mentoras99 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει η επιλογή να μπορούν να σου στέλνουν αιτήματα μόνο άτομα με τα οποία έχεις 1 τουλάχιστον κοινό φίλο. Αρα αν εχει ενεργοποιησει αυτη την επιλογη, ετσι εξηγειται οτι εγω που δεν εχω κοινο φιλο, δεν μου εμφανιζει επιλογη για να στειλω αιτημα φιλιας, σωστα; Λιγο περιεργο ομως. Γιατι το συγκεκριμενο ατομο εχει προφιλ σε καμια δεκαρια social sites, και εμενα αυτο μου λεει οτι ειναι 'open' και οχι 'κλειστου' τυπου. Απο την αλλη παλι, να εχει καποιος τετοιο περιορισμο, αλλα ομως η δυνατοτητα να του στειλω μηνυμα να ειναι ελευθερη; Μισες δουλειες; Τελικα αραγε τι να εγινε με το μηνυμα που εστειλα, στο εν λογω μελος, που δεν ειχα τη δυνατοτητα να στειλω αιτημα φιλιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει τρόπος να φαίνομαι εκτός σύνδεσης για ένα μόνο άτομο ενώ σε όλους τους υπόλοιπους φίλους να φαίνομαι ό,τι είμαι στη πραγματικότητα(του στύλ "έχω να μπώ καιρό στο facebook" ή "στο τσάκ βγήκα και δεν το είδα το μήνυμα"); Αν ναι, πώς ρυθμίζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει τρόπος να φαίνομαι εκτός σύνδεσης για ένα μόνο άτομο ενώ σε όλους τους υπόλοιπους φίλους να φαίνομαι ό,τι είμαι στη πραγματικότητα(του στύλ "έχω να μπώ καιρό στο facebook" ή "στο τσάκ βγήκα και δεν το είδα το μήνυμα"); Αν ναι, πώς ρυθμίζεται; απο το chat το ρυθμιζεις αυτο με exceptions απλα δεν ξερω αν τυχον δειχνει οτι ησουν πριν 1λ ονλαϊν ή πριν χ λεπτά.Εχει ενδιαφερον ομως αυτο, αν το χει τσεκαρει κανεις και ξερει. @μεντορας πηγε στα "αλλα" μνματα και ποθανον να μην το χει δει αν δεν εχει μπει από PC ή να το δει σε 10μήνες. Μιλαμε για υψηλο iso? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 απο το chat το ρυθμιζεις αυτο με exceptions απλα δεν ξερω αν τυχον δειχνει οτι ησουν πριν 1λ ονλαϊν ή πριν χ λεπτά. Εχει ενδιαφερον ομως αυτο, αν το χει τσεκαρει κανεις και ξερει. Με σώνεις, σ' ευχαριστώ. Κατά τα άλλα ναι, κάθε φορά που πατάς κάπου like ή γράφεις κάποιο σχόλιο σε δίνει στεγνά αλλά δε γαμιέται... να το 'χεις υπ' όψιν θέλει για να προσέχεις και είσαι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chakotay7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι που θέλω να ρωτήσω επειδή όσο κι αν πάλεψα δεν το βρήκα, όταν κάνω μια ανάρτηση στο χρονολόγιο μου, είτε δημόσια είτε μόνο σε φίλους, μπορώ να απενεργοποιήσω την κοινοποίηση της ανάρτησης αυτής; αλλά μόνο μιας συγκεκριμένης ανάρτησης, γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σας παιδιά! Μια ερώτηση. Έχουν φτιάξει ενα fake profile ενός φίλου μου (με άσχετο όνομα) και του εχουν κλέψει μερικές φωτογραφίες. Αυτός που έχει φτιάξει το προφίλ δεν εχει ανεβάσει χυδαίο, προσβλητικό περιεχόμενο, η να εχει απειλήσει. Του στείλαμε μήνυμα να κατεβάσει το προφίλ αλλα δεν απάντησε. Σε αυτή τη περίπτωση τι μπορούμε να κάνουμε; Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ωστε να γίνει άρση απορρήτου κτλ..; Η μόνο block, report μήπως και το σβήσει το ίδιο το fb; (Το παιδί είναι ανω των 18, ενήλικος) Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σας παιδιά! Μια ερώτηση. Έχουν φτιάξει ενα fake profile ενός φίλου μου (με άσχετο όνομα) και του εχουν κλέψει μερικές φωτογραφίες. Αυτός που έχει φτιάξει το προφίλ δεν εχει ανεβάσει χυδαίο, προσβλητικό περιεχόμενο, η να εχει απειλήσει. Του στείλαμε μήνυμα να κατεβάσει το προφίλ αλλα δεν απάντησε. Σε αυτή τη περίπτωση τι μπορούμε να κάνουμε; Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ωστε να γίνει άρση απορρήτου κτλ..; Η μόνο block, report μήπως και το σβήσει το ίδιο το fb; (Το παιδί είναι ανω των 18, ενήλικος) Ευχαριστώ! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι report στο fb. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leroef Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Άλλαξα το κοινό των δημοσιεύσεών μου ώστε να τις βλέπει ένας συγκεκριμένος φίλος μου μόνο και από τότε όταν πατάω την επιλογή να δω πώς φαίνεται το προφίλ μου στους φίλους μου βλέπω ότι κανένας φίλος μου δε μπορεί να αντιδράσει(like κλπ) σε καμμιά δημοσίευσή μου ούτε και να σχολιάσει.Μόνο κοινοποίηση μπορούν να κάνουν. Από προφίλ φίλου μου είδα ότι μπορεί να αντιδράσει και να σχολιάσει. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; Τι από τα δύο ισχύει; Αν ισχύει αυτό που βλέπω εγώ με ποιον τρόπο μπορώ να επαναφέρω τις προηγούμενες ρυθμίσεις ώστε όταν το κοινό είναι δημόσια ή οι φίλοι μου να μπορούν να αντιδράσουν(like και αντιδράσεις) και να σχολιάσουν και όταν το κοινό είναι προσαρμοσμένο να μπορεί το συγκεκριμένο άτομο να κάνει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Όταν βλέπεις το προφίλ σου σαν κάποιος άλλος απλά δεν σου δείχνει τις επιλογές αντιδράσεων και σχολιασμού, αλλά οι φίλοι σου τα βλέπουν κανονικά από το δικό τους προφίλ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leroef Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BIGJOHN Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Καλημερα και καλη χρονια !!! Απο το pc μου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν παω να στειλω σε μερικους χρηστες αλλα στο messenger στο κινητο στελνω κανονικα!!!!Μολις στειλω απο το κινητο μηνυμα με αφηνει κανονικα !!!"Έχετε προσωρινά μπλοκαριστεί και δεν μπορείτε να ξεκινήσετε νέες συζητήσεις. " Ξερει κανεις τι συμβαινει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ξέρετε αν γίνετε να κατηγοριοποιήσω τα group κατα αλφαβητική σειρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μπορει καποιος χρηστης να κανει, και με ποιο τροπο 1) block αλλο χρηστη 2) report αλλον χρηστη στο fb για καποιο λογο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μπορει καποιος χρηστης να κανει, και με ποιο τροπο 1) block αλλο χρηστη 2) report αλλον χρηστη στο fb για καποιο λογο ??? Για block δες εδω: https://www.facebook.com/help/168009843260943 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Για block δες εδω: https://www.facebook.com/help/168009843260943 Καλο αρθρο, ευχαριστω. Σε περιπτωση block, απλα δεν στελνεις μηνυματα; ή δεν μπορεις καν να πας να δεις τη σελιδα αυτου που σε μπλοκαρισε; --- Επισης αν ξερει κανεις για το report, αν υπαρχει φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα