Προς το περιεχόμενο

Facebook χαζές απορίες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@achillesgr

Θ' ανησυχούσα μόνο στη περίπτωση που υπήρχε η ένδειξη πως το μήνυμα διαβάστηκε (παρότι δεν έχω παρατηρήσει να υπάρχει η ένδειξη σε δικές μας αναγνώσεις) ΚΑΙ δεν υπήρχε η σχετική ένδειξη ειδοποίησης (να το έχει ανοίξει κάποιος, δηλαδή). Σ' αυτή τη περίπτωση, ναι, ίσως έπαιζε να είχε κάποιος άλλος πρόσβαση στον λογαριασμό σου (όχι απαραίτητα με χακάρισμα. θα μπορούσε και κάποιος φίλος/συγγενής να μπήκε όταν είχες αφημένο το pc/laptop κι ήσουν συνδεδεμένος).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 518
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οχι δεν εχει κανεις προσβαση στο κινητο και laptop. ειναι αληθεια πως αυτο ειναι το παραδοξο οτι υπαρχει η ενδειξη αλλα ο  χρονος που αναφερεται στο seen δεν παιζει ! και εκει ειναι το παραδοξο οτι ανοιγω το μηνυμα που εχει ειδοποιηση εκεινη τη στιγμη και μου λεει seen πριν μια ωρα ξερω γω που δεν ειχα αγγιξει κινητο στο μεταξυ.Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις

Μπορω να προσθεσω στο skype φιλους απο facebook, και να κανω chat μεσα απο το skype?

Πρεπει να γινεται, αλλα μες στο skype δεν βρισκω επιλογη πως να προσθεσω ενα facebook account φιλου.

Για πειτε μου ‘ασχημα’ σεναρια, αν στειλω μηνυμα σε καποιον και το δει κακοπροαιρετα, διχως να ειμαστε φιλοι.
Μπορει να μου κατι κακο στον λογαριασμο;
Το δικο μου μηνυμα θα ειναι κοσμιο, και πχ μπορει να στειλω ενα δευτερο μημυμα αν δεν ειμαι σιγουρος για τις προθεσεις του παραληπτη, αν διαβασε το μηνυμα μου κλπ
Τι μπορω ….να παθω λοιπον;

Μια απορία

Εδώ και λίγο καιρό, όταν πάω να ελέγξω τις ειδοποιήσεις μου στο FB πατώντας επάνω στην υδρόγειο σφαίρα που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη της αρχικής σελίδας του FB κάποιες φορές μου βγάζει αυτό εδώ το μήνυμα : " μόνο συγκεκριμένες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζουν τον ιστότοπο 0. facebook . com η εταιρία σας δεν συμπεριλαμβάνεται σ΄αυτές. Αν επικοινωνήσετε με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας σας, αναφέρετε ότι η διεύθυνση IP ......... δεν υποστηρίζεται". Και συνεχίζει το μήνυμα "πηγαίνετε στο m. facebook . com (ισως επιβαρυνθείτε με τις ισχύουσες χρεώσεις δεδομένων)."

Το θέμα είναι όμως πως αυτό το μηνυμα μου το βγάζει και ενώ μπαίνω απο τον υπολογιστή μου μέσω του wifi στο σπίτι μου, δεν μπαίνω απο κινητό. Μου το έχει βγάλει κάποιες φορές κι απο το κινητό, ενώ ήμουν συνδεδεμένος πάλι μέσω wifi σπιτιού, επίσης όταν συνδέομαι απο το κινητό μου με τα μεγαμπάϊτ που μου δίνει δώρο κάθε μήνα η ανανέωση του καρτοκινητού μου, δε βλέπω τίποτε χρεώσεις, τελικά αναρωτιέμαι είναι δυνατόν να χρεωθώ στο σταθερό μου επειδή ελέγχω τα μηνύματα μου στο FB και πατάω πάνω στο λινκ της ειδοποίησης για να πάω απευθείας στο μήνυμα;

Αυτό είναι bug εδώ και καιρό. Αν σου κάνει κάποιος like, για παράδειγμα, ενώ έχει μπει από 0.facebook, όταν πατήσεις την ειδοποίηση προσπαθεί να σε μεταφέρει και εσένα στο 0.facebook για να τη δεις, αλλά αυτό δεν γίνεται από σύνδεση του σπιτιού και γι' αυτό σου βγάζει το μήνυμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς στο σταθερό σου, πάντως.

• Like 1

Αυτό είναι bug εδώ και καιρό. Αν σου κάνει κάποιος like, για παράδειγμα, ενώ έχει μπει από 0.facebook, όταν πατήσεις την ειδοποίηση προσπαθεί να σε μεταφέρει και εσένα στο 0.facebook για να τη δεις, αλλά αυτό δεν γίνεται από σύνδεση του σπιτιού και γι' αυτό σου βγάζει το μήνυμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς στο σταθερό σου, πάντως.

ναι αυτό νομίζω κι εγώ, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο bug στο FB πάντως, ευχαριστώ για την απάντηση.

Για πειτε μου ‘ασχημα’ σεναρια, αν στειλω μηνυμα σε καποιον και το δει κακοπροαιρετα, διχως να ειμαστε φιλοι.

Μπορει να μου κατι κακο στον λογαριασμο;

Το δικο μου μηνυμα θα ειναι κοσμιο, και πχ μπορει να στειλω ενα δευτερο μημυμα αν δεν ειμαι σιγουρος για τις προθεσεις του παραληπτη, αν διαβασε το μηνυμα μου κλπ

Τι μπορω ….να παθω λοιπον;

Επί της ουσίας τίποτα δε μπορεί να σου κάνει.

Το πολύ πολύ να σε μπλοκάρει όπως κάνουν πολλοί (και εγώ πχ.) σε κάθε ενοχλητικό.

Επί της ουσίας τίποτα δε μπορεί να σου κάνει.

Το πολύ πολύ να σε μπλοκάρει όπως κάνουν πολλοί (και εγώ πχ.) σε κάθε ενοχλητικό.

thanks!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Πως γινεται ρε παιδια, καποια προφιλ με τα οποια δεν ειμαστε φιλοι, να μην εμφανιζουν την δυνατοτητα να στειλω αιτημα φιλιας;

Και πριν πει κανεις 'σε μπλοκαρε κλπ', σας λεω οτι θα θελα να στειλω αιτημα, σε ατομο που δεν γνωριζω, αρα δεν υπαρχει περιπτωση αφου δεν με ξερει προσωπικα, να εχει κανει καποια ρυθμιση ειδικα για μενα.

Μπορει καποιος να εχει διαθεσιμο/ανοιχτο το προφιλ του σε ολους, να βλεπω φωτογραφιες κλπ, αλλα να να αφαιρεσει τη δυνατοτητα να του στελνουν αλλοι αιτηματα φιλιας;

Και σε αυτη την περιπτωση αραγε, το μηνυμα που εστειλα εληφθη ή παει στα χαμενα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...