genius_13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ρουφιανος ονομα και πραμα δηλαδη. Μπλόκαρε το chat στο adblocker που χρησιμοποιείς βάζοντας στα φίλτρα την διεύθυνση https://*-edge-chat.facebook 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μπλόκαρε το chat στο adblocker που χρησιμοποιείς βάζοντας στα φίλτρα την διεύθυνση https://*-edge-chat.facebook Ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genius_13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Πιθανόν ναι, θα το καταλάβεις αν δουλεύει διότι αν σου έρθει μήνυμα στο inbox δεν θα σου εμφανίσει ειδοποίηση, θα πρέπει να πατήσεις F5. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Θα κανω μερικες δοκιμες.Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μπλόκαρε το chat στο adblocker που χρησιμοποιείς βάζοντας στα φίλτρα την διεύθυνση https://*-edge-chat.facebook Το παραπανω λειτουργουσε παλια οπως εμαθα. Το δοκιμασα και πλεον δε λειτουργει. Ισχυει οτι θελει ανανεωση για να δεις τα νεα μηνυματα,αλλα η κατασταση παραμενει ενεργος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genius_13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το ξανά δοκίμασα για επιβεβαίωση και λειτουργεί ακόμα, αρκεί να κάνεις log out απ τις άλλες συσκευές μέσα από τις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ποιο adblock χρησιμοποιεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genius_13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ublock origin / Chrome 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Θα δοκιμασω και αυτο που προτεινες και θα σου πω. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chakotay7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως γίνεται, εάν γίνεται βέβαια, σε μια ανάρτηση μου στο προφίλ μου στο facebook να απενεργοποιήσω τα σχόλια από κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να κανω μια ερώτηση. Στην εφαρμογή του Facebook για iPhone δεν μου εμφανίζει ολα τα σχόλια (ειδικά οταν ειναι παρα πολλα). Αν π.χ σε μια είδηση υπάρχουν 100+ σχόλια, θα μου εμφανίσει 30-40 και τέλος. Το κανει και σε κανέναν άλλο; Καποια λύση; (Απο υπολογιστή τα εμφανίζει ολα κανονικά) Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από divnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν το ποσταρω σαν απορια,πιο πολυ σαν προειδοποιηση καθως 100% ειναι καποιο scam. Περιεργο εισερχομενο απο αγνωστη επαφη: Φυσικα δεν εχω τετοια επαφη στο κινητο μου. GTRD ειναι καποια ομαδα απο greek team,αλλα φανταζομαι οτι ειναι συμπτωματικο. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από webparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως μπορω να κανω unfriend καποιον που εχει απενεργοποιησει το λογαριασμο του; Δε μου εμφανιζεται στη friendlist,παρ'ολα αυτα αν παω στη blocklist και πληκτρολογησω το ονομα του μου δινεται τη δυνατοτητα να το μπλοκαρω. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από webparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Υπάρχει η δυνατότητα αφού εχω ανεβάσει μια φωτογραφία στο προφίλ μου στο FB, να μπορώ να την κάνω απόκρυψη απο το χρονολόγιο αλλα να εξακολουθεί να εμφανίζεται μέσα στις υπόλοιπες φωτογραφίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, divnt είπε Υπάρχει η δυνατότητα αφού εχω ανεβάσει μια φωτογραφία στο προφίλ μου στο FB, να μπορώ να την κάνω απόκρυψη απο το χρονολόγιο αλλα να εξακολουθεί να εμφανίζεται μέσα στις υπόλοιπες φωτογραφίες; Καντη διαγραφη απο το χρονολογιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα