divnt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Καλο αρθρο, ευχαριστω. Σε περιπτωση block, απλα δεν στελνεις μηνυματα; ή δεν μπορεις καν να πας να δεις τη σελιδα αυτου που σε μπλοκαρισε; --- Επισης αν ξερει κανεις για το report, αν υπαρχει φυσικα. Όταν κάνεις κάποιον block, δεν έχεις καμία απολύτως αλληλεπίδραση μαζί του. Είναι σαν να μην εχει προφιλ στο fb. Επίσης, για το report δες εδω https://www.facebook.com/help/171757096241231
41ex Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Κατά λάθος έστειλα αίτημα φιλίας σε κάποιον και το αποδέχτηκε. Ανεβάζει όλο βλακείες και δε θέλω να τις βλέπω, δε θέλω να τον κάνω όμως unfriend ή block γιατί τον βλέπω καθημερινά στον πραγματικό κόσμο. Πως μπορώ να μη βλέπω καθόλου τα likes και τις δημοσιεύσεις του?
l337 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Κατά λάθος έστειλα αίτημα φιλίας σε κάποιον και το αποδέχτηκε. Ανεβάζει όλο βλακείες και δε θέλω να τις βλέπω, δε θέλω να τον κάνω όμως unfriend ή block γιατί τον βλέπω καθημερινά στον πραγματικό κόσμο. Πως μπορώ να μη βλέπω καθόλου τα likes και τις δημοσιεύσεις του? Τον κάνεις unfollow (όπως ειπωθηκε πριν) για να μην βλέπεις εσυ τι ανεβάζει ή τον βάζεις σε restricted list ώστε να μη βλέπει εκείνος τι ανεβάζεις εσύ. Ανάλογα τι θέλεις. 1
nas91 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Eδω και κανα μηνα μου αλλαξε το εικονιδιο των μηνυματων και μου το μετετρεψε σε αυτο του messenger,και μου λεει ειστε πλεον συνδεδεμενοι στο mesenger.Μπορω να το απενεργοποιησω? Δε χρησιμοποιω fb εκτος υπολογιστη...
Nistisimos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν χρησιμοποιείς είναι ένα και το αυτό, απλά είναι θέμα εμφάνισης 1
goldie86 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημέρα! Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας σε κάτι. Εδώ και περίπου 10 μέρες όταν πάω να μπω στο facebook από το laptop μου (μέσω safari) και γράφω www.facebook.com, μου αλλάζει η διεύθυνση αυτόματα σε m.facebook.com. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, ούτε και πως να το αλλάξω… Έχω διαγράψει το ιστορικό και τα cookies πολλές φορές αλλά δεν γίνεται τίποτα. Έχετε κάποια ιδέα που οφείλεται και τι μπορώ να κάνω;
Razor_7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 "request desktop site" από τις ρυθμίσεις του browser φαντάζομαι.
mentoras99 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Στο privacy εχω βαλει στα friends, οτι θα ειναι ορατα απο 'only me'. Οντως κανεις δεν θα βλεπει ποιους φιλους εχω; Για τους mutual friends υπαρχει καμια ρυθμιση, ή δεν μπορω να κανω κατι γι'αυτο και θα φαινονται ετσι κι αλλιως;
mary Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Οντως κανεις δε θα τους βλεπει. Για τους κοινους, οχι δεν γινεται κατι. Θα φαινονται μεταξυ κοινων φιλων.
ChrisRX-8 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εχω στειλει ενα μηνυμα σε εναν αγνωστο δεν εχουμε ουτε κοινους φιλους τιποτα.. το μηνυμα το εχω στειλει διπλα οπου βρισκεται το Προσθηκη στους Φιλους..(ασχετα αν το προσωπο δεν εχει να στειλεις αιτημα φιλιας) το ερωτημα μου ειναι.. απο κει που εστειλα το μηνυμα κατευθειαν μου ανοιξε το παραθυρο οπου κανεις κανονικα chat με τους φιλους σου...και εστειλα το μηνυμα.. Υπαρχει διαφορα με το να στειλω το μηνυμα εκει που λεει.. Αν γνωριζετε το ταδε ατομο στειλτε μηνυμα..? Γιατι εκει φαινεται διαφορετικος ο τροπος μηνυματος.. ελπιζω να εγινε κατανοητος.. ευχαριστω
patrickdrd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 σας δουλευει αυτο; γιατι μου φαινεται δεν... οσες φορες κι αν το ποσταρουν... Πώς θα κρύψετε πόση ώρα πριν είχατε μπει στο Facebook
mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 σας δουλευει αυτο; γιατι μου φαινεται δεν... οσες φορες κι αν το ποσταρουν... Πώς θα κρύψετε πόση ώρα πριν είχατε μπει στο Facebook Πως, απο που, φαινεται πριν απο ποση ωρα, καποιος μπηκε στην δικη του σελιδα;
patrickdrd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 απ το chat ή/και απ το προφιλ βλεπεις τα παντα
mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 απ το chat ή/και απ το προφιλ βλεπεις τα παντα Πειτε μου απο που, αν μπορει καποιος ας μου ανεβασει ενα screenshot να καταλαβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα