Προς το περιεχόμενο

Facebook χαζές απορίες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτω δεξιά βρίσκεται η επιλογή.

post-253261-0-57430400-1467588322_thumb.png

Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο AdBlock ή κάτι παρόμοιο που κόβει και τα συγκεκριμένα στοιχεία από λάθος; Δοκίμασε και από διαφορετικό browser που δεν έχεις εγκαταστήσει επιπλέον πρόσθετα (π.χ. Internet Explorer :P).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε μου το εμφανίζει ρε γμτ!! :mad:

Σοβαρά τώρα, έλεος!!! Αν στείλω μήνυμα στο support τους πιστεύεις θα ασχοληθούν ή....;

Για την ιστορία (μήπως παίζει ρόλο) το facebook το έχω 2 μήνες και έχω 130 φίλους

Τελικά βρήκα πως μπαίνει η καρτέλα friends στη sidebar. Πάμε σε αυτό το link: https://www.facebook.com/bookmarks/lists επιλέγουμε πχ την λίστα "close friends" και πάμε στην επιλογή που λέει "add to favorites". Το αναφέρω μήπως έχει και άλλος παρόμοιο πρόβλημα

Σχετικά με το πως ενεργοποιώ το ticker δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Αν κάποιος γνωρίζει, ας βοηθήσει

Πως μπορω να κρατησω μια συγκεκριμενη δημοσιευση σε καποια σελιδα fb, ως λινκ?

Εννοω, να μπορω να ανατρεχω παντα σε αυτην, και στο μελλον, γιατι καθως προστιθεται νεες ειδοποιησεις, η δημοσιευση αυτη θα χαθει.

Πάνω από τη δημοσίευση λέει πριν πόση ώρα έγινε ή την ώρα και την ημερομηνία που έγινε αν έχει περάσει καιρός. Αν πατήσεις εκεί, μπορείς να πάρεις το link.

• Like 1

Πάνω από τη δημοσίευση λέει πριν πόση ώρα έγινε ή την ώρα και την ημερομηνία που έγινε αν έχει περάσει καιρός. Αν πατήσεις εκεί, μπορείς να πάρεις το link.

Οντως, ευχαριστω!

καλησπέρα παιδιά μια κατινο ερώτηση για να μην γίνω ρεζιλι. Έπεσε το ματι μου στο Messenger της δικιάς μου και είδα στα favorite

2 ατομα.Η ερώτηση είναι η εξής (μιλάμε για το android app) υπαρχει περίπτωση να πετάξει random άτομα η είναι stadar αυτά που μιλάς,

μιλισες προσφατα?

καλησπέρα παιδιά μια κατινο ερώτηση για να μην γίνω ρεζιλι. Έπεσε το ματι μου στο Messenger της δικιάς μου και είδα στα favorite

2 ατομα.Η ερώτηση είναι η εξής (μιλάμε για το android app) υπαρχει περίπτωση να πετάξει random άτομα η είναι stadar αυτά που μιλάς,

μιλισες προσφατα?

Είναι αυτοί που μίλησες πρόσφατα.  :devil:  (το emoticon τυχαίο ήταν, δεν ξέρω τίποτα) 

Ωραια, ειχες δικιο.

Πες μου τωρα. Αντε και εκανα like οπου ηθελα.

Και πηγα στο fb-rss να μου κανει τη λιστα.

Μετα τι κατεβαζω, και τι εισαγω, στον rss reader μου;

2d9odgg.jpg

δοκιμασε και το inoreader, σ αυτο μπορεις να βαλεις απευθειας το link της σελιδας του fb που θελεις,

χωρις να παρεμβαλεται το fbrss,

εχει οριο βεβαια στην free εκδοση στο ποσες σελιδες μπορεις να βαλεις,

αλλα εχει και trial, ξεκινας με το trial και βλεπεις,

το ιδιο ισχυει και για το twitter, βαζεις οτι θελεις απευθειας (copy/paste πανω αριστερα και subscribe),

χωρις να χρειαζεσαι 3rd party scripts κλπ

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...