patrickdrd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 τι εννοεις; τι να δεις; δες εδω: http://www.whatismyip.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 τι εννοεις; τι να δεις; δες εδω: http://www.whatismyip.com/ Αυτο δεν νομιζω εχει σχεση, ειδικα με τα ποσταρισματα στο facebook και την αναρτηση της τοποθεσιας απο την οποια εγινε η δημοσιευση. Αυτο δειχνει στον καθεναν την ip του, δεν εχει σχεση με αυτο που λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ναι, θελω να πω οτι εννοειται πως το fb, αφου εχει την ip σου, ξερει κ που εισαι, απο την αλλη ομως, μπορεις να γραψεις οτι εισαι κ στην αλασκα στους φιλους σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Παλι δεν εγινα κατανοητος. Ενας φιλος μου θελει να παει σε νησι αλλα δεν ηθελε καποιοι φιλοι του να το μαθουν(σε μενα το ειπε ομως-ειμαι στενος φιλος), και μου ελεγε δεν θα ποσταρω αυτες τις μερες στο fb, γιατι αμα ποσταρτω θα φανει που βρισκομαι. Πως αλλιως να το πω; Μου ειπε οτι καπως φαινεται απο που δημοσιευεις. Οχι απλα οτι το ξερει το fb, το δειχνει κιολας. Αυτο λεω, ξερει κανεις πως φαινεται απο που γινεται η δημοσιευση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 δεν φαινεται μωρε αν δεν το επιλεξεις, επιλογη σου ειναι αν κ τι θα δειχνεις, κ σου ξαναλεω κ εγω βαζω οτι ειμαι στην αλασκα π.χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μπορω με καποιο τροπο να εξαγω σε ενα word ή σημειωματαριο μια συνομιλια στο FB?Και επισης μια συνομιλια που εχει διαγραφει εν μερει μπορει να ανακτηθει ή να υπαρχει καπου και να την δω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Σε μερικες σελιδες του facebook, που συνηθως δεν ειναι ατομικες-προσωπικες, δεν εχει 'φιλους', αλλα μονο 'likes'. Υπαρχει τροπος να δω ποιοι εχουν κανει like σε αυτες τις σελιδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Κανεις δεν γνωριζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Σε μερικες σελιδες του facebook, που συνηθως δεν ειναι ατομικες-προσωπικες, δεν εχει 'φιλους', αλλα μονο 'likes'. Υπαρχει τροπος να δω ποιοι εχουν κανει like σε αυτες τις σελιδες; Οχι, μονο ο αριθμος φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Υπαρχει τροπος το like να το βλεπει μονο αυτος στον οποιο ανηκει το περιεχομενο που μου αρεσει και να μην εμφανιζεται σε τριτους το "στον Ορφεα αρεσει αυτο" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μπορω να δω καπου, στη σελιδα ενος προσωπου, ποτε ήταν online για τελευταια φορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 μπα,. δεν πιστευω, μονο απ το timeline του κ αμα θελει βασικα εγω το χω πει, ενας facebook χακερ να χακεψει μερικα account που θελουμε θα ηταν χρησιμος σε πολλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 οχι δε φαινεται αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Κριμα που δεν φαινεται. Μερικα προφιλ τα βλεπω απαραλλαχτα εδω και καιρο, δεν τους γνωριζω προσωπικα, και δεν ξερω καν αν μπηκαν χτες, ή πριν ένα χρονο. Μην πεθαναν κιολας, κι εμεινε το προφιλ! Θα ηταν χρησιμο να εβλεπες ποτε ηταν online καποιος. Εχω ακουσε οτι σε αλλα social site του εξωτερικου, αυτο φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 καλα, χαιρω πολυ, σε site γνωριμιων φαινεται το fb μπορει να το χει καποιος για πλακα κ να μην γουσταρει να μπει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα