Προς το περιεχόμενο

Facebook χαζές απορίες

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακριβώς είναι παλιές δημοσιεύσεις τρίτων. Οι ρυθμίσεις μου είναι αυτές πρέπει να αλλάξω το "φίλοι" σε "Δημόσια" ή ότι και να κάνω τώρα δεν γίνεται τίποτα επειδή θα είναι μεταγενέστερη κίνηση;

Θα σε γελάσω, να πω την αλήθεια. Για δοκίμασε να το αλλάξεις και να δεις αν υπάρξει κάποια αλλαγή, με το "Προβολή ως" ή απ' τον λογαριασμό κάποιου φίλου σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σε όλους.

Έχω μια απορία σχετικά με το FB που δεν έχω βρει σαφή λύση ή δεν ξέρω πας να ψάξω σωστά.

Λοιπόν, όταν κάνω εγκατάσταση στο κινητό το messenger με ρωτάει "Θέλεις να συνδεθεί το messenger με τον αριθμό κινητού σου και όποιος έχει το νούμερο σου να μπορεί να σε βρει και στο facebook;"

Αυτό θέλω να το κάνω αλλά πως γίνεται να αποκλείσω κάποιους από αυτή την δυνατότητα. π.χ. έχω 2-3 άτομα στις επαφές μου και πιθανολογώ ότι με έχουν και αυτά τα οποία δεν θέλω να μπορούν να με βρουν απλά επειδή έχουν το νούμερο μου στο κινητό τους.

Γίνεται αυτό; να μπλοκάρω κάποια νούμερα;

Καλημέρα σε όλους.

Έχω μια απορία σχετικά με το FB που δεν έχω βρει σαφή λύση ή δεν ξέρω πας να ψάξω σωστά.

Λοιπόν, όταν κάνω εγκατάσταση στο κινητό το messenger με ρωτάει "Θέλεις να συνδεθεί το messenger με τον αριθμό κινητού σου και όποιος έχει το νούμερο σου να μπορεί να σε βρει και στο facebook;"

Αυτό θέλω να το κάνω αλλά πως γίνεται να αποκλείσω κάποιους από αυτή την δυνατότητα. π.χ. έχω 2-3 άτομα στις επαφές μου και πιθανολογώ ότι με έχουν και αυτά τα οποία δεν θέλω να μπορούν να με βρουν απλά επειδή έχουν το νούμερο μου στο κινητό τους.

Γίνεται αυτό; να μπλοκάρω κάποια νούμερα;

α) Στην αναζήτηση βάσει αριθμού τηλεφώνου, μπορείς να το περιορίσεις στο "Φίλοι".

β) Μπορείς αυτά τα 2-3 άτομα να τα μπλοκάρεις, ώστε η αλληλεπίδραση μαζί τους να είναι μηδενική.

Κάνοντας μια τέτοια ρύθμιση, φαντάζομαι πως θα περαστεί - ισχύσει αυτομάτως και στο messenger, αφού συνδέεται με τον λογαριασμό σου. Για σιγουριά, μπορείς να δεις και τι επιλογές προσφέρει και το messenger σαν εφαρμογή.

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά, 

Δεν ξέρω αν θεωρείται 'χαζή απορία' αλλά θέλω βοήθεια σχετικά με κάποια terms και δεν κατάφερα να βρω κάτι αξιόλογο έως τώρα σαν απάντηση... 

Ποια είναι νομικά η στάση του Facebook όσον αφορά την πώληση προϊόντων σε μια σελίδα με την πολιτική 'Στείλτε μας inbox για παραγγελία' . Είναι νόμιμο-δεν είναι ; Έχει κάπου στα terms αναρτημένη την πολιτική; 

Ευχαριστώ! 

Έχω βασιμους λόγους

να πιστεύω ότι ένα άτομο με έχει περάσει στη λίστα όπου βλέπω μόνο τις δημόσιες δημοσιεύσεις του, παρότι είμαι φίλη του.

Όμως, βλέπω τα σχόλια που κάνει ή τα likes σε άλλα τρίτα άτομα.

Γίνεται αυτό;

[...]

Με αλλον τροπο δεν ξερω πως γινεται, αλλα πηγαινε σε καποιο προφιλ, πατα τις 3 τελιτσες, επελεξε να τον κανεις block, αλλα στο confirmation θα σου εχει καπου στο τελος "take a break".

If you just want to limit what you share with (name) or see less of him/her on Facebook, 
you can take a break from him/her instead.

Με μια γρηγορη ματια εχει επιλογες για το τι βλεπεις εσυ απο αυτον ή τι θα βλεπει αυτος απο εσενα.

Παιδιά νομίζω δεν έχει ξανά ειπωθεί σε αυτό το post ένα θέμα που είναι συνήθως αντικείμενο scam στο google. Σε σχέση με το αν υπάρχει τρόπος να βλέπουμε ποιος μπαίνει στο profile μας σε Facebook και Instagram. Για το instagram δεν βρήκα κάτι έστω φαινομενικά αξιόπιστο για το Facebook βρήκα αυτό αλλά δεν μου δούλεψε... Έχει ανακαλύψει κάποιος κάτι;

Κανένα από αυτά δεν δουλεύουν πραγματικά. Δεν μπορείς με κανένα τρόπο να βλέπεις ποιος είδε το προφίλ/φωτογραφίες σου κλπ.

Ακριβώς! Έχουν γίνει άπειρες αναζητήσεις για το θέμα αυτό και το γνωρίζω από πρώτο χέρι.

Όσοι υπόσχονται λύση, συνήθως κρύβεται από πίσω κάποιος ιός.

Κανένα από αυτά δεν δουλεύουν πραγματικά. Δεν μπορείς με κανένα τρόπο να βλέπεις ποιος είδε το προφίλ/φωτογραφίες σου κλπ.

Ακριβώς! Έχουν γίνει άπειρες αναζητήσεις για το θέμα αυτό και το γνωρίζω από πρώτο χέρι.

Όσοι υπόσχονται λύση, συνήθως κρύβεται από πίσω κάποιος ιός.

Και για το instagram προφανώς ισχύει το ίδιο, σωστά;

Και για το instagram προφανώς ισχύει το ίδιο, σωστά;

Πιστεύω πως ναι, αν και δεν το έχω ψάξει.

Σίγουρα δεν υπάρχει επίσημος τρόπος να μάθεις ποιος επισκέπτεται το Instagram προφίλ σου. Υπάρχουν μονάχα τρίτες εφαρμογές, οι οποίες θα δούλευαν αν θεωρητικά τις είχαμε όλοι εγκατεστημένες στις συσκευές μας και τις χρησιμοποιούσαμε, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω πως ναι, αν και δεν το έχω ψάξει.

Σίγουρα δεν υπάρχει επίσημος τρόπος να μάθεις ποιος επισκέπτεται το Instagram προφίλ σου. Υπάρχουν μονάχα τρίτες εφαρμογές, οι οποίες θα δούλευαν αν θεωρητικά τις είχαμε όλοι εγκατεστημένες στις συσκευές μας και τις χρησιμοποιούσαμε, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει.

Ωχ, μάλιστα γίναμε ξεφτίλα! Μας έβαλες φωτιά... Δεν υπάρχει για Facebook και υπάρχει για instagram? Γνωρίζεις σίγουρα κάποιες ή υποθέτεις?

Update! Sorry, διάβασα βιαστικά το post σου. Αν κατάλαβα καλά τώρα λες ότι υπάρχουν τρίτες εφαρμογές για το instagram αλλά για να δουλέψουν θα έπρεπε να τις έχει και αυτός που μπαίνει στο insta profile και αυτός που έχει το insta profile και θέλει να δει ποιος επισκέπτεται το profile του, σωστά;

Επεξ/σία από MySql

Γειά σας παιδιά,

Έχω 2 προβλήματα σχετικά με το facebook. Προσπαθώ να φτιάξω λίστες αλλα η επιλογή "Friends" αριστερά στη sidebar στο news feed, δεν υπάρχει. Όπως λέει εδω πέρα https://www.facebook.com/help/190416214359937 ο μόνος τρόπος για να φτιάξεις λίστες είναι απο την επιλογή "Friends" η οποία στον λογαριασμό μου λείπει.

Το δεύτερο θέμα είναι ότι δεξιά πάνω απο το chat, κανονικά υπάρχει το facebook ticker που σε ενημερώνει τι κάνουν οι φίλοι σου. Λέιπει και αυτό απο το προφίλ μου!

Απο χθές ψάχνω να βρω πως θα το διορθώσω και δεν εχω καταφέρει τίποτα!

Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα πάρα πολύ! (Ειδικά με τις λίστες)

Ευχαριστώ!

Δοκίμασε από εδώ για τις λίστες: https://www.facebook.com/bookmarks/lists. Για το ticker, μήπως το έχεις απενεργοποιήσει με την επιλογή «Hide Ticker» στις ρυθμίσεις του chat;

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου!

Απο το link μου βγάζει την επιλογή για τις λίστες απλά απο το Friends tab στη sidebar είναι πιο βολικό (βέβαια απο το να μη το έχω καθόλου... μια χαρά είμαι και έτσι)

Για το ticker δεν βλεπω την σχετική επιλογή που λες. Που ακριβώς είναι;

Λες να είναι προβλήματα στο δικό μου προφίλ ή κάποιο bug του facebook; Γιατί άλλοι εχουν τις σχετικές επιλογές κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...