infin1tyGR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 πως μπορω να κατεβασω ολοκληρα αλμπουμ απο κλειδωμενα προφιλ ανώνυμα και ασφαλη ?? Δεν γίνεται αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zookeeper84 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορώ να δω βίντεο στο facebook. Μου βγάζει για αναβάθμιση flash, το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι. Τι πρέπει να κάνω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Πως μπορω να 'κρυψω' τους φιλους μου? Εχω ρυθμισει οι φιλοι μου να φαινονται μονο σε εμενα και οχι σε τριτους,αλλα δεν εχω καταφερει να βρω πως μπορω να κανω το ιδιο και για τους κοινους. Δηλαδη οταν βλεπει καποιος ασχετος το προφιλ μου,να μη δειχνει ποιους φιλους εχουμε κοινους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Αν ο κοινός φίλος δεν έχει και αυτός κρυφούς του φίλους του, δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Πως μπορω να αποθηκευσω παλιες φωτογραφιες απο το messenger,που υπαρχουν στη συζητηση αλλα δεν υπαρχουν στη μνημη του τηλεφωνου? Μιλαω για 1200φωτο,οποτε δε γινεται να το κανουμε αποθηκευοντας μια μια τις φωτο απο την καθε συζητηση. Εχω ενεργοποιησει τις επιλογες για αυτοματη αποθηκευση εισερχομενων και τραβηγμενων,αλλα δεν πιανει τις παλιες. Εχουμε αλλαξει 2-3 συσκευες,οποτε καταλαβαινετε.. Εψαξα παντου αλλα δε βρηκα κατι που να με καλυπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Πως μπορω να αποθηκευσω παλιες φωτογραφιες απο το messenger,που υπαρχουν στη συζητηση αλλα δεν υπαρχουν στη μνημη του τηλεφωνου? Μιλαω για 1200φωτο,οποτε δε γινεται να το κανουμε αποθηκευοντας μια μια τις φωτο απο την καθε συζητηση. Εχω ενεργοποιησει τις επιλογες για αυτοματη αποθηκευση εισερχομενων και τραβηγμενων,αλλα δεν πιανει τις παλιες. Εχουμε αλλαξει 2-3 συσκευες,οποτε καταλαβαινετε.. Εψαξα παντου αλλα δε βρηκα κατι που να με καλυπτει. Έπεσες στην περίπτωση..... Δεν γίνεται να τις πάρεις όλες μαζικά! Τις κατεβάζεις μια μια δυστυχώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Απ' ό,τι ξέρω, εκτός εάν αυτό είναι λάθος, εάν κάνω ένα comment, έρχεται mail στους φίλους σχετικά με το comment. Αυτό γίνεται καί για τα τρια είδη comments: ●Wall ●Group ●ανοιχτή σελίδα Υπάρχουν τώρα και τα notifications στους φίλους εντός fb. Δηλαδή, εάν κάνω ένα comment, οι θα ειδοποιηθούν: α. με mail β. με fb notification Α. Αυτό είναι σωστό ή κάνω κάποια λάθη; Β. Αυτό που θέλω εγώ είναι, όταν κάνω ένα comment οπουδήποτε (wall, group, ανοιχτή σελίδα), να μην ειδοποιείται με mail κανένας φίλος. Γίνεται αυτό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Απ' ό,τι ξέρω, εκτός εάν αυτό είναι λάθος, εάν κάνω ένα comment, έρχεται mail στους φίλους σχετικά με το comment. Αυτό γίνεται καί για τα τρια είδη comments: ●Wall ●Group ●ανοιχτή σελίδα Υπάρχουν τώρα και τα notifications στους φίλους εντός fb. Δηλαδή, εάν κάνω ένα comment, οι θα ειδοποιηθούν: α. με mail β. με fb notification Α. Αυτό είναι σωστό ή κάνω κάποια λάθη; Β. Αυτό που θέλω εγώ είναι, όταν κάνω ένα comment οπουδήποτε (wall, group, ανοιχτή σελίδα), να μην ειδοποιείται με mail κανένας φίλος. Γίνεται αυτό; Ναι γίνεται αυτό ΑΝ έχει επιλέξει ο άλλος να ΜΗΝ ενημερώνεται με email για τα σχόλια. Δεν μπορείς να κάνεις εσύ κάτι γι αυτό. Είναι ανάλογα τι έχει επιλέξει στις ρυθμίσεις λογαριασμού του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Απ' ό,τι ξέρω, εκτός εάν αυτό είναι λάθος, εάν κάνω ένα comment, έρχεται mail στους φίλους σχετικά με το comment. Αυτό γίνεται καί για τα τρια είδη comments: ●Wall ●Group ●ανοιχτή σελίδα Υπάρχουν τώρα και τα notifications στους φίλους εντός fb. Δηλαδή, εάν κάνω ένα comment, οι θα ειδοποιηθούν: α. με mail β. με fb notification Α. Αυτό είναι σωστό ή κάνω κάποια λάθη; Β. Αυτό που θέλω εγώ είναι, όταν κάνω ένα comment οπουδήποτε (wall, group, ανοιχτή σελίδα), να μην ειδοποιείται με mail κανένας φίλος. Γίνεται αυτό; Ολα ειναι θεμα ρυθμισεων του εκαστοτε λογαριασμου,οποτε στο Β η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 @lek88 και @webparts Σωστοί. Απ' ό,τι έψαξα και στα notifications τού δικού μου account, έχει ρυθμίσεις μόνο για εισερχόμενες ειδοποιήσεις. Οπότε, είναι αυτό που λέτε. Είτε μέσω mail, είτε από το ίδιο το fb notify, εξαρτάται ο κάθε φίλος πώς το έχει ρυθμίσει να λαμβάνει ειδοποιήσεις. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση, ώστε να μη λαμβάνει. Εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν και τις ρυθμίσεις στο προφίλ του. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχω το εξης περιεργο προβλημα.Ενω εχω κλειστη τη συνομιλια,και ενω δεν κανω τιποτε αλλο εκτος απο πλοηγηση η αποστολη μηνυματων απο το pc,το γαμωfb δειχνει στους αλλους οτι ημουν ενεργος την ταδε ωρα. Δεν κανω τιποτε που να "προδιδει" την παρουσια μου,οπως likes,αποδοχη ή αποστολη αιτηματων. Τι μπορει να φταιει; Στο κινητο ξερω οτι και με κλειστη συνομιλια θα δειχνει οτι εισαι ενεργος απο mobile device.Απο το pc ομως πως μπορω να το αποφυγω; Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2017 από webparts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Εχω το εξης περιεργο προβλημα. Ενω εχω κλειστη τη συνομιλια,και ενω δεν κανω τιποτε αλλο εκτος απο πλοηγηση η αποστολη μηνυματων απο το pc,το γαμωfb δειχνει στους αλλους οτι ημουν ενεργος την ταδε ωρα. Δεν κανω τιποτε που να "προδιδει" την παρουσια μου,οπως likes,αποδοχη ή αποστολη αιτηματων. Τι μπορει να φταιει; Στο κινητο ξερω οτι και με κλειστη συνομιλια θα δειχνει οτι εισαι ενεργος απο mobile device. Απο το pc ομως πως μπορω να το αποφυγω; Δεν γίνεται να το αποφύγεις αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Ρουφιανος ονομα και πραμα δηλαδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα