Προς το περιεχόμενο

Facebook χαζές απορίες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερωτηση: τι κολλημα τρωει στην συνομιλια και δεν αφηνει να κανω paste;

μονο οταν ανοιξω messenger μπορω που κι εκει πεταει ενα cannot display composer την 1η φορα και

μετα κανω refresh, εμφανιζεται αυτο που εκανα επικολληση παταω το send και το στελνει

edit: Οκ, το βρηκα, ενα addon την εκανε την δουλεια, το "enable copy, cut and paste", αναμενομενο :P

Επεξ/σία από patrickdrd
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 518
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

να ρωτησω μπας και ξερει κανεις. αμα ειναι το fb ειναι ανοιχτο απο δυο συσκευες και απο την μια γινει αλλαγη στο password, αυτοματα ενημερωνεται και η αλλη συσκευη ? (λογο του οτι ειναι και οι δυο online)

εχω την αισθηση οτι κατι τετοιο συνεβει!

επισης, φαινεται μεσα απο το fb ποτε αλλαξε τελευταια φορα ο κωδικος ?

• Like 1

να ρωτησω μπας και ξερει κανεις. αμα ειναι το fb ειναι ανοιχτο απο δυο συσκευες και απο την μια γινει αλλαγη στο password, αυτοματα ενημερωνεται και η αλλη συσκευη ? (λογο του οτι ειναι και οι δυο online)

εχω την αισθηση οτι κατι τετοιο συνεβει!

επισης, φαινεται μεσα απο το fb ποτε αλλαξε τελευταια φορα ο κωδικος ?

Ναι αν αλλάξεις κωδικό από την μια συσκευή αυτόματα αλλάζει και στην δεύτερη ο κωδικός!! Όμως ο άλλος από την δεύτερη συσκευή θα συνεχίσει να μπαίνει κανονικά. Εκτός αν κάνει αποσύνδεση! Μετά για να κάνει ξανά είσοδο θα πρέπει να ξέρει τον νέο κωδικό. Αν δεν αποσυνδεθεί ποτέ θα συνεχίσει να μπαίνει fb κανονικά! Δεν τον πετάει έξω το σύστημα επειδή εσύ άλλαξες κωδικό από την μια συσκευή.

Edit : εκτός αν τον βγάλεις εσύ έξω από το fb με άλλη διαδικασία. Και μετά θα του ζητηθεί ο νέος κωδικός για να μπει.

Παλιότερα φαινόταν ποτέ άλλαξε ο κωδικός τελευταία φορά. Τώρα ψάχνω και δεν βλέπω κάτι... Ίσως το αφαίρεσαν

δηλαδη αν ο δευτερος δεν κανει αποσυνδεση, θα μπαινουν και οι δυο με διαφορετικους κωδικους ?

- επισης, φαινεται μεσα απο το fb ποτε αλλαξε τελευταια φορα ο κωδικος ????

• Like 1

δηλαδη αν ο δευτερος δεν κανει αποσυνδεση, θα μπαινουν και οι δυο με διαφορετικους κωδικους ?

Ναι!! Θα συνεχίσετε να είστε σε σύνδεση κανονικά. Πρέπει να αποσυνδεθεί και να κάνει σύνδεση μετά με τον νέο κωδικό. Αν δεν κάνει ποτέ αποσύνδεση απλά δεν θα του ζητηθεί ο νέος και θα συνεχίσει να μπαίνει έτσι. Αν είναι κάποιος που δεν θες να ξαναμπεί απλά πέταξε τον από τις ρυθμίσεις !! Υπάρχει αυτή η δυνατότητα να του κάνεις εσύ αποσύνδεση από τον λογαριασμό!! Θα του ζητηθεί μετά ο νέος κωδικός και δεν θα τον ξέρει;) και δεν θα μπορέσει να μπει

και οταν λες "αποσύνδεση" εννοεις να φυγει απο το ιντερνετ η να κανει log out ?

εαν δηλαδη μπαινει με browser, αρκει να κλεισει το PC η ισχυει το log out ?

• Like 1

και οταν λες "αποσύνδεση" εννοεις να φυγει απο το ιντερνετ η να κανει log out ?

εαν δηλαδη μπαινει με browser, αρκει να κλεισει το PC η ισχυει το log out ?

Εννοώ καθαρα log out!! Δεν αρκεί να κλείσει τον υπολογιστή ή το κινητό η το tablet που μπαίνει.

οποτε για να το κλεισουμε και να το σιγουρεψουμε. Ακομα και αν ειναι υπολογιστης οπου καποια στιγμη θα κλεισει, αμα απο το browser δεν γινει log out, αυτος θα μπαινει παντα οποτε ανοιγει το PC και οποτε μπαινει στο fb με τον ιδιο browser?

γιατι αν ειναι ετσι ειναι θεμα ασφαλειας, το οποιο ξεπερνιεται με την manual αποσυνδεση του καθε μηχανηματος.

- θα ξαναρωτησω, φαινεται μεσα απο το fb ποτε εγινε αλλαγη κωδικου τελευταια φορα ?

οποτε για να το κλεισουμε και να το σιγουρεψουμε. Ακομα και αν ειναι υπολογιστης οπου καποια στιγμη θα κλεισει, αμα απο το browser δεν γινει log out, αυτος θα μπαινει παντα οποτε ανοιγει το PC και οποτε μπαινει στο fb με τον ιδιο browser?

γιατι αν ειναι ετσι ειναι θεμα ασφαλειας, το οποιο ξεπερνιεται με την manual αποσυνδεση του καθε μηχανηματος.

- θα ξαναρωτησω, φαινεται μεσα απο το fb ποτε εγινε αλλαγη κωδικου τελευταια φορα ?

Αυτό ακριβώς είναι ναι!!!

Επίσης παλιότερα έγραφε ποτέ έγινε τελευταία φορά αλλαγή κωδικού. Τώρα δεν βλέπω να λέει οπότε μάλλον το αφαίρεσαν αυτο.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια σελίδα για το μαγαζί του πάτερα μου.Την είχα κάνει ένα χρόνο πριν.Τόσο καιρό γινόταν να κάνω κανονικά τσεκ ιν. Το τελευταίο καιρό πάω να κάνω τσεκ ιν και δεν μου εμφανίζει την τοποθεσία ούτε σε εμένα ούτε στους υπόλοιπους.Επίσης βγάζει μια τοποθεσία με το ίδιο όνομα αλλά δεν την έχω κάνει εγώ. Γνωρίζετε κάποιο τρόπο ώστε να την εμφανίζει?.Ευχαριστώ!!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος σε ενα post αν τα σχόλια είναι πάρα πολλά 1500+ να τα εμφανίσουμε όλα κατευθείαν και οχι πατώντας την επιλογή "View previous comments" που εμφανίζει μόνο μια μερίδα προηγουμένων σχολίων;

καλησπέρα,

Μερικές φορές βλέπω ειδοποιήσεις από φίλους που έκαναν νέους φίλους ( "τάδε is now friends with τάδε"). Εάν σχολιάσω θα το δει αυτός που δεν έχω φίλο, προφανώς ο φίλος μου το βλέπει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρύψω ΚΑΙ τους κοινούς φίλους να μη τους βλέπει κανείς;;;

καλησπέρα,

Μερικές φορές βλέπω ειδοποιήσεις από φίλους που έκαναν νέους φίλους ( "τάδε is now friends with τάδε"). Εάν σχολιάσω θα το δει αυτός που δεν έχω φίλο, προφανώς ο φίλος μου το βλέπει.

όλοι θα το δουν.

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα,

Υπάρχει τρόπος να ορίσω φωτογραφία προφιλ μια φωτογραφια του timeline που δεν έχει ξανα οριστεί χωρίς να χάσω τα likes και τα comments?

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...