patrickdrd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 ε μπες μωρε απο desktop/laptop/κινητο ή στο chat που φαινονται ολοι ή στο προφιλ του δεν σου βγαζει ποση ωρα πριν ηταν online καποιος;
lek88 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 ε μπες μωρε απο desktop/laptop/κινητο ή στο chat που φαινονται ολοι ή στο προφιλ του δεν σου βγαζει ποση ωρα πριν ηταν online καποιος; Λειτουργεί αυτό! Αν το ρυθμίσεις έτσι ΔΕΝ θα βλέπουν οι άλλοι πριν πόση ώρα ήσουν μέσα. Θα βλέπουν μόνο το κλασικό 1λ που σημαίνει ότι είσαι μέσα αυτή την στιγμή! Με το που βγεις θα εξαφανιστεί εντελώς το πριν πόση ώρα ήσουν μέσα. Πως, απο που, φαινεται πριν απο ποση ωρα, καποιος μπηκε στην δικη του σελιδα; Αν μπαίνεις από την εφαρμογή του Facebook στι κινητό πατάς πάνω πάνω δεξιά που έχει ένα ανθρωπάκι με τρεις ορίζοντες γραμμές. Η μπαίνεις μέσα στην συνομιλία σας στο τσατ και σου λέει πάνω πάνω στο όνομα του. Αν μπαίνεις από υπολογιστή, είναι στην πλαϊνή λίστα των φίλων στα δεξια. ε μπες μωρε απο desktop/laptop/κινητο ή στο chat που φαινονται ολοι ή στο προφιλ του δεν σου βγαζει ποση ωρα πριν ηταν online καποιος; Στο προφίλ του όχι... Πολύ παλιά υπήρχε αυτο για 2-3 μέρες μόνο! Έμπαινες στο προφίλ του φιλου που θες και έβλεπες κάτω από την φωτογραφία του προφίλ του μια πράσινη τέλεια που σήμαινε ότι είναι μέσα... Αλλά αυτό αφαιρέθηκε αμέσως και δεν υπάρχει πλέον. 1
ChrisRX-8 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Παιδια εδω και αρκετο καιρο εχει φυγει η επιλογη Ενεργοποιηση Συνομιλιας για ολους τους φιλους εκτος απο και Ενεργοποιηση Συνομιλιας μονο για μερικους φιλους... συμβαινει σε ολους αυτο? Υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω παλι καποιους φιλους που ειχα στην λιστα ωστε να μην με βλεπουν στο chat? Ευχαριστω για το χρονο σας!
mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Λειτουργεί αυτό! Αν το ρυθμίσεις έτσι ΔΕΝ θα βλέπουν οι άλλοι πριν πόση ώρα ήσουν μέσα. Θα βλέπουν μόνο το κλασικό 1λ που σημαίνει ότι είσαι μέσα αυτή την στιγμή! Με το που βγεις θα εξαφανιστεί εντελώς το πριν πόση ώρα ήσουν μέσα. Αν μπαίνεις από την εφαρμογή του Facebook στι κινητό πατάς πάνω πάνω δεξιά που έχει ένα ανθρωπάκι με τρεις ορίζοντες γραμμές. Η μπαίνεις μέσα στην συνομιλία σας στο τσατ και σου λέει πάνω πάνω στο όνομα του. Αν μπαίνεις από υπολογιστή, είναι στην πλαϊνή λίστα των φίλων στα δεξια. Στο προφίλ του όχι... Πολύ παλιά υπήρχε αυτο για 2-3 μέρες μόνο! Έμπαινες στο προφίλ του φιλου που θες και έβλεπες κάτω από την φωτογραφία του προφίλ του μια πράσινη τέλεια που σήμαινε ότι είναι μέσα... Αλλά αυτό αφαιρέθηκε αμέσως και δεν υπάρχει πλέον. Δεν καταλαβαινω που να κοιταξω. Βοηθεια;
geioannou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 θα ρωτησω κατι αλλα μου φαινεται οτι ειναι αρκετα εξειδικευμένη απορια και ισως δεν εχει να κανει μονο με το facebook. θα ηθελα να ηξερα απο που περνει το facebook την ταυτοτητα του υπολογιστη (το τι λειτουργικο τρεχει) και τον browser ?
geioannou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Από τον user agent του browser σου. ναι το καταλαβα. ωραιο δεν το ηξερα. βεβαια εριξα μια ματια στο ινετ και ειδα πως μπορει να το αλλαξει καποιος αλλα απο οσο ειδα αλλες φορες πιανει στο facebook και οχι στο browser και αλλες το αντιθετο. θα το ξανα δω βεβαια μηπως και εκανα λαθος
Elmago1925 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Υπάρχει τρόπος να μπορείς να ρυθμίσεις τι θα εμφανίζει στην αρχική σελίδα; Για παραδειγμα,σε εμενα παρουσιαζει συνηθως ελαχιστες δημοσιευσεις,και πολυ περισσοτερα post του ειδους "το ταδε αρεσει στον χρηστη ταδε" 1
jimpoul Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλησπερα. Ειχα απενεργοποιησει για καποιες μερες το λογαριασμο μου, το εχω ενεργοποιησει εδω και 3 μερες και σε μια φιλη μου στελνω κανονικα στο messenger το διαβαζει, αλλα οταν παει να μου απαντησει βγαζει αυτο το μηνυμα "Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτή τη συζήτηση", αυτό μπορεί να οφείλεται στους παρακάτω λόγους: Το άτομο στο οποίο προσπαθείτε να στείλετε μήνυμα έχει απενεργοποιήσει ή διαγράψει το λογαριασμό του. Έχετε μπλοκάρει το άτομο στο οποίο προσπαθείτε να στείλετε μήνυμα ή σας έχει μπλοκάρει. Προσπαθείτε να απαντήσετε σε μια ομαδική συζήτηση από την οποία έχουν αποχωρήσει τα υπόλοιπα μέλη. Καμια ιδεα πως διορθωνεται; ευχαριστω! 1
geioannou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 υπαρχει ενας λογαριασμος στο fb που τον εχουμε δυο ατομα. Πως γινεται οταν μπαινει ο ενας απο μια συσκευη να καταγραφεται στο last activity device και οταν μπαινει ο αλλος να μην καταγράφεται ποτε !!!! εγω μπαινω παντα με android και ο αλλος (δεν ξερω παντα γιατι ειναι στην επαρχια) η με ταμπλετ κινητο
lek88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καλησπερα. Ειχα απενεργοποιησει για καποιες μερες το λογαριασμο μου, το εχω ενεργοποιησει εδω και 3 μερες και σε μια φιλη μου στελνω κανονικα στο messenger το διαβαζει, αλλα οταν παει να μου απαντησει βγαζει αυτο το μηνυμα "Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτή τη συζήτηση", αυτό μπορεί να οφείλεται στους παρακάτω λόγους: Το άτομο στο οποίο προσπαθείτε να στείλετε μήνυμα έχει απενεργοποιήσει ή διαγράψει το λογαριασμό του. Έχετε μπλοκάρει το άτομο στο οποίο προσπαθείτε να στείλετε μήνυμα ή σας έχει μπλοκάρει. Προσπαθείτε να απαντήσετε σε μια ομαδική συζήτηση από την οποία έχουν αποχωρήσει τα υπόλοιπα μέλη. Καμια ιδεα πως διορθωνεται; ευχαριστω! Σε βλέπει ακόμα το σύστημα σαν ανενεργό λογαριασμό. Κάτι κόλλησε όταν ενεργοποίησες πάλι τον λογ σου. Απλά απενεργοποιησε τον για 2-3 ώρες και ενεργοποίησε τον ξανά να δεις αν ξεκολλήσει Υπάρχει τρόπος να μπορείς να ρυθμίσεις τι θα εμφανίζει στην αρχική σελίδα; Για παραδειγμα,σε εμενα παρουσιαζει συνηθως ελαχιστες δημοσιευσεις,και πολυ περισσοτερα post του ειδους "το ταδε αρεσει στον χρηστη ταδε" Υπαρχει κατά κάποιο τρόπο. Τι ακριβώς θέλεις να μη βλέπεις;
Elmago1925 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καλησπερα.Θελω να βλεπω μονο τις δημοσιευσεις των φιλων,αντε και τις φωτογραφιες που εχουν ταγκαριστει.Τωρα το 50% του timeline αποτελειται αποτελειται απο "Η δημοσιευση αρεσει στο χρηστη " Σε βλέπει ακόμα το σύστημα σαν ανενεργό λογαριασμό. Κάτι κόλλησε όταν ενεργοποίησες πάλι τον λογ σου. Απλά απενεργοποιησε τον για 2-3 ώρες και ενεργοποίησε τον ξανά να δεις αν ξεκολλήσει Υπαρχει κατά κάποιο τρόπο. Τι ακριβώς θέλεις να μη βλέπεις; 1
lek88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καλησπερα.Θελω να βλεπω μονο τις δημοσιευσεις των φιλων,αντε και τις φωτογραφιες που εχουν ταγκαριστει.Τωρα το 50% του timeline αποτελειται αποτελειται απο "Η δημοσιευση αρεσει στο χρηστη "Καλησπέρα! Αυτά θα τα βλέπεις αναγκαστικά από την στιγμή που ακολουθείς τα άτομα αυτά. Για να μη τα βλέπεις αυτά, θα πρέπει να σταματήσεις να τους ακολουθείς. Κ εννοείται ότι μετά δεν θα βλέπεις ούτε δημοσιεύσεις τους απλά θα τους έχεις φίλους. Από την στιγμή που πατάνε like σε δημόσιες δημοσιεύσεις θα τα υποστείς δυστυχώς....
Elmago1925 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καταλαβα.Τι να κανουμε θα τα υποστουμε αναγκαστικα! Χαχαχα Καλησπέρα! Αυτά θα τα βλέπεις αναγκαστικά από την στιγμή που ακολουθείς τα άτομα αυτά. Για να μη τα βλέπεις αυτά, θα πρέπει να σταματήσεις να τους ακολουθείς. Κ εννοείται ότι μετά δεν θα βλέπεις ούτε δημοσιεύσεις τους απλά θα τους έχεις φίλους. Από την στιγμή που πατάνε like σε δημόσιες δημοσιεύσεις θα τα υποστείς δυστυχώς.... 1
lek88 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καταλαβα.Τι να κανουμε θα τα υποστουμε αναγκαστικα! ΧαχαχαΌλοι μας!! Επίσης αναγκαστικά βλέπεις και τα like που κάνουν σε δημοσιεύσεις φίλων τους που έχουν την ρύθμιση "φίλοι φίλων" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα