Προς το περιεχόμενο

Facebook χαζές απορίες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερωτήσεις...

1) Διαγραφή λογαριασμου γινεται;(ευκολα?). Δωστε λινκ ή διαδρομη(απο που)

2) Υπάρχει η δυνατοτητα για disable λογαριασμου; Ή ειναι παντα ενεργο χωρις δυνατοτητα να γινει 'αορατο';

3) Μπορει καποιος να δει ποτε δημιουργηθηκε ενα προφιλ, ή κατι τετοιο δεν προκυπτει απο πουθενα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 518
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ερωτήσεις...

1) Διαγραφή λογαριασμου γινεται;(ευκολα?). Δωστε λινκ ή διαδρομη(απο που)

2) Υπάρχει η δυνατοτητα για disable λογαριασμου; Ή ειναι παντα ενεργο χωρις δυνατοτητα να γινει 'αορατο';

3) Μπορει καποιος να δει ποτε δημιουργηθηκε ενα προφιλ, ή κατι τετοιο δεν προκυπτει απο πουθενα;

1. Κλικ.

2. Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Απενεργοποιήστε το λογαριασμό σας

3. Αν πας στο προφίλ που σ' ενδιαφέρει και κάνεις ένα μικρό σκρολάρισμα, θα σου βγουν οι επιλογές Όνομα-Χρήστη, Χρονολόγιο και Πρόσφατα. Απ' το Πρόσφατα θα δεις από πότε βαστούν οι δημοσιεύσεις. Ακριβή ημερομηνία όχι, μα συνήθως οι δημοσιεύσεις ξεκινούν κι είναι πολύ κοντά στην ημερομηνία εγγραφής.

astrosunnefo σε ευχαριστω.

----

Μπορω να ορισω απο καπου, το προφιλ μου να ειναι ουσιαστικα σαν 'αορατο',

δηλαδη να ειναι ορατο μονο στους 'φιλους' μου, και φυσικα σε οσους εχω κανει 'friend request'?

Σε δημιουργια νεου λογαριασμου,

αν δεν δηλωσω κινητο τηλεφωνο, δεν με αφηνει να στειλω μηνυμα ή γενικως με περιοριζει σε ενεργειες που μπορω να κανω;

Κατα το ανοιγμα νεου λογαριασμου, ζητουσε εναλλακτικα ή email ή κινητο, για επαληθευση.

Εδωσα email.

Τωρα ομως που παω να στειλω σε αλλον μηνυμα, αυτοματως με πεταει σε σελιδα να δηλωσω κινητο, για να γινει ενεργοποιηση του λογαριασμου.

Επιβαλλει αναγκαστικα την χρηση κινητου;;;;;;

Η χρησιμοποίηση του κινητού λειτουργεί μονάχα σα πρόσθετο βήμα ασφάλειας, δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο ούτε στερεί κάποια λειτουργία αν δεν γίνει χρήση του.

Επιβεβαίωσες τον λογαριασμό σου μέσω του email σου; Έχεις κανονική πρόσβαση, αγνοώντας τη προτροπή τους; Μήπως δήλωσες κανένα παράξενο - ψεύτικο όνομα κι είναι μηχανισμός για να τσακίσουν τα fake profiles; Μου φαίνεται παράξενο να σ' το βγάζει εφόσον είναι όλα εντάξει. Εκτός κι αν είναι καινούρια πολιτική τους, κι έχω μείνει πίσω.

Η χρησιμοποίηση του κινητού λειτουργεί μονάχα σα πρόσθετο βήμα ασφάλειας, δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο ούτε στερεί κάποια λειτουργία αν δεν γίνει χρήση του.

Επιβεβαίωσες τον λογαριασμό σου μέσω του email σου; Έχεις κανονική πρόσβαση, αγνοώντας τη προτροπή τους; Μήπως δήλωσες κανένα παράξενο - ψεύτικο όνομα κι είναι μηχανισμός για να τσακίσουν τα fake profiles; Μου φαίνεται παράξενο να σ' το βγάζει εφόσον είναι όλα εντάξει. Εκτός κι αν είναι καινούρια πολιτική τους, κι έχω μείνει πίσω.

Περιεργο ονομα. Ναι, δεν εδωσα το αληθινο μου, καθως εχω υπερβολικη ευαισθησια σε θεματα ιδιωτικοτητας. Εδωσα ενα αλλο, οτι να ναι, αλλα πραγματικο ανθρωπου. πχ πες παραδειγμα γιωργος παπαδοπουλος, κι ας μην ειμαι αυτος. Ειμαι ομως καποιος που δηλωνει αυτο το ονομα, και σιγουρα ας μην ειμαι προσωπικα εγω, πρεπει να ειναι καμια δεκαρια χιλιαδες στην Ελλαδα με αυτο το ονομα...δεν νομιζω να τους απαγορευει το fb να εγγραφουν...

Ενας ακομη...

Οποτε δεν ειναι out of space το ονομα, ειναι ενα ονομα ανθρωπου.

Παροτι επελεξα email για τροπο επιβεβαιωσης, κατα την εγγραφη, και οντως μπηκα μεσα, εκανα διαφορα στο προφιλ μου,

οταν πηγα να στειλω message, με πεταξε σε σελιδα για personal identification, και ζητα mobile, για αποστολη sms και επαληθευση,

και δεν μπορω να φυγω πλεον απο αυτη τη σελιδα.

Οταν κανω login, με παει εκει...

Αρα αφου οταν εκανα registration, και τοτε παλι μου εστειλε email για επιβεβαιωση, μπηκα μετα κανονικα στο προφιλ μου,

τωρα γιατι ξανα παλι ζητα + κινητο;

Εφόσον ολοκλήρωσες κανονικά τη διαδικασία, ενεργοποιώντας τον λογαριασμό σου μέσω του email, δεν μπορώ να σκεφτώ πολλές αιτίες. Το μυαλο μου πηγαίνει σε δύο...

α) καινούρια πολιτική

β) πρόσθετο βήμα ταυτοποίησης λογαριασμού, επειδή το όνομα συναντάται συχνά. Νομίζω πως κάπου είχε πάρει το μάτι μου πως μπλοκάρονται ακόμα κι οι λογαριασμοί με ονόματα που συναντούμε συχνά, και πρέπει να ταυτοποιηθούν ώστε να παραμείνουν εν ενεργεία.

Ας δούμε, αν κάποιος ξέρει περισσότερα επί του θέματος.

Το μικρο παραθυρακι chat στον υπολογιστη, με καποιο αλλο ατομο, πως μπορει να μεγαλωσει ρε παιδια;

Θελω ενα μεγαλυτερο παραθυρο, να βλεπω και τι γραφω.

Γινεται να μεγαλωσει; (για υπολογιστη μιλαω παντα)

Εστειλα μηνυμα σε ατομο με το οποιο δεν ειμαστε 'φιλοι'.

Θα λαβει το μηνυμα μου, ή πρεπει απαραιτητως να εισαι φιλος με καποιον για να μπορεις να του στειλεις μηνυμα;

Το μικρο παραθυρακι chat στον υπολογιστη, με καποιο αλλο ατομο, πως μπορει να μεγαλωσει ρε παιδια;

Θελω ενα μεγαλυτερο παραθυρο, να βλεπω και τι γραφω.

Γινεται να μεγαλωσει; (για υπολογιστη μιλαω παντα)

Στο παραθυρακι αυτο εχει ενα "γραναζι" επιλογες, πατας επανω και μετα: δειτε ολη τη συζητηση ή εναλλακτικα πας απο τα "μηνυματα" στα αριστερα επανω.

Εστειλα μηνυμα σε ατομο με το οποιο δεν ειμαστε 'φιλοι'.

Θα λαβει το μηνυμα μου, ή πρεπει απαραιτητως να εισαι φιλος με καποιον για να μπορεις να του στειλεις μηνυμα;

Θα το λαβει αλλά πότε θα το δει ειναι αγνωστο, μιας και δεν θα του εμφανισει αδιαβαστα μηνυματα εκτος ααααν παρατηρησει το "αιτηματα μηνυματων".

Θα το λαβει αλλά πότε θα το δει ειναι αγνωστο, μιας και δεν θα του εμφανισει αδιαβαστα μηνυματα εκτος ααααν παρατηρησει το "αιτηματα μηνυματων".

ok, τοτε λοιπον εστειλα μηνυμα φιλιας, αλλα δεν μου εδωσε δυνατοτητα να γραψω εστω συντομο μηνυμα.

Νομιζω οτι κατι θα μπορουσα να γραψω...

Ετσι, χωρις μηνυμα, αν ο αλλος δεν του θυμιζεις κατι με πρωτη ματια, μπορει και να σε απορριψει, ενω πχ στο skype που γραφεις κατι στο αιτημα φιλιας, ειναι ευκολοτερο να γινει η επαφη.

Εκανα κατι λαθος;

Με αιτημα φιλιας, γραφεις ταυτοχρονο μηνημα;

Αν οχι, αν με κανει φιλο, θα δει το μηνυμα που εστειλα προ φιλιας, στα 'αδιαβαστα';

Νομίζω πως δεν είναι απαραίτητο πως θα πάει στον φάκελο "Αιτήματα μηνυμάτων", τον οποίο πρέπει να επισκεφθείς ο ίδιος, για να δεις αν έχεις νέα μηνύματα ή όχι. Πρέπει να γίνεται φιλτράρισμα, και κάτω από τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις (πχ η ύπαρξη κοινών φίλων ή μη) το μήνυμα πηγαίνει στο αντίστοιχο μέρος.

Πάντως, ειδοποίηση μπορεί να υπάρξει και στην περίπτωση που το μήνυμα πάει στο "Αιτήματα μηνυμάτων", εφόσον γίνεται χρήση τού messenger.

Μπερδευτηκα.

Δεν ξερω τι να κανω.

Στο αιτημα φιλιας, μηνυμα ΔΕΝ.

Το μηνυμα μου παιζεται αν θα το δει, εφοσον δεν ειμαστε φιλοι.

Οποτε, τι μπορω να κανω;

Ας τα πάρουμε ένα ένα, λοιπόν.

1. Δεν υπάρχει επιλογή να σταλεί μήνυμα παρεϊτσα με το αίτημα φιλίας. Το μήνυμα στέλνεται χωριστά, οπότε οδηγούμαστε στο 2.

2. Τα μηνύματα που στέλνονται χωρίς να έχει προηγηθεί η προσθήκη στους φίλους, δεν είναι απαραίτητο πως θα διαβαστούν στο Χ διάστημα, όταν ο χρήστης πάει στο Αιτήματα μηνυμάτων. Κι αυτό γιατί α) αν έχει εγκατασταθεί στο κινητό η εφαρμογή τού messenger, θα ειδοποιηθεί όπως και να 'χει και β) μπορεί και να μην "απορριφθεί" στο φιλτράρισμα (με συνέπεια να πάει στο Αιτήματα μηνυμάτων), οπότε η ειδοποίηση θα υπάρξει κανονικά, όπως θα ειδοποιούνταν για ένα μήνυμα από κάποιον που έχει στη λίστα φίλων του.

Εσύ τώρα απλά περιμένεις. Για το αίτημα φιλίας σου, θα ειδοποιηθεί όπως και να 'χει, οπότε είναι μέχρι να μπει και να δει τις ειδοποιήσες του. Από εκεί και πέρα εξαρτάται αν θα το αποδεχτεί ή όχι, καθώς έχεις δηλώσει ψευδές όνομα και δεν θα σε αναγνωρίσει (εκτός αν γνωρίζεστε κι έχει ειδοποιηθεί από σένα ότι το και το). Θα το αποδεχτεί αν α) συνηθίζει να αποδέχεται αιτήματα φιλίας κι από άσχετα άτομα και β) αν το μήνυμά σου δεν έχει απορριφθεί κατά το φιλτράρισμα και το διαβάσει, ή το διαβάσει σε Χ στιγμή απ' το Αιτήματα μηνυμάτων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσεις μαζί του, κάν' το - εφόσον δεις και περνάνε οι ημέρες χωρίς να υπάρξει κάτι από εκείνον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...