Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι

Καλησπέρα,

Υπάρχει τρόπος να ορίσω φωτογραφία προφιλ μια φωτογραφια του timeline που δεν έχει ξανα οριστεί χωρίς να χάσω τα likes και τα comments?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Υπάρχει τρόπος να ορίσω φωτογραφία προφιλ μια φωτογραφια του timeline που δεν έχει ξανα οριστεί χωρίς να χάσω τα likes και τα comments?

Ευχαριστώ

Μόλις ορίσεις φωτογραφία του timeline ως φωτογραφία προφίλ, τότε θα δημιουργηθεί αντίγραφο της φωτογραφίας που θα μπει στον φάκελο με τις υπόλοιπες φωτογραφίες προφίλ σου και θα ξεκινήσει από το μηδέν σε likes, σχόλια, κλπ. Η πρωτότυπη φωτογραφία θα μείνει ως έχει και δε θα χάσει τα likes, σχόλια και τις κοινοποιήσεις της.

Επεξ/σία από konsoulito
  • Like 1
Δημοσ.

Μόλις ορίσεις φωτογραφία του timeline ως φωτογραφία προφίλ, τότε θα δημιουργηθεί αντίγραφο της φωτογραφίας που θα μπει στον φάκελο με τις υπόλοιπες φωτογραφίες προφίλ σου και θα ξεκινήσει από το μηδέν σε likes, σχόλια, κλπ. Η πρωτότυπη φωτογραφία θα μείνει ως έχει και δε θα χάσει τα likes, σχόλια και τις κοινοποιήσεις της.

αυτό το γνωρίζω το θέμα είναι εαν μπορείς να την κάνεις προφιλ χωρίς να χάσεις likes και comments....

Δημοσ.

Δεν μπορείς.

Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί δεν στο προσφερει αυτο σαν επιλογή τεσπα fb είναι ότι θέλει κάνει...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Νομίζω ναί κάντο δεν θα χαθεί τίποτα, δεν παίρνω όρκο βέβαια.

Δημοσ.

Είμαστε 2 άτομα πάνω απο σένα που με 100% σιγουρια λεμε οτι αυτο που ζητάει δεν γίνεται.Μετά έρχεσαι εσύ και του λες,νομίζω ναι.Χμμ

Νομίζω ναί κάντο δεν θα χαθεί τίποτα, δεν παίρνω όρκο βέβαια.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα  μια χαζη ερωτηση , μπορει καποιος να εχει στο ταβλετ messenger  αλλα οχι facebook?

Ναι αν δώσεις αριθμό τηλεφώνου στο messenger. Μπορεί να λειτουργήσει σαν ανεξάρτητη εφαρμογή αν της δώσεις αριθμό.

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Όχι δεν γίνεται αυτο!
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μια ερώτηση απο περιέργεια. Τώρα που το fb αλλαξε το layout στα "like" "comment" και "share" κουμπιά, όταν κάνετε hover πάνω απο το like, τα reactions σε εσάς είναι animated; Δηλαδή κουνιούνται όπως στην εφαρμογή του fb για κινητά;

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.. Θελω να ρωτησω το εξης.. υπαρχει ρυθμιση να μην βρισκει καποιος πχ το ονομα μου στην μηχανη αναζητησης του facebook?

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.. Θελω να ρωτησω το εξης.. υπαρχει ρυθμιση να μην βρισκει καποιος πχ το ονομα μου στην μηχανη αναζητησης του facebook?

Στην μηχανή αναζήτησης του Facebook δεν γίνεται να μη σε βρει. Γίνεται όμως να μη σε βρίσκει όταν κάνει αναζήτηση το όνομα σου στο Google

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...