοιπον τιποτα παραπανω απο το να δεχθει να διαβασει το μηνυμα. Παρ'ολα αυτα μπορουσε να δεχθει να μη στο φανερωσει,οποτε ξαναστειλτης 1
Penthesilea Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, webparts είπε Οταν σου στελνει καποιος μηνυμα ενω δεν ειναι φιλος,το φβ σου δινει τη δυνατοτητα να το αγνοησεις χωρις να ειδοποιηθει ο χρηστης,να το διαβασεις και να ενημερωθει ο χρηστης ή απλα να το διαβασεις χωρις να ενημερωθει ο χρηστης( εσυ δλδ ) . Απλα αυτα τα μηνυματα φιλτραρονται και δεν πανε στα εισερχομενα,οποτε μπορει καποιος να μην δει οτι εχει τετοιο μηνυμα παρα μονο εαν μπει στα φιλτραρισμενα. Δεν εκανε λοιπον τιποτα παραπανω απο το να δεχθει να διαβασει το μηνυμα. Παρ'ολα αυτα μπορουσε να δεχθει να μη στο φανερωσει,οποτε ξαναστειλτης Νομίζω πως αυτό γίνεται αυτόματα, το να βγαίνει η ένδειξη πως ο τάδε δέχτηκε το αίτημα. Δεν κάνεις κάτι ή πατάς κάποιο κουμπάκι, δηλαδή. Αρκεί να μπεις και να το διαβάσεις.
infin1tyGR Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 38 minutes ago, Penthesilea said: Νομίζω πως αυτό γίνεται αυτόματα, το να βγαίνει η ένδειξη πως ο τάδε δέχτηκε το αίτημα. Δεν κάνεις κάτι ή πατάς κάποιο κουμπάκι, δηλαδή. Αρκεί να μπεις και να το διαβάσεις. Σε εμένα βγάζει κουμπιά, πάντως. 1
webparts Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Σε εμένα βγάζει κουμπιά, πάντως. Αυτο το κανει απο το κινητο,αλλα δεν εχω καταληξει εαν το κανει σε ολες τις εφαρμογες. Απο τον υπολογιστη ενδεχεται να μη βγαλει ειδοποιηση. Το λεω γτ μου εχει τυχει και εμενα να μπω στα "spam" ας πουμε του fb και να μου εχουν στειλει κανονικο μηνυμα.
infin1tyGR Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Στον υπολογιστή μου τα βγάζει. Μου δείχνει τα μηνύματα που μου έχει στείλει ο χρήστης, αλλά για να συνεχίσω τη συνομιλία και να του απαντήσω, πρέπει να κάνω Accept. Ειδοποίηση όντως δεν στέλνει κάποιες φορές, και πρέπει να μπεις τυχαία να δεις αν σου έχει στείλει κάποιος και δεν το έχεις καταλάβει.
Penthesilea Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Oops! My bad, guyz. Αυτό που έγραψα πήγαινε στη τελευταία πρόταση του webparts. Έτσι όπως το έγραψα, λογικό να το πάρετε πως εννοούσα για την επιλογή αποδοχή/απόρριψη του αιτήματος. Εννοούσα πως δεν υπάρχει η επιλογή τού να εμφανίζεις ή να αποκρύπτεις πως το δέχτηκες/διάβασες. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Penthesilea
webparts Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Penthesilea είπε Αυτό που έγραψα πήγαινε στη τελευταία πρόταση του webparts. Έτσι όπως το έγραψα, λογικό να το πάρετε πως εννοούσα για την επιλογή αποδοχή/απόρριψη του αιτήματος. Εννοούσα πως δεν υπάρχει η επιλογή τού να εμφανίζεις ή να αποκρύπτεις πως το δέχτηκες/διάβασες. Σορρυ τοτε,δεν ημουν σιγουρος . Στην αρχη εγραψα οτι οταν αποκρυπτεις το μηνυμα δε βγαζει ειδοποιηση στον αλλο,αλλα μετα το αλλαξα. Επρεπε να εμπιστευω το ενστικτο μου εξ'αρχης
mindreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Οποτε για να βαλουμε σε μια σειρα τις σκεψεις μας, επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος στο fb και...μπερδευτηκα, απλα διαβασε το μηνυμα ή επρεπε να πατησει 'accept' για να διαβασει το μηνυμα; Δεν ισχυουν τα 3 ενδεχομενα που ειπε ο webparts στο 1ο post της σχετικης απαντησης του;
Penthesilea Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, webparts είπε Σορρυ τοτε,δεν ημουν σιγουρος . Στην αρχη εγραψα οτι οταν αποκρυπτεις το μηνυμα δε βγαζει ειδοποιηση στον αλλο,αλλα μετα το αλλαξα. Επρεπε να εμπιστευω το ενστικτο μου εξ'αρχης Ω, δεν πειράζει. 1 ώρα πριν, mindreader είπε Οποτε για να βαλουμε σε μια σειρα τις σκεψεις μας, επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος στο fb και...μπερδευτηκα, απλα διαβασε το μηνυμα ή επρεπε να πατησει 'accept' για να διαβασει το μηνυμα; Δεν ισχυουν τα 3 ενδεχομενα που ειπε ο webparts στο 1ο post της σχετικης απαντησης του; Ισχύει πως στην ουσία αυτό με τα αιτήματα μηνυμάτων είναι ένα φιλτράρισμα, και πως δεν σου έρχεται πάντοτε ειδοποίηση. Οπότε, εάν μπεις τυχαία εκεί, μπορεί να βρεις μηνύματα, τα οποία δεν ήξερες πως υπήρχαν, γιατί πολύ απλά δεν σου είχε έρθει η ειδοποίηση. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κάνεις αποδοχή τού αιτήματος, ώστε να προχωρήσεις στην ανάγνωση του μηνύματος. Έτσι, αφού αποδεχτείς το αίτημα, πηγαίνει κι η ενημέρωση στον αποστολέα (ότι δέχτηκες να το διαβάσεις). Ελπίζω να τα βάλαμε σε μια σειρά τώρα. Sorry που δεν ήμουν πιο ακριβής στο αρχικό μου μήνυμα. 1
mindreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Πατω και ανοιγει το κουτι συνομιλιας με ενα προφιλ, βλεπω την πρασινη κουκκιδα διπλα απο το ονομα του. Αυτο σημαινει οτι ειναι online? Επισης βλεπω και κουκκιδα διπλα απο την καμερα; Αυτο σημαινει οτι πραγματοποιει εκεινη την ωρα, βιντεοκληση;
infin1tyGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, mindreader said: Αυτο σημαινει οτι πραγματοποιει εκεινη την ωρα, βιντεοκληση; Εννοεί απλώς ότι είναι online και μπορείς να του κάνεις βιντεοκλήση. Έτσι είναι το εικονίδιο. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από infin1tyGR 1
talibanakos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Με τον καιρο στο ριμαδοfacebook εχω κλεισει τη συνομιλια σε καμια 80ρια απο τους "φιλους",καθως ειναι ατομα που δε με ενδιαφερει να βλεπω online και ουτε και να με βλεπουν εκεινοι. Αυτα τα ατομα εχουν αποκλειστει ενας ενας απο τη δικη τους συνομιλια,δεν τους εχω προσθεσει σε καποια λιστα. Ξαφνικα εδω και 2 μερες βλεπω μονο 3 ατομα αποκλεισμενα και ολοι οι υπολοιπο σουλατσαρουν ελευθεροι στη συνομιλια. Τι διαολο εγινε;
mindreader Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Αυτο το βελακι, στα αριστερα ενος μηνυματος που εστειλα, τι σημαινει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα