infin1tyGR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Κάτω δεξιά βρίσκεται η επιλογή. Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο AdBlock ή κάτι παρόμοιο που κόβει και τα συγκεκριμένα στοιχεία από λάθος; Δοκίμασε και από διαφορετικό browser που δεν έχεις εγκαταστήσει επιπλέον πρόσθετα (π.χ. Internet Explorer ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepar Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δε μου το εμφανίζει ρε γμτ!! Σοβαρά τώρα, έλεος!!! Αν στείλω μήνυμα στο support τους πιστεύεις θα ασχοληθούν ή....; Για την ιστορία (μήπως παίζει ρόλο) το facebook το έχω 2 μήνες και έχω 130 φίλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepar Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Τελικά βρήκα πως μπαίνει η καρτέλα friends στη sidebar. Πάμε σε αυτό το link: https://www.facebook.com/bookmarks/lists επιλέγουμε πχ την λίστα "close friends" και πάμε στην επιλογή που λέει "add to favorites". Το αναφέρω μήπως έχει και άλλος παρόμοιο πρόβλημα Σχετικά με το πως ενεργοποιώ το ticker δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Αν κάποιος γνωρίζει, ας βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 σας ηρθε κι εσας mail οτι καποιος με safari/ios μπηκε στον λογαριασμο σας απ την καρυστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πως μπορω να κρατησω μια συγκεκριμενη δημοσιευση σε καποια σελιδα fb, ως λινκ? Εννοω, να μπορω να ανατρεχω παντα σε αυτην, και στο μελλον, γιατι καθως προστιθεται νεες ειδοποιησεις, η δημοσιευση αυτη θα χαθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πάνω από τη δημοσίευση λέει πριν πόση ώρα έγινε ή την ώρα και την ημερομηνία που έγινε αν έχει περάσει καιρός. Αν πατήσεις εκεί, μπορείς να πάρεις το link. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πάνω από τη δημοσίευση λέει πριν πόση ώρα έγινε ή την ώρα και την ημερομηνία που έγινε αν έχει περάσει καιρός. Αν πατήσεις εκεί, μπορείς να πάρεις το link. Οντως, ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 καλησπέρα παιδιά μια κατινο ερώτηση για να μην γίνω ρεζιλι. Έπεσε το ματι μου στο Messenger της δικιάς μου και είδα στα favorite 2 ατομα.Η ερώτηση είναι η εξής (μιλάμε για το android app) υπαρχει περίπτωση να πετάξει random άτομα η είναι stadar αυτά που μιλάς, μιλισες προσφατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 καλησπέρα παιδιά μια κατινο ερώτηση για να μην γίνω ρεζιλι. Έπεσε το ματι μου στο Messenger της δικιάς μου και είδα στα favorite 2 ατομα.Η ερώτηση είναι η εξής (μιλάμε για το android app) υπαρχει περίπτωση να πετάξει random άτομα η είναι stadar αυτά που μιλάς, μιλισες προσφατα? Είναι αυτοί που μίλησες πρόσφατα. (το emoticon τυχαίο ήταν, δεν ξέρω τίποτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ωραια, ειχες δικιο. Πες μου τωρα. Αντε και εκανα like οπου ηθελα. Και πηγα στο fb-rss να μου κανει τη λιστα. Μετα τι κατεβαζω, και τι εισαγω, στον rss reader μου; δοκιμασε και το inoreader, σ αυτο μπορεις να βαλεις απευθειας το link της σελιδας του fb που θελεις, χωρις να παρεμβαλεται το fbrss, εχει οριο βεβαια στην free εκδοση στο ποσες σελιδες μπορεις να βαλεις, αλλα εχει και trial, ξεκινας με το trial και βλεπεις, το ιδιο ισχυει και για το twitter, βαζεις οτι θελεις απευθειας (copy/paste πανω αριστερα και subscribe), χωρις να χρειαζεσαι 3rd party scripts κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Παιδιά το κάνε με follow back που βλέπουμε πιο πολύ στο Instagram τι σημαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 να ακολουθεις κι εσυ αυτον που σε κανει follow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Υπάρχει ρύθμιση να μην βλέπει κάποιος φίλος σου τα Like που κάνεις σε κοινούς φίλους ή τα δημόσια σε μη φίλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 H επιλογή που υπήρχε παλιά να εμφανίζεται το προφίλ σου στο search μόνο σε φίλους καταργήθηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα